sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 napster geri dönüyor arkadaşlar: http://www.ntvmsnbc.com/news/226391.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 hadi ordan sexi ! oha yanlız 500 bin şarkı ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates [Bu mesaj kermit_frog tarafından 29 July 2003 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 napster i be nhiç sevmedim 33.600 varken ıkına ıkına mp3 cekiyoıduk ve %98-99 olunca karsı taraf kapatıyodu e ne oluyodu bekle 1 saat elde var sıfır kol gibi fatura 2 kere actım napsterı bidaha acmadım herkesde seviyo bi ben sevmiyom kazaa rule :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 p2p'larr oldukça (hele ki kazaa) pek ilgi göremez diye düşünüyorum.. bu tip dosyaları serverından aldığın programlar için de audiogalaxyden başkası yalan(dı).. o da yandı bitti kül oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ben napster'ı hep sevdim. ayrıca kazaa'da çok fazla fake dosya oluyor. nefret etmeye başladım artık kazaa'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 napster iyiydi. ama şarkı indirme olayında en iyisi audiogalaxy idi. aratıyorsun sitede, adamlar dosya kalitesinden tut o dosyayı kaç kişi sahip herşeyi yazıyorlardı[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: Kenderleme, 29 July 2003 16:53 tarihinde demiş ki: p2p'larr oldukça (hele ki kazaa) pek ilgi göremez diye düşünüyorum.. bu tip dosyaları serverından aldığın programlar için de audiogalaxyden başkası yalan(dı).. o da yandı bitti kül oldu zaten. Audiogalaxy'de de şarkıları server'dan indirmiyordun. p2p'in web-based hali gibi bir şeydi. Ama gayet iyiydi hakkaten. Gerçi o da yavaş sayılırdı. Klite en iyisi uzun zamandır bence. Çok iyi bağlantısı olanlar için ise emule.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Kazaa'dan çok memnunum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Aynen.Yemişim Napster'ı :P[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ekmek arasımı yiyiceksin ?[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Yok yedim çoktan.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: Saeros, 29 July 2003 17:11 tarihinde demiş ki: Aynen.Yemişim Napster'ı :P+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 imesh'in reklamlarını ad-aware ile silince imesh çöküyor. ve ben sırf adware olduğu için kazaa değil kazaa lite kullanıyorum. yoksa kazaa başımın üstünde[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 hiç merak etme kazaa lite'ta da var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: Emaleth, 29 July 2003 17:32 tarihinde demiş ki: said: Saeros, 29 July 2003 17:11 tarihinde demiş ki: Aynen.Yemişim Napster'ı :P+1 +1 *!quote'un bokunu cikarir admin haliyle, hic utanmaz* =p kilim napstera, hic bi zaman sevmedim audiogalaxy'yi geri ister deli gonul *firk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 hem bu thread'in yeri internet bolumu bence, hadi madem anca gideriz... *viiiiiiijjjjjjttt diye i$inlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 soulseek[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 tabii ki AGS ![hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 en güzeli hub lar (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 O kadar da kasılıyolar yok noelle gelcekmiş falan. Fos olcak patlıcak hepsi, hele paralı yaparlarsa.. =P[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 kazaa lite+ speed up kurun gerisi hikaye :) valla 150 civarı video 1k civarı mp3 ve 10larca program vb cektim ama fake 5-6 tane cıktı :) bence gayet kıyak :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 güncel birşey çekersen fake çıkma ihtimali çok yüksek, inkar edilemez, ama user sayısı sayesinde öbür p2p lere basıyor bu da inkar edilemez :D[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Aynen DynamicK. Kazaa Lite + Speed Up mükemmel. 40 yılda bir pop-up geliyor. Onlar da helal olsun adamlara.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 evt kazaa lite+speed up süper bi 2 li :P[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 napster geri gelmiyoki yaptıkları başka şey napsterın doğasına aykırı :) paralı yaparlarsa foss çıkıcak bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar