arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Fransuxa, 12 Ekim 2005 17:47 tarihinde demiş ki: ağlıyorm . bu yaşımda bi kız için aglıyorum kahrımdan kanser olucam bilmyorumn nasdı yazsıyorum bnun ama yazsıyorum ıste aglıyorum dahada sıddetlenmeden durmam lasm said: arenda_duwcal, 12 Ekim 2005 20:01 tarihinde demiş ki: bende bir hastalık halini almaya başlamış olan bu depresiflikten beni psikoloğum bile çıkaramıyor..en ufak sorunu kafama takıyorum ve mutsuz oluyorum bütün şanssızlıkların başıma geldiğini düşünmüyorum ama bu kadar olayı nasıl kaldıracağımı seçemiyorum. ben ne yapabilirim bardağın şu göremediğim dolu yanını görmek için? said: Dynun, 11 Ekim 2005 17:18 tarihinde demiş ki: Hayatımda kötü bi dönemden geçtim fakat hala durup durup kendimi tavana bakarken falan buluyorum. Tamam mükemmel değil hayatım, ama kendime mutluyum diyebiliyorum. Yine de öyle zamanlar oluyor ki, içimde büyük bir üzüntü, sebepsiz yere gözlerim sulanıyor, moralim bozuluyor dert edilmeyecek şeyleri sorun ediyorum vs vs. Bıktım ama çözüm yolu bulamadım. Siz nabarsınız yeniden neşelenmek için? said: unac, 12 Ekim 2005 20:53 tarihinde demiş ki: paticik DEPRESYONDA (ben dail)...sonbahardandır... pati depresyonda..:([signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 havadandır :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yaştandır..[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ben de :( Aşık olmak istiyorum yaa... Ama hiç yaşıtım kız yok etrafımda, olanlar da aşık olabileceğim kadar iyi kalpli değil. Satıcı tipler. Neden hazırlık atladım ki?? :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ben degilim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 of pof. arada yine gülsemde yine aklıma gelıyo arada[signature][hline][b]cats rulz =) o senin ruh halinle alakalı;bütün tövbeleri yamalı. yok artık vazgeçtim seni hersabah dusunmekten bıraz sen dusun bakalım neler olucak . ki düşünebiliyosan ?! vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bende varm galiba:([signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bulaşıcı galiba :) Depresyon modası başladı anlaşılan Kim başlattı bu modayı ? neyse şunu da yazam da kendinize gelin Hayata gülmek , hayat için ağlamaktan daha uygar bir davranıştır - Seneca Yanlış yapti isem affola.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 paticik depresyon kulubu kuralım..orda herkes ağlasın..[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Benim farklı bir derdim var şu aralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ne o?[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bu 4 kişi paticik i mi oluşturuo? şahsen ben deilim depresyonda fln[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Gülü susuz,seni aşksız bırakmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bsürü kşi daha var reddog..tmm istisnalar kaidei bozmaz...[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Depresyonda olanlar da var ama... Paticik'i tabii ki oluşturmuyoruz ama patiyiz biz de...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 simdi bi mal atliycak sürü psikolojisi diycek monitore kafa atasim gelicek[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ona buna depresyon diyorsunuz. Yaşınız kaç ne depresyonu ya ? Blue çağıdır, şudur, budur. Çıkın, dolaşın, eğlenin.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Di mi ya ? Bi de yanına güzel bi kız arkadaş gider... *!İç Çeker Ahh Ahh*[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Mantar, 12 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: yaştandır.. değil, ben değilim yaşlarım yakın büyük ihtimalle çoğuna :) aşktır aşk[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 depresyon nedir ne değildir bilmeyenler bile depresyondayım diyor ya işte ben onu anlamıyorum... (kimse üstüne alınmasın) yaştan kaynaklanıyor bence şuanda bakıyorum da 14-17 yaş arası herkes depresyon(!)da(genelde) korkuyorum normal bi 14-17 yaş arası geçirmedim mi acaba? depresyona girmedim çünkü...[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 doğrudur. bende senelik klasik depresyonuma gireli çok oldu, iğrenç birşey depresyon.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 aşk azizim aşk herşeyin tetikçisi :)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 olsa olsa gençlik hormonlarınızın başınıza vurmasıdır , Pubertet çagı da derler , türkçe de delikanlılık çagı diye gecer, Normal bir olaydır, takmayın kafanıza.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 aşığız napalım :( ühühü[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 4 kı$ıyı genelleyerek tum patiyi depresyonda yaptın ya ne diyim.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 4 kişiyle diil eklenmeyen baya war cok koyuyo abi bide kış geldi karlar düşer ;düşer düşer aglarım[signature][hline][b]cats rulz =) o senin ruh halinle alakalı;bütün tövbeleri yamalı. yok artık vazgeçtim seni hersabah dusunmekten bıraz sen dusun bakalım neler olucak . ki düşünebiliyosan ?! vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar