Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Yanlış anlama olmuş galiba. Moğol alman kılıcı kullanır tabi de yerden toplarsa. Onun dışında moğollara italyan çeliği zırhlar vs. dağıtıldığını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bakın şöyle hem dengeli hem de mantıken makul bir sistem var: yerden eşyayı alıp kullanabiliyorsunuz eğer skill varsa seçtiğiniz troop'ta. mesela gidip yerden kılıç/kalkan alıp kullanırsınız ama balta alıp fırlatamıyorsunuz. at binme gene aynı şekilde. zırhlar gene doğal olarak troop seçenekleriyle sınırlı. ve orada da fiyatlarla sağlanmaya çalışan bir denge var, piyade zırhları genelde daha ucuz, süvari zırhları daha pahalı vs gibi. daha da ayarlanabilecektir gerek hissedilirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ed:gerek kalmadı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Cuce said: "deja cyrano" said: Sam said: evet, her eşyayı her faction kullanamıyor. oyundaki npc eşyalarına göre düşünün. Nasıl bir saçmalık bu ya? Ulan örnegin orta çagda bir Mogol bir Alman'ın kılıcını kullanamıyor muydu? Of eşşek developerlar ya. bir alman, gelip hun yayı moğol yayı kullanamaz, ömrü at üstünde gecmiş, deriden başka bişi giymemmiş moğol full plate giyipte savaşamaz. cok mantıklı, bunu gectim. Orda khergit ordusunun bir askerini canlandırıyorsun, dolayısıyla ulaşabileceğin silahlar alman kılıcı değil, khergit yatahanı olucaktır. Kı bunların hiç bir önemi yok, sen istiyosunki, full plate, tempered barterd sword, khergit warbow, reinforced heavy towershield, champion war chargerla geziyim miss gibi ohş. Herkez bu formatta gezrse ne taktiklerde ne gameplayde ceşit olmaz. 1 hafta oynar bayarsın atarsın oyunu. Öncelikle tek gayemin gerçekçilik oldugunu anlamamanı saglamak için neler olabilmesi gerektigini bilmiyorum, belki ona da süper bir açıklama getirirsin. Bir alman, gelip bir hun yayını kullanabilir, ama etkili kullanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 zweihänder herif mogol yayını silahtan bile saymicagı için kullanmaz. bir de ok atmak kolay değil yani etkili etkisiz kullanım diye bişi yok daği taşi vurun durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 beta bitsede çıksın artık oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Son gelişmeler nedir? en iyi mod ne oyunda takip edemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Multiplayer'ına bakıyoruz artık single geri planda kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Başvurular yeniden açılmış aman diyim bu sefer kaçırmayın. M&B Warband Beta Application Re-Opens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ya şöyle bir durum var ama yerde bulduğun silahları kullanabiliyorsun. ama at üstündeki mongol'un haircrossu iğne ucu kadarken, allahın rodok'u alır da onu at üstüne binerse karşıdaki ufuk kadar haircrossu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 skill geliştirme flan varmı parayla? item almak gibi? yoksa sabitmi char setler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 skill geliştirme yok. oyuna başladığında 3 classtan birini seçiyosun okçu, piyade, süvari. skilleri ona göre dağıtıyor anladığım kadarıyla. parayla sadece ekipman alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Şu anki durum bu. Forumda şöyle bişey daha buldum. Spreadsheet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ee horse archery falan yok mu? bizzat diğer atlılarda yay kullanmanın zor olduğunu tecrübe ettim ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Diğerleri alttaki linkte. Khergits dışında Nord Scout'da 2 puan horse archery var o kadar. At üstünde javelin falan sallasın diyo koymuşlar herhalde. Bu arada son versiyonda crossbow deneyen var mı? En ucuz kalkanın içinden dümdüz geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 lan hep mp adaldınız. ne zaman kale alsam kendime karşı taraf bin kişi geliyor. adamların köyleri çok yağmaladığımdan mıdır ne? bende toplamda 137 adam(vaegir) var, karşıda 1226 nords :S . easiest bile yapsam kes kes bitmezler lan :( ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 muhtemelen nord'ların bi lordunu esir almışsındır onuda kaleye koymuşsundur. öyle yaparsan mahalleden adamları toplayıp gelirler öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kaleye koymadım, yanımda taşıyodum :p hayır durduk yerde serbestte bırakamıyosun ki :P neyse krala rasladım. sağolsun kırmadı ben, katıldı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Diğer sayfada kalmış son bir kez daha hatırlatayım dedim. Beta başvuruları yeniden açıldı. M&B Warband Beta Application Re-Opens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yok abi öyle tek kalen olursa düşmanlarının gözü dönüyor allah ( ya da tor) ne verdiyse saldırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kale savunmasında yapacağın en iyi şey okunu yayını alıp merdivenden gelenlerin kafasına kafasına gömmek. bi de native expansion'u kurunca kaleye blacksmith mi bişey kurabiliyosun savunmada sınırsız ok sağlıyor yağdır allah yağdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 spartans modda mızrakla ciğerlerini ellerine de verebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 god modda en önde durup gimli gibi takılabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Oyungezer bu ay tam sürüm olarak veriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Almak lazım bu ay o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar