TheFury Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paladinlere instant kill çekiolar :/ Biz 1 dk harcıyoruz 6 kişi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Hmm FireBlast=550 F.Nova= 80 CS FrostBolt = crit 1400 CoC = crit 1100 FireBlast = 550 PoM FireBall = 800+(novada duruyosa hala pom f.bolt) 4.5 falan ediyo heralde. talisman vb bi alet kullanmıyorum 6 kişiyede gerek yok gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 sen 4.5 k damage la benim hunterı kesersin tabi bunları yaparken ben boş boş sana bakıyor olacağım.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 @ asphodel Yazılanları okursan bu combo nun paladin kesmek işin kullanılgını anlarsın. Huntersa Potion / Battle standart cooldown vb bişiler kullanmadan çok zor kesiliyo (ekipmanlı falansa). Açılışa , hunter in kabiliyeti ne göreyse hunter daha avantajlı bana göre su and. Ama konumuz hunter değil, taa ki shield açıp station almadıkları sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 konu hunter değilki benim demek istediğim paladinin hpsi 4.5 k mı :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Tabi zaten paladini novaya alinca paladin arkdaş bakiyor melül melül üstüne frostbolt coc basiyorsun hala hem nova bozulmuyor birde üsütne pom frostbolt atiyorsun paladin hala novanin icinde *tears* mod bekliyor paladinin görevleri 1.Novanin icince kal! Çıkma! 2.Melül melül bak 3.öl! :) Healer classlar özellikle frost spec e karşi çok zayif canim çünkü onlar novanin icinde melül melül bakiyorlar :D Huntere zor diyen frost mage komik geliyor açıkcasi bana :)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Tam birşeyler yazıcaktımki, yazılmış zaten.. Sen critliyosun kombo vs karşındaki stun atmıyo ne bilim cleanse yok heala atmıyo sadece bakıyo eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 :) ben bıraktıgımda o civardaydı şimdi kaç k bilemiyorum ! Zaten AB de hangi paladin kaç hitte ölücek ezberimde artık, başlangıça 2 AE serpiştirirsin olur 5k total nedir yani :) Ayrıca retri-spec paladin yok bizim köyde, BoK-Free paladin , nerden baksan 400 hp eksik. Tabi ne demiş ulu paladin Zalgaridis(kendisi bizim köyde ikamet etmektedir.) : "Armut gibi durur cs lenip ölürde buna class imbalance dersen olmaz. Potion içip bomba atman lazım!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Yarabbim CS yi babamızın hayrına alakasız biyerde kullanmıyoruz heralde Fnova+cs instant cast?! evet bravo 2.6 sec cast frost bolt+ coc süresince dispel/heal/hoj kullanamaz! evet evet!! @ regalya kafanı kırıcam seninde al'akirde ben kimim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 @ thefury Tahayyül etmekte zorlanıyor olman bunun gerçekte olmayacagı anlamına gelmez. Fraps düzgün çalışmıyo , kendim kaydedemiyorum ama konuyla ilgili bi video link verebilirim sana. [Bu mesaj Virtue-L tarafından 05 Ekim 2005 06:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Kesersin, kesilirsin ayrıda bu "ben kralım keserim" tarzı pek sarmıyo.. Hepimiz bu oyunu oynuyoruz, sadece sen bilmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Şahsen kimsenin bilgisine bişey söylemedim, kimseye saldırmadım etmedim. Bu combinasyon açık ve net, eger karşımda pvp modunda olmayan 4k life bi paladin varsa ne oldugunu anlamadan ölüyor. Bu net Anlattığım combo da bi açık/eksik falan bişey varsa onu söyle Regalyada az sonra onaylıyacak zaten, onaylamazsa ben sildiricem ona elderone u! :=) tekrar. blast nova cs bolt coc ki bolt la coc un 66% crit şansı var, ne dedim hala novadaysa be ölmediyse pom bolt+fire blast, ha novada değilse fire blast pom fireball yetmeli. yetmese bile AE denen bi olay var. bana paladinin bundan nasıl çıkacagını anlatın bende öğreniym şu" Herkesin Bildiklerini" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ben bilmem kardeşim nova cs yedimmi basarim ice reflector e *wave* yaparim Evet öyle olabilir lakin dediğimgibi engellemesi cok kolay birşey o yüzden paladin öküz gibi bakmaz elbet bişi yapar hoj dahi kafi sonucda. Ki bizim server malum palalar verirler bof u warriorlara warriorlar başlar kesip biçmeye.. En güzeli benimki fireball cs fireball pom fire ball blast + blast wave isterse 200 resisti olsun isterse 5k hpsi kendiden geçer poposunda alevlerle kacar Kralim ben igniteyi cleanselerim diyen arkdaşlar icin önceden sölimde Detect magic spam = nah cleanselersin :) [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief [Bu mesaj Regalya tarafından 05 Ekim 2005 07:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Al işte "ice reflector".Bomb vs. ben ne dedim? Potion içer en basit öle değil mi? Cs olmadıgı için bende kendini heal eder? Evet bravo. Fakat bu ne combonun yanlış olduğunu, nede magelerin imba oldugunu(paldinlerin çaresiz) kanıtlar. Class imbalance değil bu, skilled play değil. Git topla malzeme pvp yap sonra , konu bu değil. 