lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 burası Las Vegas Stratosphere Hotel.yükseklik 350 metre. [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3 buna hastayım][/spo] [spo4=4][/spo] [spo5=5][/spo] yapmazlarki şöyle türkiye de gitsekte binsek tren yapsak:([signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 O yüksekliğe cıksam zaten adrenalin manyağı olurum bi de ole donmeyı falan bunye kaldırmaz :)[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... [Bu mesaj Phrexian tarafından 26 Eylül 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ben orda yemin ederim kafayı yerdim . Düşününce bile kötü oldum ya o ne 350 metrede resmen fırıl fırıl dönüyorlar ya . Çok kötü . Ama yapılır . Bende yaparım . Kafayı yerim ama yaparım .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Orası Las Vegas burası Türkiye arada ki fark baya büyük... Dizi de gidiyorlar dı bi ara sanırım, öyle hatırlıyorum. Gerçi artık sıktı o dizi[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Resimlere bakarken bile başım dönüyo abartısız. Ama Las Vegas'da olsam kesin denerdim. Adrenalin veren herşeyi deneyebilirim.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
sir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 mümkün değil binemem şuna. hakkaten bakınca benim de başım döndü.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 oha abi süper bişey bu ya. denemek lazım.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
oper Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ohannesburg :-o[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 AHAAY EAHE AAAYH çok fena ahaha aaaa![signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 öeh çüş hatta ohannesburger..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 OF! allahım yükseklik korkum var benim hiyaaaaaaa :-o[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Gercekten manyak bir olaymis yahu...[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Adamlar yolları yapmış valla[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 yapariz yaa gelen var mı?[signature][hline]Herseye ragmen! =))
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bende yükseklik korkusu var zaten, dövsen çıkmam ben oraya, o aletlere hiç binemem[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " [Bu mesaj elektrot tarafından 26 Eylül 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Eshevar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 böyle görünürdüm heralde inince...[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
trapt Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 yükseklik korkum var bide..bunlar binsem adrenalinden ölürüm :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Galata Kulesine çıkınca bile bi hoş oluyor bu bünye.Oraya çıksam, o dönen zımbırtıya binsem herhalde ölürüm.
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 o değilde base jumpin olayına hastayım manyaklar her yüksek yerden zıplıyo :) 20 kişi gebermiş hatta denerken[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 öeyhhhhhh kesin denemek lazım bunları yaaaaaaa yerim bungee sini paraşütünü bilmemnesini. budur olay :D[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Öehhh hayatta binmem ben o aletlere off :D ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 binilmezmi yaaaaa sabah biner akşam inerim. macera adamımıyım neyim. öehhhhh hasta oldum :D[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 kesin kalpten giderim yani, tık diye duruverir yani dayanmaz.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Way Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ne guzel iste.. üveeeee diye bagirmiyali yıllar oldu keske bende binebilsem sunlara : /
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ohaa ben oraya çıkarsam midem bulanır başım döner sağa sola kusarım filan... İğrenç olur Yok çıkarmayın beni oralara... Ölürüm filan... Görmesi bile midemi kaldırıo... Öğk[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Öne çıkan mesajlar