Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arathi Basin ve Divine shield ile station alınması!

Virtue-L

Öne çıkan mesajlar

Serverimizda saolsun çinli arkadaşlar bu yöntemle pek haşır neşir.Sizlerde sahit oluyomusunuz acaba merak ettim.
Birde divine shield atılıp dışarıya heal / büyü atmak ne kadar mantıklı sizce. Yani 2 patch önceye kadar shadow formda hiçbirşeye tıklanamıyodu, paladinler invul biçimde raid heallıyo :)

[Bu mesaj Virtue-L tarafından 04 Ekim 2005 06:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 04 Ekim 2005 06:46 tarihinde demiş ki:

Birde divine shield atılıp dışarıya heal / büyü atmak ne kadar mantıklı sizce. Yani 2 patch önceye kadar shadow formda hiçbirşeye tıklanamıyodu, paladinler invul biçimde raid heallıyo :)

it's fine, learn 2 play..[signature][hline]Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 04 Ekim 2005 12:23 tarihinde demiş ki:
said:
Virtue-L, 04 Ekim 2005 06:46 tarihinde demiş ki:

it's fine, learn 2 play..

bir paladin max napabilirki "t" den başka[signature][hline]Shippy

7 Cüceler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kath, 04 Ekim 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
Ya bu divine shield 10 dkmı sürüyo ki kardeşim ? Geçer geçmez çekin instant killi paladine alın base i bumudur ? budur..

bg lerde saniyeler cok onemlı bı cok zaman taraflardan bırı bayrağı assult ederken sonunda fail verıo bıda o faction renginde dondukten sonra gene tıklamak gerekıo[signature][hline]Durgun sular , derin akar.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün bi net cafeye gittim.. arkadaşın mailde fln işi vardı bi baktım cafe sahibi wow oynuyor lvl 60 pala.. biraz muhabet ettik.. dedim ab ye girsene.. tamam dedi girdi fln.. dedim bak abicim mage healle ( beni hiç heallemiolar içimde kalmıştır hep) işte rogue leri al.. kaçanları wrath la fln.. neyse adam başladı pvp ye çat çut support edio gurubunu.. herifin peşinde 5 horde bi saga kosuyor.. bi sola.. adam olmuyor kardeşim bi divine açıyor.. bir lfash atıo bi heallio bi lay of hand fln hll olsun walla gurur duydum..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

@ Sam
Learn to play falan nedir insanı komalık(gülmekten) yaparsınız.

4. 60 lvl karakterim var biri paladin olmak üzere, bu ayakları geçiniz.

Su an Mage im High Warlord olma yolunda, paladinlere instant killde çekiyorum evet. Problem paladinin ölmesi değil, zaten adanmış support char ölmek onlar için dogal bişey, mühim olan diğerlerini hayatta tutmak. Farkeden varmı bilmiyorum ama paladin ölmüyo falan gibi bişey demiyorum, bilakis adam DS açıp herkesi heallıyo. Bu normal ve buna bi itirazımda yok, şaka yollu bi kondurmada bulundum sadece(bkz. gülücük vb.)
Sosyal ağlarda paylaş

+ paladinde dps yok buff buff diyenin suratina okkali bi tokat atasım geliyor artik daral geldi .[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 05 Ekim 2005 04:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 05 Ekim 2005 04:06 tarihinde demiş ki:
@ Sam
Learn to play falan nedir insanı komalık(gülmekten) yaparsınız.

4. 60 lvl karakterim var biri paladin olmak üzere, bu ayakları geçiniz.

Su an Mage im High Warlord olma yolunda, paladinlere instant killde çekiyorum evet. Problem paladinin ölmesi değil, zaten adanmış support char ölmek onlar için dogal bişey, mühim olan diğerlerini hayatta tutmak. Farkeden varmı bilmiyorum ama paladin ölmüyo falan gibi bişey demiyorum, bilakis adam DS açıp herkesi heallıyo. Bu normal ve buna bi itirazımda yok, şaka yollu bi kondurmada bulundum sadece(bkz. gülücük vb.)

evet nasıl şaka yapmışsan pek belli olmuyor ama neyse. itirazın yokmuş gibi bir izlenim de edinmedim gerçi, paladinin de hakikaten lvl 60'a yaklaşıyorsa ve pvp yapmışsan bilirsin ki öyle 1.5 sn'lik 1k'ya yakın healleri, hot'ları ya da instant zamazingoları yok, amele gibi 2.5sn kasmak zorunda. grup pvp'de karşıdakiler ciddi kabiliyetsiz değilse buyur heal dene bakalım öyle durduğun yerde, fear yok, aoe slow yok, immobilizing effect yok, düşman beynine interrupt ve dmg basarken heal yapacaksın..

ya da işte shield açıp toplam taş çatlasa 6000hp'lik heal yapacaksın etrafa, shield bitince de high warlord olma yolunda mage instant kill çekecek. budur..

ha ayrıca learn 2 play nedir şaman arkadaşlara sorarsın, anlatırlar.. :-)[signature][hline]Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyla ilgili olarak; evet shıeld acıp bayrak almak gördüm ve oldukça saçma, nedeni ise birincisi paladini kesiyoruz ardından bayragı kendı lehımıze cevırıyoruz ardından savunup kaynak gelmesını beklıyoruz..
Virtue-L : PLEASE NERF hıgh warlord olma yolunda gidip paladinlere ınstant kill çeken mageler
Sam : Sam has defeated OMGPLXNERFSHAMAN record in Forum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...