Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount & Blade

Nosfe

Öne çıkan mesajlar

Saeros said:
native expansion kurmuştum, yeni karakter açmış sakin sakin oynuyodum. sonra bugün sıkıldığımı farkettim, ilk female chaırmı açıp bastım şifreyi bastım şifreyi. krallığımı kurdum şimdi, bi tane de lord çektim yanıma ^^

lordlar söz dinliyor mu yav şu kaleyi koru falan dediğinde?

mareşal olduğumda ipneleri bi saldırtamadım kaleye. yapamam diyip durdular.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:
native expansion kurmuştum, yeni karakter açmış sakin sakin oynuyodum. sonra bugün sıkıldığımı farkettim, ilk female chaırmı açıp bastım şifreyi bastım şifreyi. krallığımı kurdum şimdi, bi tane de lord çektim yanıma ^^

Krallık yeni sürümde kurulabiliyor mu yoksa o expansion'un özelliği mi krallık kurup yanına lord çekmek?
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
sunu diyim
kalenin 1 tek guzel ozelligi war
max seviyedeki adamlar stoklamak
ben genelde ordumun yarisini hep egitimde adam olarak tuutyodum
kalani iste recruitler felan
bu sayede kayip versemde(ki recruitler beles gibi) surekli bu training olayinda xp geliyor ve level atliyolar
bende efsane bi yenilgi alirsam direk kaleme donup
adam fulleyip saldiriyorum

aynen öyleymiş valla
onu çözdüm bende
seviyeleri sonda olan elemanları kaleye yıktım
az olanlarıda sağda solda savaşıp seviye atlattım felan iyi oldu yani
sayım azaldıkça gidip gidip takviye yapıyorum kaleden =)
Sosyal ağlarda paylaş

native improved mod
http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,46535.0.html
ben denemedim ama yazdıklarına göre en düzgün şeyleri vaadeden mod bu, sadece troops ve items diye 2 dosyadan oluşuyor. bunları native klasörüne atıyonuz. bakalım eski oyunum patlamadan devam edebilecekmiyim. sonuçları yazarım tekrar
Sosyal ağlarda paylaş

her lord da çalışıyor mu o? yani hani lawful, ahlaklı amcalarda mı oluyo sadece?

gerçi diğerlerine zaten ya para filan teklif ediyorsun ya da "beni bağlamaz öyle hak hukuk" diyorlar.

a bi dakka benim dediğim kendi tarafına çekmeydi. cüce sen "bi planım var..." ı mı diyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
native improved mod
http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,46535.0.html
ben denemedim ama yazdıklarına göre en düzgün şeyleri vaadeden mod bu, sadece troops ve items diye 2 dosyadan oluşuyor. bunları native klasörüne atıyonuz. bakalım eski oyunum patlamadan devam edebilecekmiyim. sonuçları yazarım tekrar

bu modu sabahtan beri deniyorum, hem eski save ile çalışıyor hem de cok güzel ayarlar çekilmiş oyuna. değişiklikleri sitesinden bir okuyun derim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi v'ye basınca reinforcements normalde gelmesi gerekenden daha erken sürede geliyo.gerçi exp. düşüyo bunu kullanınca. level 2de 40 exp'e maloldu bana.

m'ye basınca eğer savaşa atla girdikten sonra attan indiysen at ayağına geliyo (gerçi eskiden de vardı böyle bişey, native'de de olabilir bu özellik)

yeni itemlar, köylere şehirlere falan daha değişik binalar yapılabiliyo.

düşmanlar daha güçlü (ağzıma sıçtılar hatta, kapadım oyunu sdf)

atlara öyle kafana göre binemiyosun. çok ağır zırh varsa üzerinde, atların çoğu taşıyamıyo seni sdf ama bazı atların speedleri 53 falandı gördüğüm kadarıyla.

kendi krallığını kurup yendiğin veya yıktığın faction'ın lordlarını kendi tarafına geçirebiliyosun.

leadership +5 değil, +10 party size artırıyo. prisoner managament de aynı şekilde 5 yerine 10.

yendiğin lordların/kralların itemlarını lootlayabiliyosun. tabi looting skillinin yüksek olması gerekliymiş.

-pek emin olmamakla birlikte- companionlarına git şunu yap bunu yap gibi emir verebiliyosun level 20 ve üzerindelerse.
kendi krallığına ait şehirler arasında karavan falan gezdirebiliyosun gibi böyle bi sürü özellik var dsfg

daha fazlası için bi tık sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...