Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güle Güle

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Hadi selametle .

*waves*[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

eh ama.. kimse kalmadi artik..=/
almanci diyosun da seneye ben de ankara'da olucaga benziyorum , büyük ihtimalle.. bu laf cok dokunuyo bana nedense !1

kimse kalmiyo yavas yavas eskilerden...
aci bu hakikaten...
herkes birbirinden gaz alip ayriliyo paticikten....
umarim geri dönmek üzeredir bu gidis ....

görüsrz kibbbb jnms . okul hayatinda basarilar dilerim ... =)
mavi önlükte basarilar ,beyaz gelinlikte mutluluklar diyesim geldi birden...[signature][hline]lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Alexicik

Bu durum bitek sende yok sanırım

Yani ben naynay msgsi atmasamda pek takılmıyorum artık 2-3 gunde bir nolmuş diye bir üsütün körü bakıyorum...
Ki anladığım kadarıyla "eski" patilerin birçoğunun düştüğü durum bu...
Artık büğüyormuyuz... Buraya mı bişiler oldu... Bize mi bişiler oluyor anlamadım bende =o)
Oldu işte bişiler =o)

Wendigonun dedi gibi o kesin 3-4 haftaya geliyor Ankaraya, bende işten kaçabilirsem gelicem =o)

Umarım görüşürüz =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ne zaman senin accountundan rahatsızlık verdim be . Yalana bak . Ben çok uslu bir çocuğum . Hem burda midye de var . Orda yok . Sen gittin asıl cumartesi günü bir efsaneyi es geçmiş oldun . O olay bir daha yaşanmaz , yaşanamaz , penthi bir daha o duruma sokmak mümkün olsa bile , okulda kokteyl olması lazım , anlatmışmıydım ?

Herneyse . Git banane . Biz zaten beraberiz hep . Toplayıp o saydıklarını ankaraya getireceğim söz . 2 tezgah satın alacağım hem senin için . Yeriz beraber . Daha yazıcak bişey bulamıyorum , sıkıldım ondan daha yazıcam biraz daha .

Şaka maka güzeldi , yatış gecesi unutulmaz zaten , daha bir sürü entrikalarla dolu güzel anlarımız oldu , kah güldük , kah eğlendik . En kısa zamanda istanbula gelmeni emrediyorum sana jnms ,olmuyor , herkes hep beraber içmeye gidiyoruz , sen yok , ters bu , alışık değiliz . Biri evden kovulduğu zaman senin yanına yollamak lazım oluyor , ama yoksun . Benim için dela için elaidi için penth için cray için söyle dünya ne biçim , bizim için ha burda olmuşun ha olmamışın farketmez zaten .

Ama eklemem gerekiyor .

BURADAN PENTHE SESLENİYORUM ARKADAŞIM :

Okulda kok...[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Sosyal ağlarda paylaş

De get..
Zaten sevmezdim seni aramizda gecen hersey yalandi....

Bizim evde kaldigin gunlerde beni kendi yatagimdan asagi atip yer yataginda yatirdigin günden beri sevmiyorum seni...

Sevmiyorum sizi... Penth , Xaenin , Alexi , Elaidi , Dela...Siz benim cikar iliskilerimdiniz...Paticikte piyasa yapmak icin kullandim sizi.. Ortam yaptim ortam..
Lanet olsun kapitalizm Bone sevmiorm senide...

Eeeee?
Bende girmiycem dedim paticige hergün bana msnden link ve baski geliyor..Elaidi ile basliyan yüksek basinc baskilari mike ve Xaenin ile devam etti hep.. Pes dedim dinleyen olmadi..Saygi istiyorum cokmu sey istiyorum...

Burdan 1-2 lafim olacak genc insanlara...
Hepinize kafam....

Xaeŋiŋ[So familiar and overwhelmingly warm , this one , this form i hold now...] says:
Yazmadın mı lan halen okuyacağım merak ediyorum
Xaeŋiŋ[So familiar and overwhelmingly warm , this one , this form i hold now...] says:
Hoca geldi derse naşbaş
(Al oku tövbeeeee)

Plz artik...
Bu yaziyi son bir cümleyle noktalamak istiyorum : Ne diyorum lan ben?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...