Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 İşte en kral bg2 gurubu:) Tas i yapamadim gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 flint yerine cleric (altınyel mi ne) koysan daha iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Tabi o doru da resmini bulamadim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Raist abimiz cok karismatik:) statlerle pek urasmadim walla uzun suruo ama fena deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 diğerlerin de özelliklerini göstersene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Tanis - half-elf ranger (charisma, dex, int, wis yüksek) sturm - İnquistor paladin (keldorn gibi, str, cha, wis yüksek) caramon - fighter (str, dex, con yüksek) goldmoon - cleric (cha, wis yüksek) tasslehoff - halfling thief (dex, con yüksek) raistlin - evoker (int, wis, con yüksek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 süper ![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 güzel olmuş:)[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 kendi grubumu yaratacam da frp charlarının resimlerini bulamıyom siz nerden buldunuz yau ?[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Harika! Cidden çok güzel, ama npc quest'leri olmadan da tam zevki çıkaz. Gerçi bunun zevki de ayrıdır. Oyunu normal şekilde bitirdikten sonra yapılası bir şey ama. Taktir ettim.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 bravo,resimlerin büyük resim küçük resim fln bayaa zordur yapmak..helal[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 offf harika gözüküyor.. Bende de birkaç raistlin vardı, büyücülere koyuyordum resimleri ama tüm mızrak kahramanlarının olduğunu bilmiyordum :) Hemen resimleri bulup oyunu tekrar yüklüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Hehe saolun bende Tas in da resmi war aslinda ama onu yapamadim buyuk kucuk fln olmuo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar