Xenocide Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 tabi kale yerine şehir ele geçirebilirseniz ne ala. aynı hapishane ve stoklama olayı şehir içinde geçerli ve şehir nerdeyse günlük 1k veriyor. Kaleler malesef karlı değil haftalardır gitmediğim kalemde 300 dinar birikmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Saeros said: native expansion kurmuştum, yeni karakter açmış sakin sakin oynuyodum. sonra bugün sıkıldığımı farkettim, ilk female chaırmı açıp bastım şifreyi bastım şifreyi. krallığımı kurdum şimdi, bi tane de lord çektim yanıma ^^ lordlar söz dinliyor mu yav şu kaleyi koru falan dediğinde? mareşal olduğumda ipneleri bi saldırtamadım kaleye. yapamam diyip durdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Saeros said: native expansion kurmuştum, yeni karakter açmış sakin sakin oynuyodum. sonra bugün sıkıldığımı farkettim, ilk female chaırmı açıp bastım şifreyi bastım şifreyi. krallığımı kurdum şimdi, bi tane de lord çektim yanıma ^^ Krallık yeni sürümde kurulabiliyor mu yoksa o expansion'un özelliği mi krallık kurup yanına lord çekmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yok onun için mod varmış ayrı. native de olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Beyler bu modları nereden çekiyoruz bi de onu söyleseniz ben torrentte baktım ama mamafih yok bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,41715.0.html bu sayfada son sürümle uyumlu olan modları bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Buyse said: yok onun için mod varmış ayrı. native de olmuyor evet, native expansion demiştim zaten, mod :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 BonePART said: sunu diyim kalenin 1 tek guzel ozelligi war max seviyedeki adamlar stoklamak ben genelde ordumun yarisini hep egitimde adam olarak tuutyodum kalani iste recruitler felan bu sayede kayip versemde(ki recruitler beles gibi) surekli bu training olayinda xp geliyor ve level atliyolar bende efsane bi yenilgi alirsam direk kaleme donup adam fulleyip saldiriyorum aynen öyleymiş valla onu çözdüm bende seviyeleri sonda olan elemanları kaleye yıktım az olanlarıda sağda solda savaşıp seviye atlattım felan iyi oldu yani sayım azaldıkça gidip gidip takviye yapıyorum kaleden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 oyunu satın almak zorunda mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Greeny said: oyunu satın almak zorunda mıyız? walla oynamiyacaksan alma zannetmiyorum birilerinin gelip zorla sana satcagini oynu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 sdfsfdsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 BonePART said: Greeny said: oyunu satın almak zorunda mıyız? walla oynamiyacaksan alma zannetmiyorum birilerinin gelip zorla sana satcagini oynu serial key görünce, satın almam gerektiğini düşündüm. crack varmış mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 native improved mod http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,46535.0.html ben denemedim ama yazdıklarına göre en düzgün şeyleri vaadeden mod bu, sadece troops ve items diye 2 dosyadan oluşuyor. bunları native klasörüne atıyonuz. bakalım eski oyunum patlamadan devam edebilecekmiyim. sonuçları yazarım tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 adamların sitesinden en son sürümü çektim, update olayı. said: mountandblade_1011_setup.exe buna uygun modları nasıl bulucam? mohi nin verdiği sitede hep 8.00x li versiyonlar fln var. kafam karıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 yalnız bana patpat honor geliyor da, bi işe yarıyor mu honor? bu arada sorunu pek anlamadım greeny, 1.011 yazıyor bütün topiclerde? http://forums.taleworlds.net/index.php/board,63.0.html bu arada demişim yığın yığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 honor asker sayını arttırmak için değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 renown asker limitini arttırıyor, honor ne işe yarıyor tam bilemicem. belkide companion'larının sana duyduğu saygıyı arttırıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ya o lordları kendi tarafına çekerken filan işe yarayabiliyor. yeterli honor ın yoksa "hadi len, sana mı inancam. şerefsizin tekisin" diyebiliyolar :P onun dışında aklıma gelmedi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 honor arttıkca "aga gelsene bi bişi diycem sana" şıkkı daha cok işe yarıyor lordlarda. yanınıza alıp hemen gidip kale fethe diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 her lord da çalışıyor mu o? yani hani lawful, ahlaklı amcalarda mı oluyo sadece? gerçi diğerlerine zaten ya para filan teklif ediyorsun ya da "beni bağlamaz öyle hak hukuk" diyorlar. a bi dakka benim dediğim kendi tarafına çekmeydi. cüce sen "bi planım var..." ı mı diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mohi said: native improved mod http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,46535.0.html ben denemedim ama yazdıklarına göre en düzgün şeyleri vaadeden mod bu, sadece troops ve items diye 2 dosyadan oluşuyor. bunları native klasörüne atıyonuz. bakalım eski oyunum patlamadan devam edebilecekmiyim. sonuçları yazarım tekrar bu modu sabahtan beri deniyorum, hem eski save ile çalışıyor hem de cok güzel ayarlar çekilmiş oyuna. değişiklikleri sitesinden bir okuyun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Ya biri link verebilir mi forumda baktım down linki bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 native expansion'a baktım da, mükemmel yapmışlar eğer features'da yazanlar doğruysa :D iniyo bakalım denicem 2dk sonra. ama salak bilgisayar kasıyo lan sdf :( native improved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 fromthehell fazla inilizcem yokta benim o moddaki çeşitleri kısaca bi türkçesinden bahsedebilirmisin =) asjdvas güzelse bende indirip oynayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 abi v'ye basınca reinforcements normalde gelmesi gerekenden daha erken sürede geliyo.gerçi exp. düşüyo bunu kullanınca. level 2de 40 exp'e maloldu bana. m'ye basınca eğer savaşa atla girdikten sonra attan indiysen at ayağına geliyo (gerçi eskiden de vardı böyle bişey, native'de de olabilir bu özellik) yeni itemlar, köylere şehirlere falan daha değişik binalar yapılabiliyo. düşmanlar daha güçlü (ağzıma sıçtılar hatta, kapadım oyunu sdf) atlara öyle kafana göre binemiyosun. çok ağır zırh varsa üzerinde, atların çoğu taşıyamıyo seni sdf ama bazı atların speedleri 53 falandı gördüğüm kadarıyla. kendi krallığını kurup yendiğin veya yıktığın faction'ın lordlarını kendi tarafına geçirebiliyosun. leadership +5 değil, +10 party size artırıyo. prisoner managament de aynı şekilde 5 yerine 10. yendiğin lordların/kralların itemlarını lootlayabiliyosun. tabi looting skillinin yüksek olması gerekliymiş. -pek emin olmamakla birlikte- companionlarına git şunu yap bunu yap gibi emir verebiliyosun level 20 ve üzerindelerse. kendi krallığına ait şehirler arasında karavan falan gezdirebiliyosun gibi böyle bi sürü özellik var dsfg daha fazlası için bi tık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar