Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabri sana laf söleyemiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir sabri var sabri'den içeri[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?

[Bu mesaj Saeros tarafından 22 Ekim 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Vay sabri var abine bunlardamı yapcaktın elimde buyudun len kereta[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım
Mesaj tarihi:
adres ver sabri[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
ya konuşmıyım diyorum olmuyo sabri, sen ne yüzle hala cevap veriyorsun!! özrü kabahatinden büyük![signature][hline] Loves are masturbating now..
Mesaj tarihi:
Kafayı 0'a falan mu vurdun anlamadım?[signature][hline]Touch of death is never gentle...

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect; God makes no mistakes

Mesaj tarihi:
said:
AthleT, 22 Ekim 2005 15:56 tarihinde demiş ki:
Helal sabri yakı$anı yapmı$sın.

şu adama gaz vermeyin yine yapcaak sonra[signature][hline] Loves are masturbating now..
Mesaj tarihi:
allah belanı versin sabri !!!1111[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
sabrii, or not sabrii..[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?

Mesaj tarihi:
yav penth simdi sen de taninicak adam degilsin hani, sabriye fazla yuklendik...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
  • Yeni Oluştur...