mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 açın tv yi ordan bakın en iisi gerçi hç oruc tutmadm ama olsn[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: AthleT, 24 Ekim 2005 17:04 tarihinde demiş ki: Bi$i olmaz arkada$lar. Ben tabii ki ezan'a göre açtım. Fakat yine de garanti olsun diye tutarım. bi dakka ya aşırı saçma, ezana göre açmışsın, ne garanti olcak?[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 mauhahuauhau[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya ne demek önemli olan niyet, iyi o zaman benim kalbim temiz diye hiç bi ibadet yapmaya gerek yok. bi ibadeti yapacaksan tam olarak şartlarını yerine getireceksin, yanlışlıkla bile olsa erken açtıysan bir daha tutmak zorundasın. kuralı neyse odur. kafamızdan müslümanlık uydurmayalım, gelenekler, hadisler neye göreyse ona göre yapın. tam yapın.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: zarek, 24 Ekim 2005 19:28 tarihinde demiş ki: ya ne demek önemli olan niyet, iyi o zaman benim kalbim temiz diye hiç bi ibadet yapmaya gerek yok. bi ibadeti yapacaksan tam olarak şartlarını yerine getireceksin, yanlışlıkla bile olsa erken açtıysan bir daha tutmak zorundasın. kuralı neyse odur. kafamızdan müslümanlık uydurmayalım, gelenekler, hadisler neye göreyse ona göre yapın. tam yapın. Anneciiiiiiiiiiiiiim!!!! Ben geçen gün camiye baktım ışık sönmüştü ama diğer camiler ezanı okuyordu. TVye baktım daha okunmamıştı. Bende su içtim!!!!!! Bunu bikaç kere yaptım sanırım. Çünkü cami erken ışıklarını söndürüyordu ama ışıkları söndü diye benim yeniden tutmam mı gerekiyor o günleri!! :-? :([signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: kabataslak, 24 Ekim 2005 19:36 tarihinde demiş ki: Anneciiiiiiiiiiiiiim!!!! Ben geçen gün camiye baktım ışık sönmüştü ama diğer camiler ezanı okuyordu. TVye baktım daha okunmamıştı. Bende su içtim!!!!!! Bunu bikaç kere yaptım sanırım. Çünkü cami erken ışıklarını söndürüyordu ama ışıkları söndü diye benim yeniden tutmam mı gerekiyor o günleri!! :-? :( ezan erken okunmuşsa, erken okuyan gelip duyurmak zorunda. sanmıyorum yani niye yeniden tutmak zorunda olasın ki. gerek yok bence.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bu müftülük yaşar nuriyi hiçmi dinlememiş yaw bilerek olan bişi deil ki bu bence gerek yok öle kazaya[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bence de gerek yok ama için nasıl rahat ederse öyle yap.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Tutun işte bir gun iciniz rahat etsin[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ico Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 oruç mu o ne![signature][hline]Bana Yalanlar Söyleseydi Yetinecektim,Ama Yalan Söyledi!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Muhammed'in zamanında kum saati sayesinde herkez orucunu saniyesi saniyesine tutarmış o sebepten bugünde dakika şaşmamalı, kaza orucu bir gün değil bir hafta olmalı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hakkaten eskiden saat yokken napıyolarmıs merak ettim :) bu arada istanbulda sahur yaptın bursaya giittin brsanın iftar satine göremi yoksa istanbulun iftar saatine göremi acılcak benim bildigim nerde tutuyosan orta oranın saatine göre aaccan ama millet yok diyo[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 güneşin battığı zamana göre[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya ne kadar şaçma bir şey tutmayın kardeşim. Din din din bu kadarda olmaz.Olamaz mı yanı ? 5 dk 'nin kime ne zararı var.Gün boyunca tutuluyor 1 dk erken açıldı kaza orucu... Dedem sevap diye hep 5 dk önceden açardı.Acıktığından değil nedense hep öyle açardı :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 kimse kimsenin zorla tutmuyor zaten, tutmak isteyende usulune uygun tutar 5 dk ordan geliyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 tutun tutun.[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Allah kaßul ETsin :)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Sıkı tutun orucu elinizden kaçmasin .. :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bugün değerli bi abime sordum. " Bo$ver irfan o oruçlar imama çoktan girdi " dedi. :) Abi topu erken patlatmı$lar dedim " iyi ya içinde patlar oruçlar tutmaya gerek yok " dedi Bizde tutmamaya karar verdik :) :P:p:P[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 sonuçta kimse müftü yada herkimse öyle diyo diye oruç tutmuyo, kendi tercihi ve istediği için tutuyor. Başkasının yaptığı hatanın kazasını tutmak nereden islamiyetin gereği oluyormuş. Ama istersen tut, bi anlayışa göre ne kadar oruç o kadar sevap. Fazlasının da zararı yok yani.[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 içimde bu duayı paylaşmak geldi. oruç tut bizi Tutulan ilk orucun safligina, samimiyetine eristir. Geri sayimin çocuksu coskusunu hatirlat. Nerede o eski ramazanlar hayiflanmasindan kurtar bizi. O vakte ulastir. 'Karnina tas baglayip gezen' ile bulustur. 'Çok' iken 'bir' olmayi nasip et. Zenginle fakiri esitledigin gibi esitle oruçlarimizi. Iftar sofralarimizi gösteris ve iftihar vesilesi olmaktan koru. Israftan uzak tut. Karnimizi degil ruhumuzu doyurmayi ögret, gönlümüzü genislet. Bizi iyilik ile terbiye et.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 amin efem... bu arada insightlara pis patlamış eheueheue:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 zuahaha ;) gecen sene de bole bişi olmustu galiba imam 5 dk erken okumus ezanı.herkes bidaha tutmustu .. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 allah kabul etsin[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya ama ALlahten ben geç açtım ben top patlamasıyla ezanla açtım yine tutmam işallah:)[signature][hline]http://www.maksatibnelik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar