shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 he bi de bişey izlemiştim cidden okul gibi bi herif anlatıyoduu falan böyle vurursanız canınız acır şöyle yaparsanız daha iyi olur atlarken buna dikkat edin falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 biz babaannemle izlerdik denk gelirdi arada.ben her seferinde babaanneme gerçekten vurmuyolar desemde inanmazdı :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Herşey programlı adeta bir show gibi ama ne kadar bokunu çıkarırlarsa o kadar para alıyorlar.Maçı kimin kazanıcağı kimin ne yapacağı ayarlı. Yanısıra Kan = para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Eheh Goldberg süperdir İnsan azmanıdır hatta insan falan değil direk hayvandır. Bu adam evrimin alt basamaklarından fırlamış gelmiş veya çok başka bir yere evrilmiştir... Ayrıca çift hörgüçlü bir insandır kendisi.. Arkadaşlar arasında deve goldberg, Hörgüçlü Bill falan diye çağrılır (veya çağrılmaz, yemez) Ancak adam şu tipe rağmen sempatiktir.. Big Sexy yakmıştı bunu galiba (aleve atma falan değil ya.. Big Sexy'i kral yapmışlardı soonra bu tarih olmuştu...) Ama Flash ta yayınlanan bölümlerinde görebilirsiniz arkadaşı. Bu arada Eurosport ise TNA veriyor ama spikerler farklı, eğlenceli değil. Ben Jimmy ve Nikki den dinlerim WWE maçlarını. O kadar![signature][hline]MONO(b)LOG[Bu mesaj dasaaa tarafından 09 Ekim 2005 03:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 k1 varken wwe ve turevleri yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 güzel olan kısmı yalan olması zaten (bi de jimmy le nikki var o ayrı) Burada canı yanan yok(çok canı yanan yok), kaşı gözü dağılan yok... Dev adamların balesi! 130kiloluk adamlar ringin bi köşesinden diğerine zıplıyor, diğerini kaldırıp adamı sanki bir sopa gibi çevirip yere çarpıveriyor. Çok eğlenceli bişi.. Yoksa k1'den bile daha hayvan olan organizasyonlar var.K1 ne ki?Bare handed boxing, cage fight UFC... Limitsiz dövüş için bunlar izlenmelidir... (Ayrıca MMA organizasyonları takip edilmelidir[ki K1,UFC,PFC hepsi MMA orglarıdır. Bu kısaltmalarla aratırsanız sonuç bulursunuz :)]) misal ben savate yi de çok severim daha bi estetiktir eğlencelidir. Amaç eğlenmek ise WWE doğru adres[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Kutsal inek bölüm 2. Oh. Abow. Oha. Midem almıyor. Kaldırmıyor artıkın. Vejeteryan(Yada vejetaryen) olcam sanırım.[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ya bak ne hatırladım şimdi.. Zamanında -90lı yıllar..- ATV de tatemi diye bi program vardı. Türk yapımı.. Millet tekme tokat dalıyodu birbirine. Sağlam programdı.. Keşke biraz daha büyüseydi ya.. şimdi yayınlansa rating rekorları kırar[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 dikkatlı izlerseniz zaten birbirlerine vurmadıklarınızı göreceksiniz. Yoksa 200 kiloluk adam yerde yatan rakibin midesine dirsek önde atladığını fark edin.Ve o adamın kalkıp dinç ile karşıdakine yumruk attığını. (2 kez izledim hayatımda zorla o da ) Şaçma,yalan dolan (bu sözü bu gün 2. kez kullandım :) )[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mantık?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 adam kalmadı ki artık wwe'de. yeni bitme abuk subuk tipler var. baydı artık zaten hep aynı şeyler.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 goldberg ile big sexy en sevdiklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: DoguJr, 21 Temmuz 2005 00:09 tarihinde demiş ki: ne olursa olsun görsel şölen olarak mükemmel bir program. :) abi 2 metre boyunda 250 kiloluk kas yığınlarının birbirni dövmesindeki görselliği bana bi anlatsana? gökkuşağı falan mı çıkıyor arkada?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: tunch, 09 Ekim 2005 14:36 tarihinde demiş ki: said: DoguJr, 21 Temmuz 2005 00:09 tarihinde demiş ki: ne olursa olsun görsel şölen olarak mükemmel bir program. :) abi 2 metre boyunda 250 kiloluk kas yığınlarının birbirni dövmesindeki görselliği bana bi anlatsana? gökkuşağı falan mı çıkıyor arkada? senin gorsellik anlayisin gökkusagimi?[signature][hline]SoccerOyun.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yanlız ilgimi çeken bişeyde salonların herzaman full olması binlerce kişi nası oturup o aptal insanları seyrediyolar bide üstüne para veriyolar aklım almıyo[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 eski bir topic ama oldukça açıklayıcı olduğu için buradan uplamak istedim. wwe maçları takip etmiyorum, ama takip edenler güzel maçları görmüştüm emini. wwe severlere gelsin bu video, john cena, undertaker, triple h yönetiyor: http://www.youtube.com/watch?v=D0NCesgtvnU undertaker, hulk hogan döneminde geçmişti çocukluğumuz. 80lerin sonu, 90ların başlarındaki pozlar... hele undertaker tam poz adamı http://i.imgur.com/bL144.jpg http://i.imgur.com/U1Hjz.jpg bu goldberg ve batista da gayet hayvani adamlar maçlarını izlemek keyiflidir. http://www.youtube.com/watch?v=x9NZ-8VrN0M http://www.youtube.com/watch?v=dbmkjVkf6No ama yenilerden en çok keyif aldığım triple h. keşke the rock ve john cena gibi bu adam da filmlerde oynasa http://www.youtube.com/watch?v=ww-o--ZaW5M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 WWE ye iki tip izleyen adam var. 1. Birincisi cidden spor gibi izliyo genelde gerizekalılar ve çocuklar zaten onlar. 2. İkinciside dizi ve sportif başarı olarka izliyo. Dizi olarak senaryoları çok eğlenceliş bence. Turkiyede yayınlanan bir çok diziden daha başarılı ve şaşırtıcı şeyler oluyor. İkinci nokta olarakta adamlar açıık ara show must go on un doruk noktası herifler ciddi yaralanmalar oluyor ama keyfabe muhabbetinden maçı bitirmek durumunda kalıyolar. Undertaker mesela bi maçta köprücük kemiğini kırdı senaryoda kazanmak zorunda olduğundan tomb stone piledriver yaptı kane e. Büyük ihtişmalle sahneden inincede acıdan bayılmıştır zaten. http://www.cracked.com/blog/5-reasons-pro-wrestlers-are-best-actors-in-world/ Ray Mysterio John Cena felan direk çocuklara yönelik karakterler. Süper iyi. Hele john Cena yok mu offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 said: ters takla ben öldü dedim yani bu nedir sandalyelerle vuruolar sakirt die ses ç1k1o acaba bunlar gercekten mi bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Adam senaryo oynuyor fakat ortada bir özveri var sonuçta. Bilmem kaç ay önce. Orton adlı karakter masanın üzerindeydi. Adamın ordan inip yerde yatan adamı kaldırıp güreşmesi gerekiyordu. Ama şanssızlık eseri herifin ayağı masanın ortasındaki boşluğa girdi. Önce bacağı büküldü sonra masa ağırlıktan adamın ayağı çukurdayken öne doğru devrildi. Dedim kesin öldü adam. 5 dakika yerde süründü adam. Hakeme bitirme maçı dedi sonra. Adam maçın kalan 15 dakikasını sürüne sürüne, seke seke tamamladı. Olay bitince güreştiği adam gitti herifin elini sıktı zaten. Helal olsun demiştim bende. WWE falan fazla çocuklar için şova kayınca TNA falan izlenebiliyor bazen. Orda Hulk Hogan falan var zaten. Biraz daha mature içeriği olan hikayeler, güreş senaryoları tasarlıyorlar. "Dizi olarak" takip etmeyi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 tvden izleyince zevk vermiyor ama gidip ökküz gibi bağırınca milletle felan çok zevk almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ya benim cozemedigim bu senaryolar neye gore belirleniyor yani bi maci kimin kazancagini kim neye gore belirliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 senarist? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Senaristleri var. Hatta eski senaristlerin podcastla yeni senaryolar hakkında düşündüklerini söyledikleri siteler falan da var. İşte "bu hikayeyi daha uzatırlarsa izleyiciler sıkılır", "karaktere şunu şöyletseler heyecan uyandırır" gibi yorumlar. Linkini hatırlamıyorum gerçi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yönetmenin yatağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Cahil amerikan toplumunun daha cahil bebelerinin eğlencesi. Gördüklerini sorgulamıyorlar üzerinde düşünmelerine gerek kalmıyor böylece kapasitelerini zorlamıyorlar. Bu yüzden milyonlarca amerikalı izliyor bunu. Ne rahatsız bir toplum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar