Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabri sana laf söleyemiyorum

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

sabri ile balıkta 103gün isimli kitabın karakteri.. şeref ile sabri beraber balığa çıkarlar lakin sabri dingildir ve haliyle bir karayolu insanıdır.. Teknede bi şaşırır kendini sonra denizlerde kaybolup 103 gün beraber yaşarlar..103. gün sonunda Şeref Sabri'yi yer... O zamandan sonra Şefer her geçen gün iğrenç bir insan olarak anılmaya başla.. Tecrübeli kaptanlar denizlerde karşılarına arkadaş yiyen iğrenç şerefin hayaletinin çıkmasından ve onlara Pogoğğğ! demesinden korkarlar ve törenler yaparlar ve adaklar atarlar.. Nedir bu törenler, adaklar; işte bir iki örnek İzzet Altınmeşe, Belkıs Akkale düeti çalarkene suya pide arası mouse vermek, ucu yakılmış ipek fistan düğümlemek..

Tanrı bizi şereften korusun.. Ayrıca Sabri kim?[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

Sabri diip geçmiceksin, allah belanı versin sabri[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

şerrefsiz sabri![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha : )
Ya dün odaya gelince bunu acip baya gülmüstüm, olayi anlatiyorum hemen.

Efenim, Sabri bu forumlardan bildiginiz ismiyle Bathory.

Bu utanmaz adami gördüm ben jokerde, yanina gittim. Sabri dedim döndü, ben kimim dedim. Bakiyo böyle cevap yok. Bana sac ekle dedim. Cevap yok bakiyo mal mal. Taniyamadim abi dedi en son. Ben penth diyince agliyodu eheh : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...