AthleT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Per$embe günü 21:45'te İstanbul İnönü Stadyumunda oynanacak UEFA grup maçı hakkında yorumlarınız nedir? [signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... [Bu mesaj AthleT tarafından 18 Ekim 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 rıza hocanın hemen bu mac oncesi gitmiş olması kotü oldu iyi bir bjk boltonu yener.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 0-0[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Türkiye ayrı avrupa ayrı , inşallah bu maçı kazanacak beşiktaş...bolton ı o kadar büyütmeye gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Üzülerek Bolton diyorum bu maça. En iyi ihtimal Beraberlik olur BJK için. Jay Jay izlicez bakalım =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Maç İngiltere'de olsa Bolton denirdi de..Geçen seneki havası pek yok Bolton'ın ayrıca İnönü gibi ateşli bir ortamda daha önce pek maç yapmışlıkları olduğunu sanmıyorum..Kleberson falan yakalar bi yerden çeker bi şut 1-0 alır BJK maçı bence..[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bjk alsın derim ama bu futbolla biraz zor[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 BJK açısından tam bir dönüm maçı denilebilir,BJK'nin bu gidişatını etkilemesi bakımından çok stratejik bir maç ama bir okadar da zorlu geçecektir,hayırlısı ile BJK alsın diyorum...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 eğer akıllı oynarsak biz bu halde onları çok rahat farklı yeneriz ama biras akıllı oyun oynamak lazım[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 %100 alırız 1-0 olsun bizim olsun.[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 beşiktaşın sorunu , kendi oyunu bozan takımlara karşı yapabilicek pek fazla şeyinin olmaması... karşısında futbol oynamak isteyen , 11 kişiyle ceza sahasını kapatmayan takımlara karşı daha pozitif işler yapabilir bu takım.. (bkz. deplasmandaki malmç , inönüdeki denizlispor maçları) bu takımın tek forvetli düzende ,arkasındaki kalabalık orta saha ile futbol oynaması gerekiyor. zaten 11 kişi rakip savunma , yanlarına AYNI özellikte iki forvet elemanı koyunca , kalabalık iyice artıyor..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 korkuyorum valla ama hırslı oynarlarsa alırız yani garip bjk bu sene[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ümitli diilim pek Rıza olsaydı Beşiktaşın şansı artardı.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Büyük ihtimal alırız ya. Ben ümitliyim.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 basarilar bjk[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Beşiktaş genellikle her td. istifasından sonraki maçları hep aldı. Maçta takımın başında son kez olmak koşuluyla rıza hoca çıkmak istedi ama kabul etmediler. Sanırım maçta td Gordon Milne olucak. Beşiktaş Milne yi aldı bi kere büyük ihtimal maçı kazanıcaktır. Beşiktaşa bu maçta çok güveniyorum.Hatta belki bir ihtimal şov olucak inancındayım.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bu futbolla bjk nin maci almasi cok zor ama bolton da iyi deil bu zamanlar benim tahminim 3 ihtimalli mac oldugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 rıza istenirsem son kez Bolton maçında takımımın başında dururum dedi.. YD ne yapıcak bilmiyorum ama son kez durabilir.. Gordon Milne'in durması hiç bi fayda sağlamaz cünkü..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 iddia, beşiktaş şov yapabilir elimizdeki bilgiler; 1-takımın teknik direktörü istifa edeli çok kısa bir süre geçmiştir, yerine efsane olarak nitelenen, takımın en başarılı dönemine imza atan biri gelmiştir 2-kimse 2 günde batan bir takımdan şov yapan bir takım çıkaramaz, futbolcular aynı olduğuna göre ve büyük ihtimalle ilk 11 bile aynı olacağına göre... sonuç; takımın kötü ya da iyi olmasının, yukarıdaki bilgiler ışığında Rıza hocayla ilgisi yoktur, eğer varsa o zaman futbolcular hocayla anlaşamıyordur ve bilerek ve isteyerek kötü oynuyordur, Rıza hoca da "kötü gidişat" falan yüzünden değil bugünkü gazetelerde sayfa sayfa yazılan bir takım "bize özgü sabırsızlık, ihanet" vs gibi şeyler yüzünden istifa etmiş olabilir ------------------------------------------------ beşiktaş bu maçı bence de rahat alacak gibi görünüyor, ama Rıza hocanın gidişinin işleri düzelteceğini sanmıyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 maç ortada ailton ahmet arkasında ibrahim akın yada yada ibrahim akın ailton ikilisi ile başalrsak bence belki bi ümit.yoksa maç ortada bence bu halde.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik seni..ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ ULAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 belli olmaz[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Besiktasin isi bence cok zor bilinmez bir surece girdi ve rakibindede cok etkili silahlar var...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 beşiktaşta skoru değiştiricek cok adam var kleberson ailton ibrahim akın ahmet dursun tümer.. bu adamlar birazcık iyi oynasalar cok güzel bi mac olur bizim icin.. ben umutluyum bu maçtan.. bolton son maçında chelseadan 5 yedi moraller 0 .. zaten iyi bi takım diil.. besiktas ayağa pas yaparsa isimiz cook cok kolay..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 boltonun iyi oyuncuları yok bu halleriyle beşiktaştan güçsüzler.futbolcular artık seyirci içinde hırslı oynayıp bu maçı alır skor tahminim: 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 her maç öncesi bu bizim çıkış maçımız diyorum olmuyo ama inşallah bu maç gerçekten öle olacak ve beşiktaşım artık ligde ve avrupada damgayı basacak .[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar