Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tier 2 Epic Set Sketches

Gangren

Öne çıkan mesajlar

yalnız bir karışıklık var, judgement diye yazdığının nemesis olduğunu söylemişlerdi gene forumda, robe, kızıl gözler filan var çünkü.. :) bir de giant değil dragonstalker :-p

en sondaki judgement mı wrath mı bilmiyorum ama kim giyecekse acıdım şimdiden. iddialıyım, oyundaki en kötü omuzluk ve helm olmuş..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

o helmle silaha gerek yok bi kafa bi göbek olursun köstebek icabı muhahah[signature][hline]Lotharin Level 5x Orc Warrior - Haumarush
Guildless(guild dağıldı ya ühüh)
BS/mining
Idrian Level 60 Human Paladin - Burning Legion
Eastern plaguelands de arcanite bar ararken 5 tane undead scourge askeri tarafından öldürüldü(yok öyle bir karakter artık yani:P)

Sosyal ağlarda paylaş

ama ne biliim yaw bloodfang biraz abartı olmuş gibi o omuzluklarla nası görünmez olucaksak ben anlamadım 500mt den ben burdayım diolar=)Kafalıkda bi acayip oluş ama renkleri fialn güzel olmuş janjanlı olucaz ilerde bi günlerde =)[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue
Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildiim judgement seti dogru, bir CM dogrulamisti cunku blizzcon'da nemesis'i gostermemislerdi.. ama baska bir yandan da dark portal'in yanindaki adamlara benzio, guzel yani eger bu nemesis'se baska birsey istemiorum blizzard'dan..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...