Eternal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Daha once herhangi birşey alan arkadaş varmıdır burdan. En ucuz burası arkadaşlar 25.40 pound gibi bir fiyata gonderiyolar.63 TL ediyo buda. Varmı alan ? Bir sorun olucagını zannetmiyorum gerçi bu sitelerin hepsi verifiying damgalı ama genede soralım..[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ne yalan soyliim,ben daha once almadim.ama wow pre orderimi bu siteden yaptim.insallah bir terslik cikmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 25 £ ediyor sanırım sonunda post şeysiyle[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben de bugun ismarladim acaba adamlara toplu bi mail atsak bize cd keyleri maille gonderirler mi server acilisini kacirmasak[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Server acılısın kacırmıcaksın zaten.[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 sendit.com dan pre order eden arkadaslar hesabınıza bakarmısınız parayı hemen cekıyorlarmı yoksa kargoya verılıncemı cekılıyor birde oyun kapı teslımmı olucak dhl filan yazıyor faq bölümünde yoksa işimiz postaya kalırsa sakat :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Hemen cekmiyorlar.Göndermeden once cekicekler.[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 sendit.com eskiden www.blackstar.co.uk olan sitenin isim değiştirmiş hali, ben yüzlerce dvd aldım buradan ve hiç sorun yaşamadığım gibi artık adamlarla da diyaloğum çok iyi bir seviyede, önemli günlerde kart yollarlar, arada sırada sürpriz hediyeler falan yaparlar çok severim tavsiye ederim bu siteyi hatta ben de bi order vereyim madem orda varsa :D ekleme: evet pre orderlarda siparişiniz yola çıktığında çekiyorlar parayı[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 18 Ocak 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 deneyim konuştu :D[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 peki şimdi oyunu alıcam nasıl gelicek posta yolu ilemi bu biraz sakat yada tr de anlaştıkları bır kargı şirketi varmı kapı teslım olsa daha rahat ederim[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ben wow pre orderi sendit.com dan yaptim hatta ufak bi hata yapmistim mail attim 2 saat icinde cevap falan yazdilar vs. baya ilgileniyolar yani bakalim oyun ne kadar zamanda gelicek onemli olan o tabiki... ama bence guvenilir bi yer gibi icim rahat bi sekilde aldim yani.[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay Anchorite lvl 24 Çoban - Shadow Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 peki sadece kredi kartıyla alışveriş yapabiliryorsun deilmi arkadaşlar..? havale falan olmaz.. e kapıda ödeme hiç olmaz.. ne vericen adama euro mu ahah ha bu arada avaturk den havale ile alımlarda havale ücreti alınmıyormuş..ve paket UPS ile adrese teslim ediliyormuş [Bu mesaj deadea tarafından 18 Ocak 2005 12:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 var başka odeme seceneklerı odeme yerine gelınce gorursun 3 yol daha var sanırım ama nasıl oluyor bilgim yok[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 valla bu tür siparişlerde eğer Türkiyede de zaten mevcut olan uluslararası bir kargo firması ile yollanıyorsa (mesela UPS, DHL) o zaman yine aynı yoldan size ulaşıyor o paket ama Türkiyede bulunmayan bir firma ile Türkiyeye kadar gelmişse o zaman da anlaşmalı oldukları yerli firmalara verebiliyorlar ya da direk postane yoluyla geliyor süre olarak net bir şey söyleyemem çünkü bu preorder, verilen tarihte ellerinde olmasına ve talebe göre preorderları koydukları sıradaki yerinize göre değişebilir, mesela ürün preordera göre gelir tabi ama diyelim ki geç sipariş verdiniz ve o firmaya gelen ürün tükenmişse firmanın ikinci parti ürünleri beklediği süre kadar da siz beklersiniz burda bu son yazdığım gibi bir durum bana sendit/blackstar'da hiç olmadı yalnız, sadece örnek olsun diye yazdım, bana en erken 3 günde en geç de 1 haftada geldi buradan siparişlerim 1.5 sterlin gibi komik sayılabilecek bir kargo bu sonuçta, düşünüyorum da Türkiyede 1 günlük mesafeye yurtiçi kargo ile bir zarf yollasanız 3.5-4 ytl ye gidiyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorphs Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Merhaba arkadaşlar biz 5 arkadas ukgames den pre order yaptik ve direk kesilmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bu thread iyi oldu oyunu sipariş edecek yer arıyordum :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bende pre orderımı sendit ten yapmaya karar verdim ama şimdi ing. o kadar iyi degil bana yardım edebilcek varmı?kredi kartı bilgilerini doldurma bölümünde expiry date diye birşey soruyor onu nerden ogrencem acaba?signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night [Bu mesaj Liebe tarafından 18 Ocak 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 katinin son kullanma tarihi/bitis tarihi kartinin ustunde yazmasi gerek.[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay Anchorite lvl 24 Çoban - Shadow Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerkenes Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ben ve arkadaşlarım ukgames den sipariş verdik ama hala para kesilmedi sanırım göndermeden önce kesecekler parayı. Allahım o zamana kadar ülke ekonomisi iyi gitsin lütfen :P Allah korusun bi develasyon filem olursa halimiz nolur :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 arkadaşlar halletmiştim de yarım saat geçtiği için editleyememiştim mesajı kusura bakmayın bende artık pre orderlıyım :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyx3k Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ya ben hatirliyorum da swg yi 5 kişi us den almiştik hem de normali bitmişti biz de collectors edition almiştik. Yanliz oyun geldi buraya inanamadik, bi de gümrük parasi verdik. Var ya nasi kol gibi girdi anlatamam. Ve en acidigim kismi işin, kutu öyle rafimi süslüo sadece şu anda. WoW da da böyle bişi olur diye tırsıorum. Hatirlamiyorum bize niye gümrük falan kastirdilar. Ama toplu halde spariş verdik diye olmuştu galiba. Onu da kargo parasi azalsin diye yapmiştik. Şimdi bunu tek olarak spariş verdigimiz de gümrük ödüyomuyuz. Tecrubeli arkadaşlara soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 2 den fazla şeyler için gümrük sorun oluyordu sanırım. Sizde ondan gümrük sorunu çıkmıştır. :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ağırlığı 1 kiloyu geçmezse paketin gumruk odemezsin... 1 kiloyu geçince extra gumruk giriyor ama onu shippingde alması lazım diye biliyorum ben...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Korkucak bi durum yok o zaman wow box max 750 gr dır =P Tez terazi getirin çekelim bi ne kadarmış.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 www.blackstar.co.uk ise bu site ben yüzlerce dvd ve cd sipariş etmiştim burdan çok güvenilir bir site bir keresinde sipariş ulaşmadı 2 haftada tekrar yolladılar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar