Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik depresyonda..

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

said:
Fransuxa, 12 Ekim 2005 17:47 tarihinde demiş ki:
ağlıyorm . bu yaşımda bi kız için aglıyorum kahrımdan kanser olucam bilmyorumn nasdı yazsıyorum bnun ama yazsıyorum ıste aglıyorum dahada sıddetlenmeden durmam lasm

said:
arenda_duwcal, 12 Ekim 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
bende bir hastalık halini almaya başlamış olan bu depresiflikten beni psikoloğum bile çıkaramıyor..en ufak sorunu kafama takıyorum ve mutsuz oluyorum

bütün şanssızlıkların başıma geldiğini düşünmüyorum ama bu kadar olayı nasıl kaldıracağımı seçemiyorum.

ben ne yapabilirim bardağın şu göremediğim dolu yanını görmek için?

said:
Dynun, 11 Ekim 2005 17:18 tarihinde demiş ki:
Hayatımda kötü bi dönemden geçtim fakat hala durup durup kendimi tavana bakarken falan buluyorum.

Tamam mükemmel değil hayatım, ama kendime mutluyum diyebiliyorum.

Yine de öyle zamanlar oluyor ki, içimde büyük bir üzüntü, sebepsiz yere gözlerim sulanıyor, moralim bozuluyor dert edilmeyecek şeyleri sorun ediyorum vs vs. Bıktım ama çözüm yolu bulamadım.

Siz nabarsınız yeniden neşelenmek için?

said:
unac, 12 Ekim 2005 20:53 tarihinde demiş ki:
paticik DEPRESYONDA (ben dail)...sonbahardandır...

pati depresyonda..:([signature][hline]duman =)))
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de :( Aşık olmak istiyorum yaa... Ama hiç yaşıtım kız yok etrafımda, olanlar da aşık olabileceğim kadar iyi kalpli değil. Satıcı tipler. Neden hazırlık atladım ki?? :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

bulaşıcı galiba :)

Depresyon modası başladı anlaşılan
Kim başlattı bu modayı ?
neyse şunu da yazam da kendinize gelin

Hayata gülmek , hayat için ağlamaktan daha uygar bir davranıştır - Seneca

Yanlış yapti isem affola.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 12 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
yaştandır..

değil, ben değilim yaşlarım yakın büyük ihtimalle çoğuna :) aşktır aşk[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

depresyon nedir ne değildir bilmeyenler bile depresyondayım diyor ya işte ben onu anlamıyorum...
(kimse üstüne alınmasın)
yaştan kaynaklanıyor bence
şuanda bakıyorum da 14-17 yaş arası herkes depresyon(!)da(genelde) korkuyorum normal bi 14-17 yaş arası geçirmedim mi acaba? depresyona girmedim çünkü...[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen...
Sosyal ağlarda paylaş

olsa olsa gençlik hormonlarınızın başınıza vurmasıdır ,

Pubertet çagı da derler , türkçe de delikanlılık çagı diye gecer, Normal bir olaydır, takmayın kafanıza.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

4 kişiyle diil eklenmeyen baya war cok koyuyo abi bide kış geldi karlar düşer ;düşer düşer aglarım[signature][hline][b]cats rulz =)
o senin ruh halinle alakalı;bütün tövbeleri yamalı.
yok artık vazgeçtim seni hersabah dusunmekten bıraz sen dusun bakalım neler olucak . ki düşünebiliyosan ?!
vazgeç artık yıldızlardan..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...