6 kişinin 1 dakkada öldüremediği idda edildi , bende mantıklı bi kombinasyonla paladini 1 kişinin 10 saniyede öldürebileceğini açıkladım BU gerçek ister ağlasın paladinler, ister inanmasınlar. Extra birşey yapmaz/resistlemezse ölüyo. Sanırsam bu comboyu en az 150-200 defa yapmışımdır, %5 den az bi oranda ölmez paladin. Gözünüzde canlandıramıyosanız buyrun gelin al akir serverına char : Zenya Talent 21 arcane 30 ice. pof yani[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Aynı şey işte, iki türlüde ölen paladin, 6 kişiye gerek varmı 1 dakka boyunca dövcen paladini?[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ooo paticik ahalisinin en sevdiği olay kağıt üzerinde combat yapmak bayıılıyorum şöle olaylarla nenemin sakalları olsa dedem olurdu muhabbetine dönüşüyor. ilk olarak paladin divine shield ile ancak oyunun başında 2 takım tarafından da ellenmemiş olan bayrakları alabiliyor ve bu keisnlikle bug abuse (ilk patch ile düzeltecekler) 2. olarak virtue kardeş dediğin combo fix forst mage combosudur. o comboyu yiyen paladin bence oyunu bıraksın. ilk olarak cleanse var. Decursive varsa tek tuşta ferahlık sağlıyor :D frost nova ve bilimum yavaşlatıcı efekt gider. (blast wave gitmiyor Oo) hiç olmadı blessing of freedom var (blast wave in ilacı :) ) haa hiç olmadı bu hareketi benim 5k hp li ve 5k manalı paladinime yaparsan boşuna mananı harcamış olursun :D Tavsiyem kuytu bir köşeden sheep at en iyi paladin savar büyü sheep tir :D. Sonuçta ben orada sabaha kadar uğraşsam seni öldüremiyorum.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> [Bu mesaj Jaan tarafından 05 Ekim 2005 07:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hatalı mesaj... [Bu mesaj Jaan tarafından 05 Ekim 2005 07:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Hyr Jaan işin icine Cs girince sadece poti bomba divine sheild vb kurtarir aksi halde melül melül bakmak zorunda kalir yoksa yer ölür. tabi o kalabalikda genede zor nova kırılmayacak paladin bakacan felan bi sürü iş.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief [Bu mesaj Regalya tarafından 05 Ekim 2005 07:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 kendini ya da başkasını heallerken cs yerse paladin her türlü büyüyü yer. paladinin her haltı holy spell school'a dahil edilme gibi bir gerizekalılık yaptığından ötürü blizzard aura bile değiştirilemiyor..[signature][hline]Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Hem frost nova hemde cs instant cast, caster oynamış olanlar bilirki ard arda basıldığında aynı saniye içinde uygulanıyolar. novalanıp 3.5-4 saniye cleanselenemeyen paladin de dediğim comboyla ölüyo. zaten combo fix bende icad ettim demedim, sadece orjinal bişey kullanamayan(engineering alchemy vb.) paladin ölüyo. Talisman alamadım hala mc dan, tahminimce talismanla fb 2k critler. Neyse kagıt üzerinde de değil zaten regalya da şahit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 o değil de sadece benim karakterimde mi 1.5 saniye global cooldown var?[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Galiba bi tek sende var.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Sam o zaman shamanda wolf formda bayrak tasimasin dedi mi? Demediyse diyince bi mesaj atin abna ondan sonra bu topicte tartisicam. Urasamicam demediyse.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bone sen neyi savunuyorsun lol. ben paladin shieldle bayrak sobelesin gibi birşey mi dedim? gaipten yazılar mı okuyorsun anlamadım, bug var düzeltecekler işte. ve evet şamanlar bayrak taşımasın..[signature][hline]Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar