athea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 http://beta.xko.cz/danny/EUROPE-ITALY.swf heuehu biz daha da beteriz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Biz buna zaten daha önceden gülmüştük. :-P[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 yok bişey ,dövseydin :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates [Bu mesaj kermit_frog tarafından 30 July 2003 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 iyi napim, ben yeni gordum abi diilim ayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 İtalyanlara Türklerin çok benzediklerini bilirdim ama bu kadarını beklemiyordu.Seyrederken sanki orda italyan bayrağı değil de türk bayrağı varmış gibi hissettim. Bozzetto çok yetenekli bir herif ama bu filmi bence en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Otobüs ve kahve olayına gülmekten ölmüştüm.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 athea bayan mıydı[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 eet[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 hiç farketmemişim yuh bana.[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Super bısey hakkaten[hline]Cio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 done diyo açılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 biraz bekle done demeden önce. loading süresi yok direk done çıkıyor. tam load etmediği için yarıda kalıyor. kahve konusu dışında tüm hepsini gerçek hayatta görüyorum ben..[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 güzelmiş :) italya'yı daha bi sevdim şimdi yabacılık çekmeyiz orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 cekmezsin. her tarafta agresif ona buna bagiran bir insan guruhu. cuzdanin yerinde oldugu surece sorun yok.[hline]blinded by fear of life [Bu mesaj Dojorel tarafından 31 July 2003 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 kahve disinda fark goremiorum ya siz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 politics de uymamis bence. ama theatre olayina koptum ya. aklima konserler geliyo. =)[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ahah,çok süper bi şeymiş[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Bende hiçbişi görmedim duymadım ve anlamadım valla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Bende gormedim link gocmus ama sunu soyleyim italyanlar turklerle tamamen aynilar, burda onlarla icice yasadigimdan iyi biliyorum. Mesela: * Maclardan sonra hep kavga ederler. Derbi maclarinda hep olay cikar. * Yikanmis camasirlari balkona mandalla asarlar, baska hicbir avrupali asmaz. * Bogazlarina cok duskundurler. * Almanyada nerde uckagitcilik , dolandiricilik varsa ya turk ya italyan ya da polonyalinin parmagi vardir. * Devlet islerinde kadrolasma vardir ve mafya etkisi gorulur. * Catir catir rusvet yerler. * Kadina asiri duskundurler ve %80 i guzel bir kadin gordugunde laf atar, a.k.a. off yavrum hepsi senin mi? Simdilik aklima gelenler bunlar ama diyebilirim ki avrupada bizim kulturumuze en cok benzeyen kultur italyanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Yunanistan Ispanya irlandada camasirlari balkona asiyorlar. Cogu Avrupa ülkesini gördüm Italyada dahil iclerinde bize en cok benzeyen Yunanistandi. Tuvaletlerine kadar cok benzesiyoruz.(Alaturka olayi)[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ya ben bişi anlamadım buradn?[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar