Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizüstü Etek Yasaklandı

Moncain

Öne çıkan mesajlar

said:
Xaero, 20 Eylül 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
istanbuldaki liselerde çoğu kızlarda böyle yane. Ama gidin mesela üst düzey özel okullara bakın giyimleri kurallar dışına asla çıkamaz. Neden çünkü disiplin böyle sağlanır...

örnek olarka uygun sanırm ben üsküdar amerikan mezunuyum yok disiplinin bu şekilde sağlandığı falan.

Değil okulda dünyanın hiç bi yerinde kıyafet kodula disiplin sağlıyamazsın sağlansaydı devlet memurları 4 saat öğle tatili yapmazdı her gün.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Okul üniformaları iğrenç . Serbest kıyafet yapmamakta ısrarcılar . Kızlar ne yapsın ? Güzelliklerini göstermek için , modernliklerinden ödün vermemek için böyle şeyler yapıyorlar , gayet normal . Şikayetleri varsa serbest kıyafet yapsınlar .

Ah gsl özledim seni ...[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ben lgs sınavında yüksek puanla girilen bir anadolu lisesine misafir öğrenci olarak başladım sözel sınıfı o okulda olduğu için yalnızca. okulda disiplin diye birşey yok, isteyen istediğini giyiyor, rengarenk tüm öğrenciler vs. vs. ama derste çıt çıkmıyor resmen. takdir ettim.

ps: yalnız sınıf çok sıcaktı be.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben oraya öğrenmeye gelmişim
tamam okul disiplin ama

benim gömleğimin dışarıda olması
kızların çoparsız veyaz kısa etekle gezmesi

ne disiplini azaltır ne de öğrenimi

öğrencek olan donsuzda öğrenir
öğrenmicek olan cekette giyse öğrenmez[signature][hline]O şimdi Google...
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NeroWarden, 20 Eylül 2005 09:30 tarihinde demiş ki:
said:
BabacumMostors, 20 Eylül 2005 02:05 tarihinde demiş ki:
hayııır olamaz.. liseli dendiğinde akla gelen kızda kısa etek erkekte de gevşetilmiş gravattır..

Nası bi insansın sen ya.Lise deyince aklına bunlarmı geliyor.Opfff kız kardeşimi takip etmek farz oldu.2-3 elemanı yamultursam kimse uraşmaz herhalde.Şuna bak.Ülke abazan olmuş haberimiz yok.Kardeşimizide rahat rahat okula gönderemiyecekmiyiz lan.:hrr::hrr::hrr:

o etmis sen etme . gencligine yazik edersin ..
bayiliyorum klavye delikanlilarina . burayada gelmeye basladilar yuppi.
bence istediklerini yapsinlar ekeklerin en ust dugme asla kapanmicak ve klziarin eteklerinin boyu asla uzamicak[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

Abso baba sen kızlarına yeterli terbiyeyi verdiğine inanıyormusun? inanıyorsan sorun yok çünkü sen gerekli terbiyeyi vermişsin en büyük görevlerinden birini yapmışsın .. Bundan sonrası faso fiso bence. Ha sen istediğin kadar terbiye ver kız(herhangi biri sakın senin kızın olarak anlama lütfen) isterse yine o.. olur bunu engelleyemezsin. Kaçıncı yüzyıldayız baba nereye doğru gidiyoruz. Atamız kılık kıyafet devrimini niye yaptı? Bence geri gidiyoruz hemde çok kötüye gidiyoruz. Böle devlet ve böle herşeye boyun eğen halk olduğu sürecede geri gideriz. Yeter artık adamlar yakında şalvar zorunlu fes fln derlerse şaşırmam. İyice dinci olmaya başladık. Ha dine bir yere kadar inanılır fazlası bence felakettir. Adamlar bizim boyun eğdiğimizi gördükçe daha fazla üstümüze geliyorlar..

Bunlardan çok ilgilenilmesi gereken konular varken bunların konuşulmasını daha doğrusu böle saçma sapan kuralların gelmesine sinir oluyorum ..Böyle öğretmen vs. oldukça biz ne AB ye gireriz nede gelişiriz.. Sırf sınıfın penceresinden saydım aynı bölge de 17 tane cami var bu ne demektir ya????. Bunlar yerine okul yapılsa eğitim sorunu çözülür..[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

Yazılanları okumadım ama diz üstü olmayacak demiyorki...Aşırıya kaçmamalı diyor ki ztn bu yasa vardı?
Ama abartmıslar biraz...Hoş kimse uymaz buna,hele bizim okulda...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*hede höde (söleyemem şimdi :p)
-Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!?
*?!?!

Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası ben kızıma yeterli terbiyeyi verebilirsem o kendi kendini nerede durduracağına kara verebilecektir. Zaten aile terbiyesinin amacı bu olmalıdır. Yani bu mini etek giymeyecek demek değil, giyerse adam gibi oturmasını bilecek demektir. Yoksa ben ona şalvar da giydirsem sokaktan çıktıktan sonra donla devam eder yoluna canı istedimi.
Bu terbiye nasıl verilir bilmiyorum ama zamanla göreceğiz bakalım becerebilecek miyiz beceremeyecek miyiz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

Becerirsin ama işte herşey terbiyede bitiyor .Ben kıyafet konusuna tamamen karşıyım .. Bilmiyorum lisenin biran önce bitsin ve kurtulıyım[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

aslında çocuğunun da nasıl arkadaşlar seçmesi geerektiği konusundada eğitilmesi lazım ama o nasıl olur bilmiyorum

ama şöyle ollmadığına eminim"bak kızım bunların çoğu arkadaşları sayesinde bu yola düşüyor"

bu az bi etki bırakır çocukta

bunun 16yaşında bi çocuk yazıyor

abso bu arada senin büyük kızın kaç yaşındaydı[signature][hline]O şimdi Google...
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 20 Eylül 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
Daha rahatım arkadaş konusunda :)
Buyuk olan 17 aylık, ufak olan 42 günlük. hehe mini eteği bırak donsuz gezseler laf etmiyorum henüz :) yeterki işemesinler oraya buraya :)

*kopar* :D :D[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bakın bence sürekli çocuk psikolojisiyler ilgili kitaplar okuyun.
Sahsen benim annemler öyle yapmıs pırlanta gibi bi evladım ;)
Ailemden gizli saklı hiç bişe yapmam fln ...(megoloman mode on)
Ve cidden anneniz ve babanızla arkadaş gibi oluosunuz.Absolut sende öle yap ;) Amerikan tipi anne baba olun :)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*hede höde (söleyemem şimdi :p)
-Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!?
*?!?!

Sosyal ağlarda paylaş

Dizustu etek yasaklanmamis ki, diz ustunden cok yukarilara cekilmesi biraz daha denetlensin diye genelge yayinlanmis, verilen iki kaynakta da haber bu yonde. Izin verin de olsun o kadar, moderniz diye okullarda boxer boyunda etekle gezilmesinin de bir esprisi yok.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

başka düzelticek bişi bulamadılar, yer yıl binlerce açıkta kalan öğrenciye çözüm bulamadılar, tuttular etekleri düzeltiyoruz diye uzattılar lol hiç sanmıyorum ne yapıcaklar onu anlamıyorum kızım sen kısa etek giyosun, çık okuldan mı dicekler?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar ufak tefek şeyler yani, genelge yayınlanmış vesaire, ne olacak ki gibi bakıyor çoğunluk.
O kadar basit değil.
Yavaş yavaş geri vitese taktık geriye gitmeye başlıyoruz.
Dünya üzerinde bir erkek cinsiyet var, kendisinin penisi var efenim, bir de dişi cinsiyet var, onun da vajinası var.
Daha bunları tartışmaktan korkuyorsak zaten çok gerilerdeyiz, neyse sözüm tartışmaktan çekinmeyenlere tabii...
Özellikle ergenlik çağı genç bünye için çok değişik bir dönem, kişiliğiyle birlikte cinsiyetini de keşfediyor ergen insan.
Böyle ufak tefek, aptal aptal kurallarla vs. biz bu keşifleri yavaşlatıyoruz.
Sonuçta ne oluyor, görüyoruz hep birlikte, türkiye cinsellik açısından en başarısız ülekelerden biri. Erkeklerin büyük çoğunluğu erken boşalma gibi problemler yaşıyor. Bunlar türk olmamızdan kaynaklanmıyor, bazı konularda çektiğimiz eksikliklerden kaynaklanıyor.
Biz bırakın penis, vajina tartışmayı, daha kızlarımızın bacaklarından korkuyorsak, elimizden ne geliyorsa kapatıyorsak, biz daha bu yolda çooook gerilerdeyiz demektir.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...