Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eric and the gazebo - rpg humour

Bone

Öne çıkan mesajlar

bunu daha önce açmamış mıyım, açan da olmamış.. hmm ilginç.
neyse açıyım bari de bilmiyenler faydalansın.

Eric And The Gazebo

RPG HUMOUR
bir index
Başka bir index
Diğer bir index
son bir index

Sevdiklerim:
Über Vampirler Kavgası
Real Man, Real Roleplayer, Loonie, MUNCHKIN.
good idea, bad idea
Top 10 things

Top Ten Signs Your DM is Too Easy

The red dragon suddenly develops a chest cold, and cannot use it's breath weapon.
Your party sneaks into the lich's secret dungeons. Luckily for them, the lich has been born-again, and sent all his undead minions off to do charity work for the poor.
The phrase "Oh geez, what do I need with another +5 vorpal longsword" is used during game play.
Your cleric is on a first name basis with his god, because of all the times the god has had to pop in to save the cleric's butt.
Any major city has at least one "Ressurect-a-matic" on every street corner.
All the city's guards are first level, and are easily spooked by the flamefinger cantrip.
Bubba the Mighty, the most powerful and evil mage in the world, has a soft spot for fast-talking halflings. Instead of casting meteor swarm and annihilating the party, he decides to teleport away.
The party is dividing treasure. The fighter says "Ok, who wants the staff of the magi? Anybody? Anyone at all? Ok, we leave it leaning against a tree stump."
The DM uses a four sider to roll monster attacks.
The gods in your campaign worship the player characters.

Top Ten Signs Your DM is Too Hard

You've been playing for 3 weeks, and have 76 dead characters.
You're playing in Darksun, but still only use Method I to roll characters.
Your fighter gets a bit tipsy, and pinches the barmaid's bottom. The barmaid pulls out her bow and her arrow of fighter slaying.
Your 15th level thief just had the snot kicked out of him by an eight year old girl.
There are lethal traps on every latrine door.
Most peasants have 20 hit dice, and many know the power word, kill spell.
Somehow you've done it. Your party has slain Emberburn, the most fearsome and powerful Red Dragon the DM has ever created. The DM stares at you in shock, still staring down at the "1" he rolled on the dragon's last attack. After poking him in the arm for five minutes, chanting "horde....horde.....horde...." over and over, he looks up at you. The look of surprise fades, and an evil grin replaces it. "As it happens," the DM says with glee, "the dragon had cast project image just before the party entered the cavern...".
Your mage has an argument with a local spice merchant. Finally, annoyed to the breaking point, he casts charm on the merchant. Sadly, the merchant is a retired 22nd level elven mage. Shaking your head, you reach for the statistic rolling dice once again...
Trees can, and often do, explode in huge, 20d6 hit die fireballs. No explanation is ever offered.
Regular rabbits are gone. They have been replaced by the killer-rabbit from "Monty Python and the Holy Grail".

Bir de şu var:
Dungeon Keeper Humour[signature][hline]Silver Fang Ahroun
Worshipper of Gaia

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 30 Mayıs 2004 02:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hard dm bir an Ardeth'i hatırlattı:)
6 ay süründükten sonra(her hafta 2 gün) büyücümüz(6 saniye içinde yediği 10 küsür oktan sonra) cinnet geçirip spell component pouchuna kibrit daldırdı; kurtulan olmadı:) bi daah da frp oynayamadık zaten[signature][hline]Irony is to be walked over by the earth instead of the other way around(Magic Living Terrain kartı)
Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons??
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Bide bunlari "ben bu oyunlari oynattim" diyerek anlatan tipler varki, az once gozumden 250 kat kadar asagiya dustu onlar bak.

Hey gidi gunler hey :)[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Arkadaslar bu entryi kim yapmis bilmiorum ama eric olayi yani burada yazilan yazi YANLIS :hrr:

bu olyi yapan yani eric i oynayan adam bir turktur ve ben bu adamla ayni evde kaldim hatta bi gece disciples 2 oynadim utaniyorum kendimden....[signature][hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..."
Sosyal ağlarda paylaş

entry?
entryi yapan adam?

topici ben açtım.
valla sadece tek bir sitede bulmadım bu yazıyı, tonlarca site var..

ha ben de yapabilirim aynı şeyi, bir adam gelir "karşında gazebo var" der, ben de böyle böyle bi durum yaşatırım, bu geyiği bildiğimden..

ha türk yapmış yapmamış, arkadaşla gazebo olayıının geyiğini yapmışsınız yapmamışsınız..

bence yeri burası değil.
gidersin google'da gazebo diye aratırsın, tüm öfkeni onlardan çıkartırsın.
"entryi açan adam"ın suçu yok yani..[signature][hline]iyi kötü çirkin
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Genjuro seni yemiş yapan adam, gazebo olayı 70'lerin başında olan bir RPG geyiği.

Bizimkiler kendileri üstüne çekmekte çok başarılı, ben en az 4 kişiyle karşılaştım "bunu ben oynattım", "bu oyuncu bendim" diyen.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
Bonecrusher, 30 Mayıs 2004 02:39 tarihinde demiş ki:Your mage has an argument with a local spice merchant. Finally, annoyed to the breaking point, he casts charm on the merchant. Sadly, the merchant is a retired 22nd level elven mage. Shaking your head, you reach for the statistic rolling dice once again...

ben buna koptum :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Bir grupda da şöyle bir olay olmuş diye anlattılar:
Grubun süper aşmış rangeri hanın ahırına doğru gider, uzaktan ıslık çalar atını çağıracak. Islığı bir çalar tık yok, iki çalar tık yok. Dm e kızar, açar kural kitaplarını, gösterir checklerini falan, ama dm:
Abi atın ahırda bağlı..[signature][hline]Let's sing the Bards song
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
*Bir arkadaşım aktardı*

Barbar sert adımlarla hana girer. Hancının durduğu bara doğru haşince yönelir. Yumruğunu hızla bara vurur ve şunları söyler:

"Dün burda kalan yabancılar burda mı kald?"

*! parti yıkılır*[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

euheuheu offfhgfhhf[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun oynanmaya başlar. Takım Fighter ağırlıklıdır; martial artistinden fighterına kadar. DM im çok sevdiği raven artifact hunter/ assasain/ alchemist anlayacağınızDM kıyaklısı aşmış babaya dalınır. (Normalde zar bile atılmaz babaya üzeri ıncık cıncık tuhaf tuhaf artifact ekipmanlar doludur ama o sırada takım alavere dalavere hazırlıksız yakalar biraz) Zar atılır sonunda FULL adam martial artistin tekmesiyle yere yığılır, bütü takım dala herife o sırada takımımız DM e bakar, Dm takıma, ve odadaki herkes nası koduk naralarıyla DM in üzerine atlayıp döver :)[signature][hline]bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Tamamen yaşanmış ve bizim başımızdan geçmiştir.

Grubumuz şehirde dağılmış herkes kendi işleriyle ilgilenmektedir. Halfling-Rogue kardeşimiz yine bizim gruptaki Barbarın arkasında bir başka hırsızın onu soymaya kalktığını fark eder ve barbara bildirir. Bunlar hırsızı dövmeye kalkarken komple townguardlarca hapse götürülürler. Kimse halflingi kaale almadığı ve barbar da pek düşük intelligence'a sahip olduğu için oldukça sorun yaşarlar. Sonuçta grubun priest0'ine ulaştırırlar haberi bi şekilde. Rahip koşarak mahkemeye gider. Ama sorgu sırasında barbarla tanışmış ve gözü morarmış bir townguard zaten kıl olduğundan rahibi mahkemeye almaz "çoktan başladı" diye. Rahip pencereden içeriyi gözetler ve barbarın hiç de iyi olmadığını görür. (İfade vermekte ama düşük zekası yüzünden saçmalamaktadır.) Tekrar içeriyi zorlar ama townguardla tartışınca geri döner. Sonra pencereden izlemeye çalışır mahkemeyi. Diğer hırsızın nasıl kıvrak yalan ve palavralarla mahkemeyi kötüye soktuğunu görünce priestimiz dellenir, pencereden içeriye bir "alan etkili yalan söylememe büyüsü" atmaya karar verir (ismini unuttum şimdi.) Ama rahip pencere karşısında "garip" hareketler ve sözlerle hoyo hoyo büyüye kasarken kendisine de gıcık kapan ve onu göz hapsine almış townguard koşarak gelir.
- Höst napıyosun?
- Ee ben şey..
Eh sonunda bunu kapı dışarı ederler. Ama rahibimiz akıllanmamıştır, inatçıdır. Mahkeme salonunun diğer tarafına geçer ve oradan büyüsünü tamamlayıp pencereden içeriye atar. Ama diğer hırsızın tanıklığı bu arada bitmiş ve bizim halflinginki başlamıştır ve o da saçma sapan bişeyler anlatmaktadır. Ama rahip hala pes etmemiştir. Townguadların beklemediği bir ara hışımla kapıdan içeri dalar ve hırsızı göstererek "Sayın hakim, bir din adamı olarak sizi temin ederim ki bu adam yalan söylemektedir ve suçludur. " demek ister. Ancka unuttuğu bir şey vardır; suç anını kendisi görmemiş, sadece daha önce halflingden dinlemiştir. Yani kesin emin değildir. Ve yalan söylememe büyüsü hala aktiftir! Sonuç olarak hışımla salona dalan rahibin ağzından şu sözler dökülür heyecanla: "Sayın hakim; bir din adamı bu adamın yalan söyleyip söylemediğini ve suçlu olup olmadığını bilmiyorum!" Salonda bi an bi sessizlik olur, hakim şaşırır ve sonra şu efsane sözler dökülür ağzından: "Bir hakim olarak henüz ben de bilmiyorum. Şimdi atın şu salağı dışarı!"[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...