circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 uodan dolayı 2003 te ılk kez buraya bakmıstım ama uye olmaya gerek duymadım ...Uo yu bırakınca bos zamanımı burda degerlendırıyorum uye oldum bu senede ıste...En azından muabbet var...Duyma ısnı unuttum ha nerden duydum :)...Oynadıgım serverdan bı playerdan..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bende ultima tr'yi biliodum da forumu bilmiodum...Hatta ultimatr'den okuyarak ultima online bilgimi süper geliştirmiştim... Sonra ultimadan (oynadığım serverdan) öğrendim... İi ki öğrenmişiiim :)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Zaugna Khaldun sayesinde. kısa bi süredir burdayım yani.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 böyle konular vardı baya :) bonepart üye yaptı beni buraya.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 :) Paticik UO Server :) pagan oldu tabi şimdi bıraktık uo'yu :)[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paticik değilde pepelekte benim ilk girdiğim zaman bi arkım wardı buraya üye sypro(belki tanırsın spyro değil ha) diye o giriyordu bi baktım forum süper bende okumaya başladım[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 önce ultimatr den ultima online oynamayı öğrendik sonra forumları gördük o zaman üye olmayı beceremiyoduk herhal hatırlamıyorum sphere scripting ile uğraşırken kendimizi burda bulduk gençlikten işte çok değiştik paticikle büyüdük paticikle büyüyoruz[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 2003 yılının Ocak ayında karlı bir kış günü okulda bir arkadaş söylemişti .. O zaman bu zamandır buradayım .. :D Not:Tabii o zaman Paticik değil Pepelek idi .. Heyy gidi günler heeyy[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... [Bu mesaj SbNN tarafından 27 Eylül 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 nebula'nın forumları pepelek bünyesinde açılmıştı ilk. ordan duymuştum.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yakın bi aile dostundan[signature][hline]**BéY@Z P@T!** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 insayt saolsun =)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Janitchar saolsun bizi pati yaptı...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bir de nickimi doğru düzgün yazsan :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Televizyon hayır sanki çok seçenekli bir ankette burda oturup konusucaz. Arkadaştan işte nerden duyulucak başka.Dergilerde,gazetelerdemi cıkıyo paticik bannerları.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bende ultimatr iken duydum.Skillerin ne ise yaradigina bakiyodum :D[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ultimatr yi nerden duyduğumuzu aydınlığa kavuştursak olay çözülcek :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 swg ye başladığımda türkçe kaynak aramıştım , ilk zamanla sadece swg konuşurdum hatta , soru dışa açıldık bizde :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bir ultimatr macerası diyebiliriz kısaca ;)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: forgiver, 27 Eylül 2005 19:30 tarihinde demiş ki: ultimatr yi nerden duyduğumuzu aydınlığa kavuştursak olay çözülcek :) ehehhehe diyorum. nbl yeni açıldığında birileri konuşurken duymuştum ben :D.[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bu tür anketlere gıcık olurum; Bizi nerden buldunuz veya duydunuz ? :S[signature][hline]Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 @zagg: oyle anketlere hep bakkaldan duydum komsudan duydum falan derim normalde :D ama burayi seviyorum o yuzden dogru duzgun bisi yazdım heh[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bana arkadaşım söyledi...hatta nicki desirous...ama bu aralar öss'ye hazırlandığından girmiyo pek paticik'e.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 uo scripting ile ilgilendigim zamanlarda googleda arastirma yaparken :D[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 nebulada uo oynarken duymuştum. ilk öylesine bakıyordum. sonra scriptinge merak duyunca burası pepelekken girip baggio'nun yazdığı makaleleri ve kodları okuyordum. sonra pepelek kapanıp paticik olduğunda forumları takip etmeye başladım üye oldum.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 paticiği ilk pepelek adı değişirken duydum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar