Gangren Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bloodfang.. Stormrage / Giantstalker.. Ten Storms / Judgement Warrior / Paladin Bu şekilde gösterilmiş.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Judgement ironman'in kostümü olmasın sakın :)[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 güzelmiş...bu fotograflar nerden alıntı?[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Blizzcon[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 plateleri sevmedim[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 cok korkunc gozukuyolar[signature][hline]sensiz hayat bir iskence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 stormrage renk olarak falanda cenarion la uyumlu. ben kendi setimin görünüşünü begendim acikcasi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 dragonstalker piskopat olmuş[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 woot superler..[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya tamam blizz biliyorum bu omuz olayını seviyosunda e baba ole bi omuz ciziyosun ki möasallah benden 3 adım onde gidiyo ehuehue[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yalnız bir karışıklık var, judgement diye yazdığının nemesis olduğunu söylemişlerdi gene forumda, robe, kızıl gözler filan var çünkü.. :) bir de giant değil dragonstalker :-p en sondaki judgement mı wrath mı bilmiyorum ama kim giyecekse acıdım şimdiden. iddialıyım, oyundaki en kötü omuzluk ve helm olmuş..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 o helmle silaha gerek yok bi kafa bi göbek olursun köstebek icabı muhahah[signature][hline]Lotharin Level 5x Orc Warrior - Haumarush Guildless(guild dağıldı ya ühüh) BS/mining Idrian Level 60 Human Paladin - Burning Legion Eastern plaguelands de arcanite bar ararken 5 tane undead scourge askeri tarafından öldürüldü(yok öyle bir karakter artık yani:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 judgement super olmus, paladinler omuz/kafa special atagi da alir bu set bonus olarak.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Hiç paladin setine benzemiyor sondaki. Wrath'sa eğer, ağlarım.. ne lan o![signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 "Ne taktın len kafana" derim oyle kafalıklı plate giyen paladin gorursem hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ten storms/judgement dediginde robes yazıyo belki bi karsıklık olmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Heheh bloodfang yine aşmış rogue roxxor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ama ne biliim yaw bloodfang biraz abartı olmuş gibi o omuzluklarla nası görünmez olucaksak ben anlamadım 500mt den ben burdayım diolar=)Kafalıkda bi acayip oluş ama renkleri fialn güzel olmuş janjanlı olucaz ilerde bi günlerde =)[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Benim bildiim judgement seti dogru, bir CM dogrulamisti cunku blizzcon'da nemesis'i gostermemislerdi.. ama baska bir yandan da dark portal'in yanindaki adamlara benzio, guzel yani eger bu nemesis'se baska birsey istemiorum blizzard'dan..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 plate insallah warrior'a gelmez, gelirse disarm edilince bile kafa atmak isterim en azından o goruntuyu anca bu kurtarır.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar