Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

full adrenalin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

burası Las Vegas Stratosphere Hotel.yükseklik 350 metre.

[spo1=1][/spo]
[spo2=2][/spo]
[spo3=3 buna hastayım][/spo]
[spo4=4][/spo]
[spo5=5][/spo]

yapmazlarki şöyle türkiye de gitsekte binsek tren yapsak:([signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.

Mesaj tarihi:
O yüksekliğe cıksam zaten adrenalin manyağı olurum bi de ole donmeyı falan bunye kaldırmaz :)[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......

[Bu mesaj Phrexian tarafından 26 Eylül 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben orda yemin ederim kafayı yerdim . Düşününce bile kötü oldum ya o ne 350 metrede resmen fırıl fırıl dönüyorlar ya . Çok kötü . Ama yapılır . Bende yaparım . Kafayı yerim ama yaparım .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Mesaj tarihi:
Orası Las Vegas burası Türkiye arada ki fark baya büyük...
Dizi de gidiyorlar dı bi ara sanırım, öyle hatırlıyorum. Gerçi artık sıktı o dizi[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Mesaj tarihi:
öeh çüş hatta ohannesburger..[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Mesaj tarihi:
Bende yükseklik korkusu var zaten, dövsen çıkmam ben oraya, o aletlere hiç binemem[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "

[Bu mesaj elektrot tarafından 26 Eylül 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
böyle görünürdüm heralde inince...[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
Mesaj tarihi:
yükseklik korkum var bide..bunlar binsem adrenalinden ölürüm :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
Ohaa ben oraya çıkarsam midem bulanır başım döner sağa sola kusarım filan... İğrenç olur

Yok çıkarmayın beni oralara... Ölürüm filan...
Görmesi bile midemi kaldırıo... Öğk[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
  • Yeni Oluştur...