Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Can Yucel cevaplari: 1. Tek bir orijinal yayini vardi. 2. Yayin Ingilizce degildi. 3. Yayinda hicbir referans yoktu. 4. Yayin hakemli bir dergide yayinlanmamisti. 5. Yayinin ona ait oldugundan suphe edenler bile bulunmaktadir. 6. Dunyayi yaratmis olabilir, fakat o zamandan beri ne yapti? 7. Elde ettigi sonuclari bilim dunyasi ondan bagimsiz tekrarlamada zorlandi. Koyunlar cabuk yaslanip olduler. 8. Insanlari deney malzemesi olarak kullanma konusunda etik komisyonundan izin almadi. Malpractice yasasi ise umurunda bile degildi. 9. Deneylerinden biri iyi sonuc vermeyince, deneye katilanlari suda bogdu. 10. Derse hic gelmedi. Sadece ogrencilerine gonderdigi kitaplarini okumalarini soyledi. 11. Bazi rivayetlere gore kendi ogluna ders verdirdi. 12. Ilk iki ogrencisini, cok fazla ogrendiler diye okuldan atti. 13. Ogrencilerinin cogu sinavlarindan gecemedi. 14. Kendisiyle gorusulebilecek saatler duzensizdi ve gorusmeleri icin genellikle dag basinda randevu veriyordu.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 pek desteklemedigim bir yazi. bu tip konular bence pek alay konusu edilmemeli.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Şahsen güzel buldum:D Ama felaket tepki yağıcak yani... 20 sayfaya gider bu topik:P[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bence hos bi yazı[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 sonuçta eğlencelik bir yazı ve yazanı da Can Yücel :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 haha guzelmiş, dünyayı yarattı, peki ya ondan sonra ne yaptı? haha[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 10. Derse hic gelmedi. Sadece ogrencilerine gonderdigi kitaplarini okumalarini soyledi. 14. Kendisiyle gorusulebilecek saatler duzensizdi ve gorusmeleri icin genellikle dag basinda randevu veriyordu. Ben daha çok bu ikisini sevdim:D[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yani yazı işte.. çok hoşuma gitmedi..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Eğlenceli bir yazı. Yanlız geçenlerde Can Yücel "etrafta benim yazdığım iddia edilen ama benim olmayan pek çok yazı dolaşıyor internette" diye bi açıklama yapmıştı. Muhtemelen onun değildir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 gomik. populer (ve bence dogmatizmin sınırlarını zorlayan) tanrı inancıyla dalga geçiyor sadece.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 güzelmis baya ya : ) Rew'in söyledigi dogru olabilir ama[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 nedenini bilmiyorum ama okurken benim de pek hoşuma gitmedi açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 eheh güzelmiş, ama gerçekten can yücel'in olup olmadığını bilemiyorum. tam onun tarzı değil sanki. evet ayrıca öleli bikaç yıl oluyor, "geçenlerde" yapmamıştır o açıklamayı :) [signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen [Bu mesaj sir tarafından 05 Ekim 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 nası dedi abi geçenlerde?[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 13 Ağustos 1999 dur Can Yücelin ölüm tarihi.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ya geçenlerde okudum biyerde böle bişey dicektim işte can yücel benim olmayan bisürü yazı dolaşıyo sağda solda demiş diye, yanlış yazmışım aceleden.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 sen allahla dalga mı geçiyorsun ?[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ben mi?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 böylelerini allah helak etsin..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Estel_Anorien, 05 Ekim 2005 19:37 tarihinde demiş ki: 9. Deneylerinden biri iyi sonuc vermeyince, deneye katilanlari suda bogdu. Hahahahah çok hoş harbiden.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 14. Kendisiyle gorusulebilecek saatler duzensizdi ve gorusmeleri icin genellikle dag basinda randevu veriyordu. bu güzel ya:D[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 dağbaşı haha : )[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ehehe hangi tanrı pek belli değil aslında. bi ara oğlu felan diyo, sonra musa'ya atıfta bulunuyo neyse. genelde bizim toplumun tapındığı tanrıya benziyo. ramazan gelmiş soruyorlar niyetli misin ? ben hiç bozmadım ki :D[signature][hline]İmzam yeter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 12. Ilk iki ogrencisini, cok fazla ogrendiler diye okuldan atti. ahahah elma olayı süfer ya[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Dynun, 05 Ekim 2005 19:39 tarihinde demiş ki: pek desteklemedigim bir yazi. bu tip konular bence pek alay konusu edilmemeli. [signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar