cabbarnuke Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 arkadaşlar çok noob olucak ama ; Uo dan gelen biri olarak macro ile skill kasma alışkanlığım var malesef :D bunu Wow da uygulamak mümkünmü? hayır deneme yaptım ; durotor da lightninglizard lar la bi macro denemesi yaptım ; ez macro ile tab attack stance + lightning +lightning +earthshock + earthshock tab .... böle durmadan devam ediyo; durduğum noktada 3 lizard var aralıklı kestim spawnlar hemen hemen aynı aralıkta oluyo her lizarddan sonra ortalama %50 health %20 mana kalıyo birdahaki lizard bikaç dk sonra çıkıyo o zamana kadar herşey fulleniyo ; deneme amaçlı olarak yaptım sabaha kadar (ben mışıl mışıl uyurken :D ) 2 level atladım; asıl sorun şu an lvl 27 yim ve gına geldi quest fln bayar beni ; uğraşamıyorum ama razor keserekte olmuyo her lvl için 200 tane fln kesmem gerekiyo :( acaba bu levelda dediğim biçimde macroya uygun biyer varmı ; hızlı animal spawn olan biyer istiyorum en güzeli lvl 25-30 undan ; forumlarda hiç karşılaşmadım tek deniyen benmiyim bilmiyorum ama sormakta yarar var dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 mümkün değil..[signature][hline]Sylvanas - Daldal - Night Elf Druid Silvermoon - Gaxx - Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabbarnuke Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 aslında bazı teoriler geliştirdim 2 kişi ile yapılan ama bana group member'ımın health i 3/2 ye inince otomatik heallatan bi add on lazım bilmiyorum varmı? macro farming gibi bişey olucak; 2 shaman biri uzaktan heallar diğeri mob keser fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Oyun zevk almak icin oynanir. Seninki hastalik[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 sen bunu free shard uo'su sandın sanırım? gören birisi ticket atar senin char da eşek cennetini boylar..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 evet ban olası.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 isim server ver ticket atiym[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Tamamiyle penth'e katılıyorum.Artık şu UO beynimizi bi kenara bırakalım.[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage Dunemaul / Alesya Undead Priest Dunemaul / Sickness Undead Rogue ...Undead Forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ayrıca pvp serverında oynuyorsan senin o farmın sırasında birinin gelipseni kesmesi muhtemel. Ve söylendiği gibi Blizzard bu tarz olaylarda direk banlama yolunu seçiyor. Oyunu doğru düzgün oynarsan zevkte alırsın levelde.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabbarnuke Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya tmm eğlenmek için ama wow cidden lvl 20 den sonra bayıyo single player dan farklı yok oyunun kabul edin ; oyunda eksik olan bişeyler var ve yüksek bi levelda belki zevk alırım diye düşünüyorum ; komik komik questler koymuşlar 10 yaşındaki çocuklarda oynasın diye ve yaparken pek bi zevk aldığım söylenemez.questler tekrar actionlar tekrar ; herşey aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Madem kasmıcan kendi acc unu sat kasılmıs olanı al ustune biraz ekleme yaparak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 sen bu kafa ile ne 20 de ne 40 ta ne de 60 ta zevk alirsin oyundan önerim git birak knight online ultima ya fln dewam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Dedigin mumkun degil. Cunku benzer sekilde Level 50 51 arasinda 2000 mob kesmen gerekecek yaklasik olarak..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 wissy been there done that demek istiyorum ayrica 2000 deel level 59 60 arasi 320 350 xp den yaklasık 600 mob kesmek gerekiyo[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 59 da kasarken 20 saat aralıksız grind yaptım 20 saat aynı noktada aynı mobdan binlerce kestim yanlış hatırlamıyorsam 5k kadar bloodelf öldürmüştüm[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 200 K xp gerekiyo 59 dan 60 a her mob 300 xp verdigine gore 6 tanesi 2k xp veriri 600 tanesi 200 k xp veriri ehue ben 100 k felan grindlamistim rallying cry of the dragonslayer geldi tamam baba dedim 2 xaatte vurdum 60 a[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bağlantı problemi dönemlerinde lvl58-60 arasını aralıksız rested kastım:D cabbar ın yaptığı ban sebebi, fishing macrosundan banlanan insanlar var, bunu hayli hayli banlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Warrior olarak Shaman gibi kendi levelini araliksiz olarak farmlayamadigindan 2-3 level altini farmliyorsun. Dogal olarak o kadar XP almiyorsun. Benim 2000 demem bundandir. 2000 abarti tabii.. 1000 civari.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar