Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oha Lenslere Gel!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bunlar benim acaip işime yarar, tabi Genj'in de dediği gibi photoshop değilse.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 20 Ekim 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kesinlikle fotoşop diil.
www.9mmsfx.com'da satılıyo benim bildiğim
hatta resimdekiler direk ordaki lensler olması lazım
çoğu el yapımıymış öle yazıyo
ve baya pahalılar
e tabi theatrical lens
çoğu filmde kullanılan lens var
şahsen werewolf a hastayım
yeni lensler de koymuşlar daha önce görmemiştim underworlddeki vampir ablamızın lensi var[signature][hline]In flames we trust.

[Bu mesaj Revangelis tarafından 20 Ekim 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Alevli olan super yannız bende ıstıorum bunlardan bı tane[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
iğrenç bence yaa
hiçbirirni beğenmedım[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!!
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
said:
nileppezdel, 20 Ekim 2005 17:31 tarihinde demiş ki:
bunlar benim acaip işime yarar, tabi Genj'in de dediği gibi photoshop değilse.

ne işine yarar merak ettim?[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Mesaj tarihi:
numaralı da var
zaten sitede almaya kalkışınca soruyo numarasını
gerçi bazı lensler direk görmemenizi sağlıyomuş, yani blind eye lensini alırsanız hiçbi işinize yaramaz:p
reklam yapmış gibi oldum gerçi
ehu
bende bi ara çok istiyodum bu lenslerden ama fiyatlar güzel yani :p[signature][hline]In flames we trust.
Mesaj tarihi:
Farklı gözüküp ilgi çekmek için bu kadar kasıp milyonları bu lenslere yatırmaya gerek yok, çırılçıplak sadece bir kravat ve kulağa çiçek takarak sokağa çıkıp "ben bir sevgi böcüğüyüm" diye bağırarak koşturarak çok daha fazla ilgi çok daha ucuza çekilir zaten.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
said:
Kreese, 20 Ekim 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
said:
nileppezdel, 20 Ekim 2005 17:31 tarihinde demiş ki:
bunlar benim acaip işime yarar, tabi Genj'in de dediği gibi photoshop değilse.

ne işine yarar merak ettim?
Yönetmen olmak istiyorum ve amatör filmler çekiyorum. Genelde de korku. Dolayısıyla bu lensler baya işe yarar özel efekt falan konusunda :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
internet dışında trde bunlardan alabileceğimiz bi yer yok mu yaa ??*
Ayrıca normal lenslerle aynı fiyatta
90 günlüğü (bnm beğendiğimin) 19$.Zaten dışarda satılan numarasız 3 aylık lenslerde 40 milyon fln...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
ben bu lenslerden herhangi birini taksam baban 26 km den beni sapanla vurur[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
laverda balık değildir..
www.laverda.com.tr
Mesaj tarihi:
said:
AthleT, 20 Ekim 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
said:
Genj, 20 Ekim 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
fatoş hoplara gel.

loL :)
Sandalyeyi arıyorum iftar vakti.

[signature][hline]by_SeaGle
Mesaj tarihi:
Ben seneye rock'n coke'a giderken bunlardan bi tane almayı düşünüyodum. başlığı açtıgın iyi olmus ama benim istediklerim tam olarak bu şekilde değil. kedi gözü gibi olanlar var onlardan istiyorum ben bunlar cok abartı. bir de marilyn manson'ın gözündeki var o da güzel ama kullanmam herelde o da biraz abartı.

Net üzerinden değil de istanbul'da herhangi bir yerde var acaba satan bu lenslerden.

ps: gözün tamamının rengini değiştiren lens nasıl oluyo. lens dediğin yuvarlak ve sadece gözün ortasındaki yuvarlak renkli kısma (iris miydi neydi) yerlestirilmiyo mu?[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
  • Yeni Oluştur...