Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ai konusunda shogun ve medieval'ın rome'dan aşşağı kalır yanı yoktu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 rome un ai'si cok salak zaten ondan aşagı kalırsa yazık olur ;)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Çoğu kişi Medieval'dan sonra Rome Total War'u beğenmedi. Bu kişilere ben de dahilim. Bunun benim için tek nedeni yeni province sistemi. Yani belli sınırlar yok şehirler arasında. Ben lego gibi olmasını daha sevmiştim açıkçası. En azından nereye saldırdığı biliyorsun :).[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Sam, 08 Haziran 2005 23:01 tarihinde demiş ki: ee artık medieval'daki gibi tek savaşta 17500 barbar haklamanın zamanı geldi gene.. :) umarım yapay zekayı da biraz daha geliştirirler, dört gözle bekliyoruz.. 8-) yahu de get yapay zekanın neresi geliştirilsin ben bile zorlanıyorum geçemiyorum oyunu sildim ondan sen yoksa yıktın mı tüm ülkeleri?[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Mathias, 09 Haziran 2005 15:43 tarihinde demiş ki: Çoğu kişi Medieval'dan sonra Rome Total War'u beğenmedi. Bu kişilere ben de dahilim. Bunun benim için tek nedeni yeni province sistemi. Yani belli sınırlar yok şehirler arasında. Ben lego gibi olmasını daha sevmiştim açıkçası. En azından nereye saldırdığı biliyorsun :). oyunun gercekcı olmasına kasıyor adamlar o yuzden oyle o.Hem ordunu kacırma , ıkı ye ayırıp arkalı onlu dalma olanakları tanıyor.Ancak bır eksıgı varkı alandakı sadec 1 orduyu sen yonetıyorsun e bılgısayarda greeklerle oynamayı bılmıyor ondan baya askerım gıttı benım bok yere[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bize barbar diyolarya kıl oluyorum..biz gelmeden önce avrupada düğme yokmuş dal d....k geziyomuş çingenler...pantolon yokmuş soysuzlarda bi de biz barbar oluyoruz... neyse...her türlü alırım bu oyunu türklük gibisi yok strateji oyunlarında bea :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. [Bu mesaj Mandoo tarafından 09 Haziran 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 @suark: birden fazla orduyuda yoneteibliyorsun, savaş baslarken reinforcement olarak belirlenmiş gücün kimin yoneticeği seciliyor. mini bir bilgisayar ikonu cıkıyor oradan check edersen bilgisayar etmezsen sen yonetiyorsun. eger bu noktada bir sorunv arsa patch 1.2yi yüklemeyi dene. sadece 1 kere reinforcementları bilgisayarın oynamasına izin verdim, az bucuk gercekci olsun diye. yani ordunun yarısını mahvetti (bilgisayar spearmanleri ezik olarak hesaplıyor ozellikle spearmanden olusan greek veya german gibi ordularınız varsa vay halinize) ondan sonra tamamen kendim yonettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bence yeni province sistemi çok çok daha iyi.mesela oynuyorum bir keresinde 2 roma ordusu var benim tek ordum var.ben kovalıyorum onlar kaçıyo neyse sonunda sıkıştırdım :) birine saldırdım yürüyüş bitti tam dibindeyken.turn geçtim biri önüne geldi benim ordunun diğeri arkasından dolaştı.arada tost yaptılar.tabi uber ordum sayesinde ilk önden geleni sonrada arkadan geleni yerle yeksan ettim :) (olay v.h./v.h. da gerçekleşiyor) ama mesela medieval da aışırı şekilde zorlanırdım.ben daha anadoluyu yeni yeni kontrol altına almışken (mısır ve bizans felanda var) ispanya yada mısır hayvani ordularla üstüme çullanırdı.belki ben geliştim belkide rtw çok kolaydı bilemiyorum en zorda parmağımda oynatıyordum dünyayı[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ambush olayı yok mesela MTW'de o province geyiği yüzünden.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bir suru şey yok provience geyiği yuzunden bu sistem cidden cok etikil olmuş durumda, sırf atlılarda kurulmuş bi ordu kale feth etmekten yoksunken oldukca hızlı yıpatıcı vurkaç harekatları yapabiliyo örnek olarak[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ya oh be ben acaip baymıştım. Romalı olmaktan. Hiç sevmedim Medieval Rome u Hemen kaldırdım yerine MTW mi kurdum onla aslanlar gibi oynadım. @Karakedi kesin MTW kurup oynamalısın şahsen ben daha çok zevk alıyorum. Roma dan. Oyun ne zaman çıkıyor ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 uk pcgamer demosunu veriyormuş. 2 gündür aranıyorum ama hiç bir yerde bulamadım. pcgamer demosunu yayınlama hakkına sahip tek kurum heralde şu an internetten çekmek illegal oluyor. dolayısıyla google da falan bulamadım. gelsin bizede pcgamer versin demosunu alıyım... nedir bu böyle anlamadımki adamın asabını bozuyorlar.... bir şekilde bulan olursa gelip elini öpücem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 aynen ya...bide bu sefer hakkaten seversek orjinalini alıp oynayalım.bir MMO kadar pahalı diilse koşa koşa almaya gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 himm abicim şimdi diskaveriyi izliyorum konu çin seddi işte adam şey diyor bu duvar diyor medeniyet ile barbarliği birbirinden ayirmiş çinlileri kuzeyin şeytanlarindan korumuştur ( bu sahnede elinde kiliciyla at binen türkler var ) Roma nin yikilişi içinse barbar kabileler tarafindan yikildi diye geçiyor. Ama şu var romalilar kendileri hariç birçok belkide herkese barbar diyorlar onlarin açisindan oyuna bakildiği için barbar diye geçmemiz çok normal. Birde medieval total war da savaşlarda unit kontrolleri rome total war u oynadiktan sonra çok kötü geliyor keşke ayni grafiklerle birde mtw çiksa çok güzel olurdu. Ama ben bu expten umutluyum. Ben topiğin tamamini okumadim ama aldiğim duyumlara göre hunlar ünite basamayacakmiş. Oyunun başinda verilenlerle oyniyacakmiş. Bilmiyorum ne kadar doğru ama biraz mantiklida gelmiyor değil neyse göreceğiz zaten bugunlerde durduk yere bir deli gibi rome total war oynuyorum demosuna bakalim bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 valla bende Medieval ı cok beyendım zamanında Shougon u cok beyenmıstım ama rome total war ı beyenmedım ülkeler ın gergekci gorunmesınden hoslanmadım yane tam strateji yapamıon ole sonucta gercekte bır lider haritadan strateji yapar.[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 oh be sonunda buldum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya rome total war un strateji haritasi çok kullanisli abi düsmanla ormanlik alanda savasip savasmayacagin falan herseyi ayarlayabiliyorsun. mtw saldiriyorsun ama neden o arazide savastigini bilmiyorsun avantaj falan hepsi yalan oluyor 3d olsun rome total war seklinde super olur. hem mtw de orduyu stratejik yerlerde durduramiyorsun illaki geliyor savasiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bu resim bitirdi beni ya Felaket süper ....[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya bende ateşli oklar kastiriyor atmasinlar atesli ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 O zaman ateş mi varmış? :P Ayrıca, barbar romalı olmayan demek.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Evet barbar hakaret anlamında değil; isterse otuz doktoralı olsun Romalı değilse barbar kabul edilir. Ayrıca barbarlar barbar muamelesi görmemiş. Çoğu Romalılarla evlilikler yapıp orduya katılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ya bu arada ben R:TW aldım.Oynadım campaign falan ama battlefieldı unutmuşum ya ühü ... Barbarian invasion'ı orjinal alıp multi oynamak isteyen varmı ? Belki Oynasana.com server açar.[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ilkini alıp heyecanla oynadıktan sonra bu genişleme paketini almam olası :) sabrısızlıkla bekliyoruz..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Demosu fileplaneta geldi.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Gelsede oynasak :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar