Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 Ekim sabahı Financial Times'ta çok güzel bir reklam vardı...

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

"You know who cares" :) çok tatlı bitirmişler[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Gururlandım. Gözlerim de yaşarırdı belki algım biraz daha açık olsaydı. Saat erken olsaydı mesela ;p

Çok hoş gerçekten.[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ!

Trust in my self-righteous suicide.
I cry, when angels deserve to die.

Phann
- Daggerspine-Alliance / Exca-Hib
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar cikip who cares about turkey? nobody derse bize kal gelir. onun disinda guzel olmus...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

bi reklam yazarı olarak, bu reklamda eleştircek pek bişi bulamadım açıkcası.
İstenilen konu gerektiği gibi hedef kitleye ulaştırılmış. Siyah bi fon üzerinde zıt renk, beyaz kullanılmış. Ödül alan markalar eşit büyüklükte hiç bir extra özellik kullanılmadan sayfanın en altına yakın yerde okuyucaya gösterilicek şekilde yerleştirilmiş. Ödül'de düzgün yerde duruyor. Yazı tipi ve paragraf tipide düzgün seçilmiş. Daha ne olsun..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

budur... dünyanın dinamiklerine karşı durmaktansa onu "bilinçli" kullanmak en iyisi, değiştiremediğine göğüs gerceksin. valla süper olmuş hatta ilk baktığımda türk yapımı bişi olduğunu anlamadım bile. tebrikler...[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
NERF SHAMANZzz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...