Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 adam kac yilli karkadasini tanşmaydi ya oha lan[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yuh be sabri.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yazık be sabri cok yazık tuh sana kaka cocuk.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sabri kim? seni niye tanımadı ? nerde tanımadı ?[signature][hline]Just love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Sabri sana laflar hazirladinm[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sabri geçen gün iğrenç bir insan... (sabri kim lan?)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sabri garbıcta bi insana benziyo ben tanımıyom ama[signature][hline]Just love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sabry[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: dasaaa, 22 Ekim 2005 03:31 tarihinde demiş ki: sabri geçen gün iğrenç bir insan... (sabri kim lan?) o şeref değil miydi ya? patideki sheref diil başka..[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sabriye laf eden karşısında seni bulur[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ee şimdi üstümde kaldın..[signature][hline]Just love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sabri ile balıkta 103gün isimli kitabın karakteri.. şeref ile sabri beraber balığa çıkarlar lakin sabri dingildir ve haliyle bir karayolu insanıdır.. Teknede bi şaşırır kendini sonra denizlerde kaybolup 103 gün beraber yaşarlar..103. gün sonunda Şeref Sabri'yi yer... O zamandan sonra Şefer her geçen gün iğrenç bir insan olarak anılmaya başla.. Tecrübeli kaptanlar denizlerde karşılarına arkadaş yiyen iğrenç şerefin hayaletinin çıkmasından ve onlara Pogoğğğ! demesinden korkarlar ve törenler yaparlar ve adaklar atarlar.. Nedir bu törenler, adaklar; işte bir iki örnek İzzet Altınmeşe, Belkıs Akkale düeti çalarkene suya pide arası mouse vermek, ucu yakılmış ipek fistan düğümlemek.. Tanrı bizi şereften korusun.. Ayrıca Sabri kim?[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 gerçek mi bu hikaye...[signature][hline]Just love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 SABRI NERDESIN ALLAHSIZ[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 :hmm: Hiç bişe anlamadım.. Bunu anlayan sadece Penthesilea ve Sabri adlı kişi sanırım..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bu yaptıgı insanlıga yakısmayan bir davranıs(sabrinin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sabri iste denyo, hyavan herif...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sabri senin..[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin... anılanılanılanılanılanılanılanıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Odalarda ışıksızım Sabri..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Sabri diip geçmiceksin, allah belanı versin sabri[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Allah cızbırtını versin sabri sabri ekieki[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 asacaksın bu sabrilerden birini taksimdeki kestanecilerin orda, göreceksin bak bidaha yapıyolar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 şerrefsiz sabri![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 harbiden yuhhhhh:D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ahahaha : ) Ya dün odaya gelince bunu acip baya gülmüstüm, olayi anlatiyorum hemen. Efenim, Sabri bu forumlardan bildiginiz ismiyle Bathory. Bu utanmaz adami gördüm ben jokerde, yanina gittim. Sabri dedim döndü, ben kimim dedim. Bakiyo böyle cevap yok. Bana sac ekle dedim. Cevap yok bakiyo mal mal. Taniyamadim abi dedi en son. Ben penth diyince agliyodu eheh : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar