Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Gençlerbirliği futbolcuları gollerden sonra takım halinde Bülent Korkmaza koştular... Bülent "Galatasaray bu sezon ilk defa yenildi oda bize nasipmiş , çok sevinçliyim" şeklinde açıklama yaptı... İlhan Mansız ise "En zor gecemdi , gol atınca buruk bir sevinç yaşadım" dedi.Ve golden sonrada gördükki hiç bir sevinç gösterisi olmadı , yanına gelen takım arkadaşlarına sevinmeyin şeklinde telkinlerde bulundu... İkiside profesyonel , ikiside bjk ve gs a senelerce emek verdiler...Sevinmekmi doğruydu üzülmekmi? Gerçekten ilginç bir durum...[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Şimcik şöyle birşey var elbetteki çok sevinçli değillerdir. Ama bir intikam hırsı ister istemez var içlerinde istemeyerek gittiler kluplerinden.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bülent'e yapılan terbiyesizlik ve vefasızlıktı. İlhan'ın durumu ayrı bir muamma. İlhan daha genç üstelik. Kurban olmuş futbolcular. O kadar vefalılar ve eski takımlarını o kadar seviyolar ki sevinemiyolar, ve o kadar kızgınlar ki çok sevinmek istiyolar. Çelişkinin kralı bu. Yazık, Türkiye'nin en büyük golcülerinden biri bu şekilde harcandı...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 harcanmadı, kendisini harcadı... Tıpkı dünyanın belki de en büyük futbolcularından olma potansyeli olan sergen gibi...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Kimse millete aferin çok iyi oynuyorsun ayağında alçı olsa bile git gece kulüplerinden çıkma demiyor.Ben nasılsa oynarım oyüzden bar bar dolaşırım gecemi gündüz ederim anlayışı futbolculukta yaramıyor. Okan koçda okadar umutla geldi adam evinde seks partileri yapınca gönderildi.Böyle bir sürü örnek var...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bunun adı yok desek :)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ilhan hocasına söleyip hiç oynamasa daha iyiydi yani bide ankaragücü tarafından bakmak lazım oyuncun gol attığına üzülüor[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bence, ilhan mansiz, bjk taraftarinin ona stada gelisinden itibaren, isinirken, mac oynanirken, golu attiktan sonra yaptiklari icin ole bir karsilik verdi. bulentte sami yende ayni sekilde muamele gorsun o da herkes gibi ayni tavri sergiler herhalde.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ilhan bjk ye donme umutları bitmesin diye mutevazi davrandı gibime geliyo haklı olarak bulent ise her zamanki gibi boleydi zaten bu adam.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ilhan kendi kendini harcamadı. talihsiz ve nükseden bi sakatlık geçirdi sadece. 10 defa amelyat oldu ve sakat olduğunu bile bile sadece beşiktaş para kazansın diye korelere gitti. kalsa oynayamayacak durumda olduğunu biliyordu. ve sakatlığı cidden çok kötü birşeydi ve aynı sakatlığı geçirdiğimden biliyorum ki değneklerle dolaşmak 3 ay ewde oturmak o kadar sıkıcı ki resmen barlara bile gitmesi geliyor insanın. beşiktaşa dönerse başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 İlhan Fenerbahçe-Ankaragücü maçında bile hırslı değildi, Beşiktaş maçında iyice uysallaştı.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ilhan gönderilirken üzülmüştüm. geçen sene geri gelme şansı varken gelmeyince yine üzüldüm umarım seneye geri gelir. ahmet dursun yer kaplicana kadroda o dursun gerekirse kulübede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bülent kesinlikle sevinmemiştir hatta üzülmüştür bile ayrıca ilhan bana göre tekrar bjk ya dönecek[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bence ilhan 2006ya gidersek milli takımda kesin olmalı[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ilhan mansız ın hareket cok duygusal dı bende onun yerine olmak istemezdim . ama bülen o maçı kaybetmeliydi niye kazandı anlamadım[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 o bülentin elinde olan bişey değil yani takıma gidip de ben gs liyim bu maçta yatın derse soyunma odasında makara olur ilhanla bülentin durumları 2 arada 1 derede kalmaktan farksızdı[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ilhan ile Bulent in durumu farksizdi. Bulent yillarini GS ye vermis bir adam yaptigi hizmetler kazandigi basarilar turkiyede ender oyuncuya nasip oldu. Bu hizmetin karsilgini tribunlerde GS taraftarinin actigi -Hanginiz Bulent kadar GS li- pankarti ile almistir bana gore. Ilhan ise biraz sovmen futbolculugunun en verimli doneminde yaptigi hatalar ile kendini yakti eski gunlerine donermi bilmiyorum ama bu senenin sonunda donerse bjk tekrar almali ailton ve ilhan birbirini tamamlar. Ayrica bir bjk li olarak Besiktas a gol atmasina sevindim ama uzuldum uzuldum suki gol attiktan sonra sevinmedi Sen Ankaragucunden para kazaniyorsun istedigin kadar BJK li ol atarsin golunu gider bagirirsin. Belki tribundeki taraftardan korktu ama o Ilhan o macta 4 gol daha atip Ankaragucune galibiyeti getirseydi o taraftar onu yine alkislardi oylede vefakardir BJK taraftari. GS nin yenilmesine sevinmem de BJK kazandi gs kaybetti. 2. de Bulent e yapilan haksizlik cezasiz kalmadi. Hicbir gs li kizmasin[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 İlhan Mansız bence bzn sinirine hakım olamıo ama cok kral herıf be yetenegide var ama şansızlık yakasını bırakmıo[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Kızmadık. Yönetimimize kafam girsin. Bülenti harcadılar :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 açıkçası ben bülente yapılan şeylerin öcünün tek galibiyetle alınacağını sanmıyorum bülent gs tarihinde metin oktay gibi ölümüne gs li birinden sonraki en gs li adamdır ama yönetim bunun bile kıymetini bilemedi ben şahsen bülente kızmıyorum.[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar