Ceday Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hayatınız nası değişti bu filmlerle yaf, merak ettim simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sinema salonundan çıktığımda mutasyon geçirmiştim, özellikle fight club, herkesin içinde olan ama kimsenin tam olarak farkedemediği bişeyi ortaya çıkarıyodu: hayatımızın boşa geçtiğini..gerçekten insanı harekete geçiren bi filmdi.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bikaç saatlik seni baska bi ruh haline sokması baska bişey, hayatını değiştirmesi baska birşey ama. bi film yüzünden ciddi ciddi hayatı değişen birisi cok cok azdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 çok ciddiyim değişti ya, izlediğim filmlerin karakterimin oluşmasında büyük katkısı vardır, başkasını bilemem.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 tabii ki.. Star Wars[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ouz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 fight club muhtesem bi filmdi ve onun etkisinden 1 ay kurtulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 fight club bir çok şeyi açığa çıkarttı, hayata bakış açımı ciddi ciddi değiştirdi benim, kesinlikle inkar edemem requiem for a dream biraz daha farklıydı, ondan da bir şeyler kaptım; ama fight club kesinlikle hayatımın gidişatını değiştirdi.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hugh grant'ın oynadığı bir film vardı "bir erkek hakkında" diye,o filmden çok etkilenmiştim ve de sonra hayata bakış açım değişti.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 "Rain Man" insanlığı öğretti (zaten insandım) :), "Butterfly Effect" her şeyin bi sebebi ve amacı olduğunu öğretti[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: jksqe, 23 Eylül 2005 19:48 tarihinde demiş ki: "bir erkek hakkında" ve forrest gump böyle 180 derece döndüm diyemem ama yinede daha insan oldum.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bruce almighty (aman tanrım) izledikten sonra allaha inancım arttı :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 akil oyunları beni etkilemişti[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 amelie beni etkildedi//değiştirdi ama insanları mutlu edicem diye saf saf planlar yapıyorum bazen acaba sinir oluyorlar mıdır? ama bu film beni daha çok mutlu& pozitif bir insan yaptı yoksa ameliecilik oynamıyorum -arada oynuyorum ;p-[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 donnie darko - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? bu yeterli zaten:) www.donniedarko.com forrest gump anlatım bakımından daha fazla etkileyen bi film izlemedim daha önce.gerçekten forrest gump diye bi karakter varmış gibi hissettiriyo mesela.sonra hüzünlendiriyo.güldürüyo.bu kadar çok duyguyu yoğun biçimde yaşatan nadir filmlerden bence.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yahu star wars falan nasıl bi hayat görüşü çıkartıyorsunuz anlamıyorum ? -Fight Club -La vita e bella -Der untergang (downfall) -The Godfather[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 star wars diyorum bende. haliyle hayatımı değiştirdiği falan yok fanı olmam dışında ama bir çok şeyi kurcalama ma harbi lan yoda haklı dememe vs neden olmuştur.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bLackcha0s imkanın varsa 4-5-6 filimlerini seyret seyrettiysen biraz daha dikkatli seyretmeye çalış. anlarsın sonra...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yoo seyrettim bende bir starwars hayranıyım ama hayatı kurgulamaktan öteye geçmedi bende. Hayatıma pek birşey katmadı pek bir ders çıkarmadım. Çıkarılacak bir ortamda göremedim. tabi herkesin yaşımına her film farklı yansır.tartışmak anlamsız[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 tıtanıc superdı 7kez izledım we her seyrettğmde yenı bısey kesfettım ayrıca seven fıght club da muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Star Wars ve Fight Club. Bu iki film bu güne kadar nasıl desem hayatları değiştiren filmler.Özellikle SW.Çıktığı dönemlerde olsun konusu olsun yanı gerçekten bir daha böyle yapım gelmez Dünya'ya Fight Club ahh yoruma gerek var mı :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 izleme sıramla forrest gump filmde basit bir adamın (iq su da ortalamanın altında) başardığı şeyler sanki gerçekten olmuş gibi geliyor. aslıdna imkansız şeyleri başarmıyor ama insanın hayata bakış açısını değiştiriyor. matrix (sadece 1. film) filmden çıktığımda bir kaç saat kendime gelememiştim resmen. tek kelimeyle yapılmış en iyi bilimkurgu. fight club bu filmi izledikten sonra insanlar hakkındaki düşücelerim kesinleşti. sistemin bizi nasıl birer kuklaya çevirdiğini ve insanların sistemde daha iyi yer edinebilmek için insanlıklarından vazgeçebildiğini fark ettim. matrix de teorik oalrak aynı şeyden bahsediyordu ama bunu bir fight club daki gibi açık açık anlatmıyordu. bir kaç yerde okduğuma göre 1999 yılında vizyona giren 3 film (matrix,fight club ve american beauty) amerikan hükümeti tarafından destklenmiş sistem karşıtı filmlermiş (miş miş de miş miş...) aslıdna biraz mantıklı geliyor bu 3 film de birden hemen hemen ortak konuları fakrlı bir dille anlatıyorlar. american beauty de güzel filmdi kabul ediyorum ama diğer 2 film kadar beni etkilememişti. daha sonraki arasında requem for a dream ve donnie darko hoşlar güzeller orası doğru ama yukarda belirttiğim filmler kadar beni etkilemediler. en son beğendiğim film ise "old boy" dur. ben hayatımda böle tokat gibi çarpan bir film göremedim. hiç bir çekik gözlüden öle bir film beklenemez. ama bu film hayatımı pek değiştrimedi sadece her tanıdğıma (filmi kaldırabilecek olanlara) izlemesini tavsiye ediyorum.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 requiem for a dream heh weed bile az az iciyorum izledikden sonra >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 hayatı değiştirecek film?? Hmm Zor be o!! :D O yok ama şunlar var: Star Wars babamla seyretmiştik (babam seyrediyordu ben de oradaydım "bak bu çok güzel bi film" gibisinden bişiler demişti galiba. Çok küçüktüm ben yaw:lol: Chewbacca dan korkmuştum. Babam bak o iyilerden diyince sakinlemiştim.. Babam uzun boyludur, O zaman D. Vader'ı oynayan amca * pek bi heybetliydi falan..Darth Vader'ı kötü olmasına rağmen babamla özdeşleştirmiştim. Cep telefonumda babam arayınca Imperial March çalar :)) Hmm parantez içindeki ailevi etkisinden başka bilim kurgu filmlerini sevmemde etkendir bu eser.. the maltese Falcon ve Lynch Filmleri vs... Efendim bir şekilde Film Noir olayına bulaşmama sebep olmuşlardır.. İmkan buldukça türü takip eder, ilgiyle izlerim Maltese Falcon (evet yine)+ Casablanca= Humphrey Bogart Ne biliim işte.. Bu adamı yakın bulurum kendime -veya olmak istediğim kişiye- Halktan bir tiptir. Sinema tarihinin ilk "cool"larındandır. Zamanın duygusal filmlerinde oynamıştır. Ama buna rağmen ruhsuz bir duruşu vardır. Hep önemli bir işi var gibi gözükür falan.. Derin derin bakar.. Yok hayatımı fazla etkilemiyor bunlar ama küçük detaylar, ayrıntılar işte hayat ile ilgili.. Pardon, hayatım ile ilgili... Şu ana kadar hayatımın en önemli parçalarından olan eğlenme ihtiyacını gideren bütün filmlere de teşekkür eder, selam veririm..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: zaidral, 23 Eylül 2005 00:24 tarihinde demiş ki: kibar feyzo merak ettim kibar feyzodan sonra hayat felsefen nasıl değişti :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 star wars,desperado,the fast and the furious[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar