Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: StRencher, 10 Temmuz 2005 16:50 tarihinde demiş ki: polearm beni tatmin etmedi. patchliyse oyun şayet, etmesi için polearm'ı (tercihen lance) doğrultarak tatbik edeceksin düşmana, yani mouse ile tıklamayacaksın. sadece atı sürünce baya bir damage veriyor o şekilde. ama yönelmek lazım tabi:) 60 küsür dmg gördüydüm ben.[signature][hline]beş hececiler H.B.E 10 Temmuzda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 couched lance damage olarak 130 gordum ben lvl 29 karakterimde(90 da polearm var,dusuk skillerimden biri olmasina ragmen)[signature][hline]Blissfully Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: kingpin, 10 Temmuz 2005 20:11 tarihinde demiş ki: şu başlığa devamlı giriyorum kendi attığım mesaja cevabı bırak kendi mesajımı bulamıyorum ehehe bir daha soriyim bari sistem gereksinimleri neler kullandığım makina p3 800 mhz 256 sdram çalıştırmaz demi ? Yüklemeler Biraz uzun sürer.800 600 32bit te rahat olur. :> Bu arada Level 2 yada 3 olabilen varmı? Birde sadece ilk şehirde arenada mı savaşabiliyoruz? dışarıda savaşamıyormuyuz? [signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası [Bu mesaj Erutan tarafından 10 Temmuz 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Valla 2 oldum,oda train leri yapa yapa.Dısarı cıktım baska bi kac kaleye gideyim dedim,lordlarım sagolsun görev veriyor ama bi icraat yapamıyorum : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Leath, 10 Temmuz 2005 21:07 tarihinde demiş ki: couched lance damage olarak 130 gordum ben lvl 29 karakterimde(90 da polearm var,dusuk skillerimden biri olmasina ragmen) ben level 1'dim abi:D zaten oyunu satın almadım henüz, beta bir oyunu satmaları da hiç mantıklı gelmedi açıkçası. Çıksın, burda göreyim box olarak hemen alıcam.[signature][hline]beş hececiler H.B.E 10 Temmuzda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Box olsa cidden bende alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 :S satin almak cok mantiksiz bence ama guzel bir oyuna benziyor[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 level 25 oldum .. tek basima dark knightlara filan daliorum anca ole zevk verio :) bi balta aldim cok buyuk , bide oklarim var 48 tane once okluorum sonra balta ama 45 tane bandit i tek basima katlettigim filan oluo , armorum inanilmaz atim charger :D[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: mikado, 11 Temmuz 2005 10:06 tarihinde demiş ki: :S satin almak cok mantiksiz bence ama guzel bir oyuna benziyor Güzel bir oyuna benziyorsa satın almak niye mantıksızlık? Oyunu yapanlar salatalık mı bedavadan uğraşıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 spirited chargerimi caldi banditler :([signature][hline]Blissfully Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bir kaç şey sormak istiyorum. Full sürüm alındığı taktirde; -Harita gene bu kadarmı,yeni haritalar açılmıyormu. -Gene sadece 2 millet,devlet,ırk yada herneyse o swaden falan yazıyor,gene sadece 2 tanemi var yoksa daha acılıyormu. -item çeşitleri aynımı,çoğalıyormu. Tşkr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ya beyler Yardım edin :< ben Arenada kapışmaktan sıkıldım :< Yeter artık Nası xp alabilirim başka türlü :<[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Sadece level limiti kalkıyor.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Erutan şehirden çık, Zendar civarında river_pirate falan çıkıyor. Onlara dal.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Para cok sorun onu nasıl kasıcaz :D Edit:Turnuva alanında 200 bahse girip para kasıyorum imanım gevredi oO [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 11 Temmuz 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Lootları sat. Esir sat. River pirate partisi başına 50 gold veriyor o Constable. Tabii en kârlı iş ticaret.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kılıc kullanma olayı jk2 deki gibi olursa oyunun üstüne tanımam çok beğenedim ama lg notebook pörtledi ısıdan cpu yandı galiba :([signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Redeagle, 11 Temmuz 2005 21:12 tarihinde demiş ki: said: mikado, 11 Temmuz 2005 10:06 tarihinde demiş ki: :S satin almak cok mantiksiz bence ama guzel bir oyuna benziyor Oyunu yapanlar salatalık mı bedavadan uğraşıyorlar? Beta'ysa evet..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Salt Mine'dan tuz alıp başka yerde satmak da para kasma yöntemi...[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bana şey oldu ıvır zıvır sattığım vendorun inv'si doldu artık bişey satamıyorum =) sizede oldumu?[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Cuce tarafından 12 Temmuz 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 aynı sehirdeki blacksmithe veya armorera da satabilirsin aynı fiyattan alıyor[signature][hline]" Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! " Nightwish TarjaT. Think of me long enough to make a memory.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yo onu biliyorumda doldurdukl diyelim herkezin inv'sini e nolucak yok cokda buuk değil vendorların invleri zaten[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Yerli oyunlardaki yegane eksik arayüzün rezalet olmasıdır kanımca. Sade text büyük boşluk hissi uyandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 http://en.wikipedia.org/wiki/Mount_&_Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: mikado, 12 Temmuz 2005 17:11 tarihinde demiş ki: said: Redeagle, 11 Temmuz 2005 21:12 tarihinde demiş ki: said: mikado, 11 Temmuz 2005 10:06 tarihinde demiş ki: :S satin almak cok mantiksiz bence ama guzel bir oyuna benziyor Oyunu yapanlar salatalık mı bedavadan uğraşıyorlar? Beta'ysa evet.. iyi, güzel... kaç kişi çalışıyordu o oyunun yapımında acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar