bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Pc değişti büyük hevesle aldım yükledim başladım oynadım çok zevkli. Ama multisi süpermiş snn kapandı ve turk serverı bulamıyorum :([hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 diğer topicte yazdim bf1942.chatlak.net ayrıca www.chatlak.net ten 145mb lık desert combat mod unu çekersen aao.chatlak.net te oynayabilirsin. [Bu mesaj geberik tarafından 28 April 2003 01:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 chatlak net e bişi oldu girmio[hline]n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 gerci olsa bile oynanmıo deli loss var[hline]n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 bu chatlak.net kimin ya şerefsiz hırsız bunlar. İnanmıyacaksınız belki ama chatlak benim web sitemin ismiydi fi tarihinde ulan keşki isim hakkı alsaymışım :) vay ya çok şaşırdım ama.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 abi valla bilgisayar internetteyken oyuna gir server arattır bayağı bir yabancı server çıkıyor ben onlardan birisine atlıyorum şahsen sende öyle yap :)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 dial upla zor be abi ;)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarK_DeviL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 walla lagsız oynamak istiyosan o loss lara dayanacan yabancıda oynamaya kalkarsan pingler 300 den aşşa inmiyo (benim bide adsl) yani sana kalmış ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ya vallahi temmuz gibi bir turk serveri açılıyor hattı 200mbit dokunamayacak esen fln şişecekler :) neyse bekle gör ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Melkor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ya millet chatlak da bile çok az adam oluo ya tatil akşamlarında bile 5 e 5 fln oyun görüorum arada bir girip... girelim chatlak serverına ya bf oynamayı özledim (ah nerde o 20ye 20 oynadıımız snn serverları ah!)[hline]Melkor; kötülügün her formunun efendisi. Bazi zamanlar zalim, korkutucu. Bazi zamanlar insafsiz bir iskenceci, bazi zamanlar kitleleri imha eden ordularin komutani, bazi zamanlar ise afdileyen yüzünün altinda, ögütleri ile insanlari, elfleri zehirleyen bir fesat düsünceler yayicisi. Her ne şekilde olursa olsun Arda'dan sürüldüğü zamana kadar geçen yaklaşık 31 bin yılda Orta Dünya'nın tüm kötü yaratıklarının tek ve büyük efendisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: orc_lord, 17 June 2003 19:08 tarihinde demiş ki: ya vallahi temmuz gibi bir turk serveri açılıyor hattı 200mbit dokunamayacak esen fln şişecekler :) neyse bekle gör ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* valla orc sen de nezamandır server açacan ama....[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bir de zaten patch olayı sakat..İlk versiyonla falan server açsalar şöyle güzel olacak.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 walla snn varken indirdim ben allahtan :)[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 chatlak orjinal değil mi[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 düzgün bi yer yok sanirim. hazırda tutuyorum cd'yi yüklemek üzere.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 abi geliyosunuz adekste oynuyoruz bu kdr basit bnm evdeki bilgisayar kaldırmadığı için sadece bu oyun yüzünden internet cafe kültürü oluştu bende[hline][b][i]-->Four String Magic<-- 737 757 787 727 70707 727 787 757 737 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 vallahi bakın biraz daha zaman geçsin hatta bf için forumuda hizmete koyucaz sandwaves çatlıyacak birşey yapamayacak görürsünüz bakın az kaldı vallahi özellikle oku levie :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: orc_lord, 23 June 2003 03:27 tarihinde demiş ki: vallahi bakın biraz daha zaman geçsin hatta bf için forumuda hizmete koyucaz sandwaves çatlıyacak birşey yapamayacak görürsünüz bakın az kaldı vallahi özellikle oku levie :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* inşallah. bff oynayamamaktan suratımda sivilceler oluştu.:)[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 vallahi temmuz 10da hattımız açılıyor en kötü ihtimal temmuz 15-20 arası açılırız ama ondan önce forum ve kayıtları açarız.. bunun yanı sıra süper süprizler bekliyor değişik uygulama ve turnuvalar umarım destek olur :) cok reklam yapma bakiim =p /dis[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* [Bu mesaj Disappear tarafından 26 June 2003 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 vay vaaayyyy ne iş?[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 fm anlayamadım :) snrm bf konusunda iyi olacağız süper bir kadro fln neyse forumlarımızın renk ayarları kaldı.. disp prdn reklam yapmıorm canım tr da snrm tek bf serveri olacak elinde sonunda gelcekler :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 sen şimdi orda bize birer testerlık ayarlarsın:Dehehehe[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 alırız alırız vallahi daha temmuz sonu gibi ufak bir test düşünüorz geceleri açık olmasını planlıyoruz 256k cable ile deniyicez basit bir test tabiki :) neyse az kaldı şu theme olayını bitirsem ggr :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 yok be en az ana makinada 10mbit fln olur..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 bi açılmadı giti server ne dod oynayabiliyoruz ne bf[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar