Pluton Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 nileppezdel said: E yani :) 2. yıldönümleri dye girişmişler bu işe, taleworlds de bi güzellik yapmış bikaç mesajını okudum son sayfalardaki bu kale almalar kralın altında çalışmalar lordlarıesir etmeler falan mod ile olmuyo dimi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kale almak, lordları esir almak, bi krallığa bağlı lord olmak oyunun kendisinde olan özellikler. kendi krallığını kurmak falan mod ile geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 hmm anladım. Yani hiç mod kurmadanda oyun zevkli gibi duruyor. 40MB bişi kaldı merak ettim oynayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 tabi yahu. fazla zevkli hemde. ama tabii her oyun gibi tükeniyor bi süre sonra. fakat 1 ay boyunca deliler gibi oynamıştım. sonra biraz baydım. bi süre sonra tekrar kurup baştan başlamıştım, yine 1-2 ay kadar deli gibi oynadım. sonra zaten Warband beta başladı, başvurum kabul edilince ona aktım falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 nileppezdel said: Valla special skill hiç kullanmadım ama düşman orduların kullandığını gördüm. Nasıl kullanacağını anlatmıyo. Ama dünya güzel yaratılmış, çok güzel questler var falan. Cidden bi mod için baya sağlam lore var kesinlikle tavsiye ediyorum çok keyif alıyorum ya :) Son seviye üniteler için birer special ability var. savaş sırasında H ye basarak görebilirsin. Ama hepsinin shortcutları aynı; T-Y-U Ama sanırım sadece bağlı olduğun factionın ability lerini kullanabiliyosun. Evet questler filan süper. quest chainler güzel. birbiriyle alakasız office boy getir-götür questlerini yapmaktan sıkılıyorum da böyle lore la süslenmiş chainler filan bayağı eğlenceli oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Xenocide said: tabi yahu. fazla zevkli hemde. ama tabii her oyun gibi tükeniyor bi süre sonra. fakat 1 ay boyunca deliler gibi oynamıştım. sonra biraz baydım. bi süre sonra tekrar kurup baştan başlamıştım, yine 1-2 ay kadar deli gibi oynadım. sonra zaten Warband beta başladı, başvurum kabul edilince ona aktım falan :) Bu warband'un türkçe açıklaması falan mı ? Bildiğim multiplayer oyun gibi mi? Hani ilk giriyorsun kassıyoun çıkınca herşey bitiyo falan tarzında mı yoksa daha bi mmo gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Battlefield veya Cs tadında, süreklilik yok ortamda yani servera girip savş mavaş yönetebiliosun botlarla vs de , genel olarak skirmish modunda oluo, siege defense attack vs gibi görevler var ama yine de bitince bitio. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Abi kral bana köy verdi bi tane ama rezil fakir :D Biraz zenginleşsinler diye değirmen yaptırdım partymdeki mühendise. Ama sanırım bug var. Tekrar "köyü yönet"e tıklaıynca unrecognised token köyle keklenmedi mi ne o tarz biş yazıyo. Nolcak benim değirmen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Zamanı dolunca eklendiği gözükcek abi, rahat ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Abi bi de ben 30 kişilik gurbumla 300 kişilik ordulara korkusuzca dalıp tek tek kılıçtan geçiriyorum rahat bi şekilde artık. Ama lordlardan görev isteyince salak saçma borç toplama grevleri veriyolar. Bir de kale kuşatma mevzuu nasıol oluyor kısaca? Mühendise bişeyler ürettirmemiz mi gerekicek? nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Çok dert değil direk kuşatırsın da her orduya dalma öyle. Kergit olup nordları kesebilirsin mesela ya da vaegir. Atlıları gayet iyi nordların hepsi yaya 300 yayayı 50 asker rahat alıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Bir adet pendor modu mu ne var. Ortamı bayağı değiştirip oyunuda zorlaştırıyor. Vanillada kalelere en önde koşup 50-60 tane adam indirilebilirken o modda iki tane güçlü ünite kıstırırsa çok fena genkleyebiliyorlar. Oyunu daha zor daha taktik yapmış. Arayın bulun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Zorlaştıran mod çok da bazıları fazla acımasız aşırı hardcore yani :D Pendor güzel moddu sanki ama tam hatırlayamadım şimdi. Fire arrows hoş bi mod bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Pendor oyunu zorlaştırmak için değil aslen. Standart krallıkları yenileriyle değiştiriyor. Akıncılar tribinde D'sharlar var misal. Okçuları güçlü bir krallık var, roma çakması bir empire var falan. Birkaç ülke daha var. Sonracığıma hiç bir ülkeye bağlı olmayan taraflarda var. Snake Cultlar, Advanture Companyler vs. Kendi krallığını koyabiliyorsun. Bina upgradeleri bayağı fazla. Yanına lordlar alabiliyorsun. Bi ton güzel özelliği var falan filan. Ama işte güçlü üniteleri güçlü hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Abi kale kuşatma olayını nasl yapıyoruz biri anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Gidiyosun düşman bi kaleye, "siege this castle" gibi birşey çıkıyor. Ondan sonra kule, merdiven vs. ne yapabiliyorsan o kurulana kadar 8-10 saat bekliyorsun. Sonra nezaketen kale komutanını çağırıp teslim ol diyorsun, olmuyor tabi artist. "Attack the walls" gibi bir seçenek olması lazım, komutan içeri giremeden o seçeneği seçiyorsun. Komutanın topuklamasına güldükten sonra kuşatma başlıyor. Yoksa nasıl kazanılır anlamında mı sordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Abi, kalede kim varsa kestim velakin kral bana vermedi kaleyi. Ben bu şerefsize sadakat yemini bozmak istiyorum ama diğer büütn krallıklarla düşmanım. Şimdi taraf değiştirme olayı nasıl oluyor? Dier krallıklarla aramdaki -40 ilişkiyi nası düzeltebilirim. Zira benimle konusmuyorlar, kale ve şehirlere girişim yok. Bu arada bendeki oyun türkçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Valla ona yapacak birşey yok bu aristokrat takımının hepsi böyle. Uğraşıp kale alıyosun gidiyo şehirde eğlenen adama veriyor. Taraf değiştirme olayı biraz zor. Sadakat yeminini bozduktan sonra en temizi başka bi krala yamanmak. Yalnış hatırlamıyorsam ülkeye ne kadar düşman olursan ol kişisel ilişkin kötü olmayan lordlarla konuşabiliyorsun. Haritanın ortasında değil tabi öyle olunca direk saldırıyorlar. Böyle birisini bulup parayla ülkeyle ilişkini düzeltebiliyorsun. Hepsi kılsa tabi yapacak pek bir şey yok. Sadece grubunda iyi bir doktor varsa (skill 7-8 olacak) düşman lordlar ödünç isteyebiliyor. Bsg demezsen ilişkin düzeliyor. Bir yol da tavernalardaki tahtta hak iddia eden elemanlar. Bunlara yardım ederek ülkeyi tamamen ele geçirebilirsin. Kral sen olmuyorsun tabi ama kral senin kuklan olduğu için sorun yok. Vur kafasına al ekmeğini. Bir de unutmadan Warband beta kayıtları hala açık. Her yeni versiyonda yeni tester kabul ediyorlar. Çok acayip şeyler var kaydolun görün. http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,76804.0.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 aktiftablet said: Dier krallıklarla aramdaki -40 ilişkiyi nası düzeltebilirim. Zira benimle konusmuyorlar, kale ve şehirlere girişim yok. İşte oyuna başlarken dikkat etmek lazım, mesela 1 krallığı düşman belleyip sırf onun ordularına-köylerine dalacaksın. Eğer herkesin köyüne kervanına saldırırsan, çok tazminat isterler sonra barışmak istersen ve herkesten kaçmak zorunda kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Öyle de bi kralın hizmetine girdi mi mecbur herkesle savaşıyosun. Köyleri düşman müşman ayırmayın yağmalayın geçin zaten. Gitmiş 200 kişi ordu yapmışsın hala inek getir, buğday getir. Köye bi girsek acımızdan inek minek değil köylüleri kemiririz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 multiplayer bayıyor açıkçası bir yerden sonra. bilmiyorum belki cs gibi fanları da çıkar ama biraz kafa patlatıp single playera benzer bir multi yapmaya çalışsalar daha bir inovatif ve uzun ömürlü olurdu gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Multiplayer'ın bayma açısından ilk oyunla pek bir farkı yok. 1 hafta harıl harıl oynarsın sonra yeni versiyona kadar yüzüne bakmazsın. Ha bunda yeni versiyon 2-3 haftada bir çıkıyor tabi. Bir de oyun tamamlanınca çıkacak modlarla sıkılma olayı minumuma iner. Bu arada WoW olacağına oyun CS olsun daha iyi. Yani bi padded cloth kazanıcam diye 500 river pirate kesmek istemiyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Nosfe said: Bu arada WoW olacağına oyun CS olsun daha iyi. Yani bi padded cloth kazanıcam diye 500 river pirate kesmek istemiyorum şahsen. ahah çok iyi dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Malesef görünen o ki multiplayer hakkında yazdıklarım doğru çıkmış. Boşa harcanan potansiyel, ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Kral olmanın yolu yok mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar