Dominus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Biliyorum konunun PC oyunlarıyla alakası yok ama buranın moderatörü olarak bu yazı hem Karakediye yerime yeni birisini bulması için bir mesaj hem de bir genel duyurudur : Merhaba arkadaşlar, Uzun süredir ne forumlarda ne de oyunda görünmüyorum. Çünkü askere gidiyorum. 3 ağustosta Tuzla Piyada Okulu'nda sınava girdikten sonra 10 gün içerisinde sonuçlar belli olacak ve ağustos ortası gibi askerdeyim. Yedek subay ya da er olup olmayacağım ve sınıfımda sınavdan sonra belli olacak. Bu durumda 26 sında son TV programını yapacağım. Programda Shadowbane'i tanıtacağım için 12:30- 15:00 saatleri arasında oyunda olursanız şöyle güzel bir gösteri yapabiliriz. Üstelikte TVden canlı olarak ! 19u akşamı bir haftalık tatile çıkıyorum. Bu durumda forumlara belki ağustos ortasına kadar cevap yazabilirim ama belki..... Dergide son yazılarımı yazdım. İlgililere duyurulur. Burak Akmenek, Level Dergisi Editörü[hline]If you can not run If you can not hide You fight to die But old warriors do not die alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 O zaman EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Düzeltme: 26 sında tatile gidiyorum. Son program 2 Ağustos.[hline]If you can not run If you can not hide You fight to die But old warriors do not die alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fohat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ınsallah ıyı olur tezkere cabuk gelır en buyuk asker bızım asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 yinede bana göre şanslısın :=) ben 8 ay yaptım sen kısa dönem olursan 6 ay yapacaksın. sana bir kaç tavsiye vereyim; öncelikle askerde iken sana söylenen veya emredilen hiç bir şeye mantık çerçevesinden bakma kafayı yersin. ne deniyorsa o şekilde yap ne azı ne fazlası. buna kendini alıştırırsan rahat edersin kafana takmazsın hiçbir şeyi:) bazı şeyleri yapmayı gururuna yediremeyebilirsin ama orda gururunuda boşver sen kaybedersin.sonuçta gelip geçiyor ben askere gittigim günü dün gibi hatırlıyorum ama biteli 2 sene oldu zaman çabuk geçer. dışarıdaki insanlar anlamaz bile senin gidip geldiğini:) hadi hayırlı teskereler[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 wayya tuzla bızım bura :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 hayırlı tezkereler burak abi...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 NExt level nolucak sensiz olamaz :( güle güle git.[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 geçer sayılı gunler.. hayırlı teskereler işalla.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Hadi Burak gule gule git , gule gule gel. Sniper falan olursun eglenceli gecer bosver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 kolay gelsin Burak,sayılı gün kolay geçer.[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 umarım rahat bir yere düşersin, rahat bir şekilde yapıp geri gelirsin, arada bi kaçamak yapıp forumlara msg atmayı unutma :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Hayırlı teskereler[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Hayırlı teskereler.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Hayırlı teskereler.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 hayırlı teskereler[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 4 hayırlı teskereler mesajından sonra; Mutlu Askerlikler...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 hayırlı teskereler[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ama ne yazık ki kuralsız bulamadığınız gözlemleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 mutlu askerlikler[hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: LethE, 25 July 2003 13:23 tarihinde demiş ki: mutlu askerlikler[hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. KoC ahah aslında mutlu bi askerlik nasıl olur :) dominus işallah pc basında askerlik yaparsın da pc ne shadow bane kurarsın elinin altındada bi 512 k cable olur da ayrıca kahvaltınıda yataga getirirler işallah :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Kooollay gelee Burak api yıllar geçiyo ztnn çoook çbk geçi verir nasıl geçtiini anlamasın bir bakarsın hatıralarına geçmişsin :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DISintegrated Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Mayo götür :) (Şort mayo tabii aman deyim slip falan değil) Hamamda faydasını görürsün ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baal-razor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 NextLeveL ın BOSS CHAR ı Dominus a BAAL Klanı olarak hayırlı teskereler diyoruz ve seni en kısa sürede tekrar aramızda görmek istiyoruz SAYGILAR...[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 umarım tek parça halinde gidersin, tek parça halinde gelirsin. tam bir asker tipi vardı zaten sende. yakışır askerlik.[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 hayırlı teskereler burak abi arasıra komutanın bilgisayarından bi kaç post bırak[hline]oh I can't believe that son of a bitch!!!//Eric Cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar