vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ville valo metalci degilki zaten. bosuna kiyaslamana gerek yok o acidan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Metalci dediğin çöpte uyur velhasıl . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bira içer bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Şubat ayında Rusyadaydım, Moscova'da Him ve Rasmus un imza günü vardı bende önünden geçtim bayaa görkemliydi 2 siyah limuzin ve önünde 14-18 yaş arası kız hayran grubu kitlesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 arkasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 2 yarma vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 metalci dediğin adam metal satar bilhassa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 HIM'in 14-18 yaslarinda hayran kitlesinin fazla olmasi , kalitesiz, BackStreetBoys gibi cakma bir grup oldugu anlamina gelmez. Bazi insanlar da sirf hayran kitlesi yüzünden veya Hey Girl gibi teenage dergilerine kapak olan gruplari dinlemekten vazgeciyor ya da direkt bok atiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Yeter çekemiyosunuz işte himi . Özellikle penth gibi vasfı belli olmayan metalci andon insan çekemiyor . TUT NİL TUT . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sayfadaki ilk resim penth. in resmi edit.. photoshop var onda bariz belli hatta kimse sölemişmi bilmiorum.. orda öpücüğü atan kişi brain molkodur.. öpücüğü attığı kişide micheal stripe die (rem in solisti) ama orda ville nin kafasını koymuşlar ve bariz çirkince koymuş kim koymuşsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ^resmi varsa, koyabilir misin buraya ? merak ettim, hem birilerine de kapak olur bu sayede eki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 böle him is our god diye gezen embesil embesil tipler. Adamın tanrı olarak gördügü tipe bak allahım akıl fikir ver. Böle embiller olucak ki böle cinsi belirsiz insanlarda para kazanıcak. Dudagında ruj ellerinde oje devam işte..bi degişiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Adam cinsel organıyla ya da anal fonksyonlarıyla şarkı söylemediği sürece yaptığı müzikten kazandığı parayı nasıl cinsel tercihine bağlamakta ısrar edebiliyorsun ben orasını çözemedim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yo ben zeki müren'i cok seven bir insanım. Benim takıntım sagını solunu boyayıp tercihini inkar eden adamlar. Adam çıksın Gay'im ben desin okedir sorun yok. Ama böle gothiquehue trbine girip erkegim abi demicek. Bi aynı sekilde boyanıp sokaga çıkarmısın insanlar sana ne sekilde tepki vericek. Yani böle Cool olunmaz böle cekici ve farklı olunmaz. Kalite bir tarzın,tipin olur o zaman kalite insanlar sever dinler seni. Çokta çagdaş adamım ben böle kro bi tipte degilim yanlış anlama ama dürüst olunsun hayata karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 said: Böle embiller olucak ki böle cinsi belirsiz insanlarda para kazanıcak. Tamam anlıyorum kendine göre bazı gerekçelerin var , yanlış olduğunu da savunmuyorum da ben yukardaki olayda kaldım . Adam gözüne kalem çekip , oje ve ruj sürdüğü için kazanmıyor para . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Tamam o sıfat orda Cinsi belirsiz insan =P neyse nil birazdan damlar buraya hiç ugrasamıcam ben lafımı ettim rahatladım sdfudsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Yok nil sahne arkasında benden moral destek alıyor . Yıktın yavrucağı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 resmin linkini istemişsiniz.. buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Killing Loneliness . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 him severim ben, dinlememek için bi sebep yok. türkiye'de pop grubu evet, ama yine de seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 eski havası yok grubun. bitnae gone with the sin, sigullum diabloi fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konu baya eskilere dayanıyo vay be sdfsd . Bana göre bu adam biseksüeldir ok ama şimdi adam ibne bile olsa erkeklerle yatak resimleri bile olsa bu adamı kızlar sevmekten vazgeçmez neden çünkü yakışıklı ha bana sorarsan dünyada yakışıklımı kalmadı derim ben beğenemedim pek . Nedense böyle adamlar için hep bi gay o biseksüel o muhappeti dönüyo bikaç yerde coni depp içinde görmüştüm aynı konuyu . gay yada değil adamlara kızlar aşık resmen o yüzden bence tartışılmamalı . Gone with the sin şarkısı güzeldir ama pek bi müzikal değeri yok benim için bu grubun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 abi... HAYIIIR! topikle beraber kirli gecmisim de uplanmis adeta. okuyanlara ibret olsun bari, 3 sene önce HIM dinlemeyi biraktim. himi hunharca ve bos yere savunan ceneme yildirim düssün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ahahah okuması çok zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 liseli groupieler de fena oluyomus yeaa. villee gay degil tamam mi!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar