Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilginç bir soru

cabbarnuke

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar çok noob olucak ama ; Uo dan gelen biri olarak macro ile skill kasma alışkanlığım var malesef :D bunu Wow da uygulamak mümkünmü? hayır deneme yaptım ; durotor da lightninglizard lar la bi macro denemesi yaptım ; ez macro ile

tab attack stance + lightning +lightning +earthshock + earthshock tab ....

böle durmadan devam ediyo; durduğum noktada 3 lizard var aralıklı kestim spawnlar hemen hemen aynı aralıkta oluyo her lizarddan sonra ortalama %50 health %20 mana kalıyo birdahaki lizard bikaç dk sonra çıkıyo o zamana kadar herşey fulleniyo ; deneme amaçlı olarak yaptım sabaha kadar (ben mışıl mışıl uyurken :D ) 2 level atladım;

asıl sorun şu an lvl 27 yim ve gına geldi quest fln bayar beni ; uğraşamıyorum ama razor keserekte olmuyo her lvl için 200 tane fln kesmem gerekiyo :( acaba bu levelda dediğim biçimde macroya uygun biyer varmı ; hızlı animal spawn olan biyer istiyorum en güzeli lvl 25-30 undan ; forumlarda hiç karşılaşmadım tek deniyen benmiyim bilmiyorum ama sormakta yarar var dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun zevk almak icin oynanir.
Seninki hastalik[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca pvp serverında oynuyorsan senin o farmın sırasında birinin gelipseni kesmesi muhtemel. Ve söylendiği gibi Blizzard bu tarz olaylarda direk banlama yolunu seçiyor. Oyunu doğru düzgün oynarsan zevkte alırsın levelde.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

ya tmm eğlenmek için ama wow cidden lvl 20 den sonra bayıyo single player dan farklı yok oyunun kabul edin ; oyunda eksik olan bişeyler var ve yüksek bi levelda belki zevk alırım diye düşünüyorum ; komik komik questler koymuşlar 10 yaşındaki çocuklarda oynasın diye ve yaparken pek bi zevk aldığım söylenemez.questler tekrar actionlar tekrar ; herşey aynı
Sosyal ağlarda paylaş

200 K xp gerekiyo 59 dan 60 a
her mob 300 xp verdigine gore
6 tanesi 2k xp veriri
600 tanesi 200 k xp veriri
ehue ben 100 k felan grindlamistim
rallying cry of the dragonslayer geldi
tamam baba dedim
2 xaatte vurdum 60 a[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...