Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount & Blade

Nosfe

Öne çıkan mesajlar

şimdi abartıp hileyle olabilecek herşey oldum sanırım spoiler verem size :)

gidip bi kralın emri altına giriyorsunuz. o size görevler veriyor savaşa çağırıyor yardım ediyorsunuz. sonra siz konuşup kılıcımı emrine verecem lord yap beni ağam diyorsunuz krala lord oluyorsunuz. o size kale şehir veriyor. siz aldıgınız kaleleri isteyebiliyorsunuz kraldan ama her zaman alamıosunuz.

sonra tanındıkça marshall seçiminde oy kullanma hakkınız oluyor. ve sonra marshall ölünce veya hapse düşünce yeni marshall seçiyorlar. eğer lordlarla aranız iyiyse sizi seçiyorlar ve o krallıgın tüm lordları ve KRAL bile emrinize giriyor. şuraya git diyorsun gidiyor. baydım sonra devam etmedim. ama kral olma şansınız var mı bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

normal oyunda kral olunmuyor, handaki travellerlardan biriyle konuşursanız söylüyor zaten size, "istersen bi tarafını yırt yine de lortlar soysuz sapsız birisini kral diye başlarına geçirmez" diye. "native expansion" kurdum onun için, kral filan olunuyomuş, baştan kastığım için şu an yeni yeni lordların yanında savaşa girmeye filan başladım anca, kral olunca söylerim :p
Sosyal ağlarda paylaş

hilesiz de beceremedim gözüm yüksekte kalabalık ordulara daldım motor ettiler asdvas. hilesiz başlarım ama çok bayacak. combat sistemi güzel evet ama harita yönetimi çok kötü oyunun. mesela senin köyünü kaleni kuşatıyor adam haritanın öbür ucundan koşup geliyorsun kurtarmaya. ilk medieval total war'a benzese süper olur. ayrıca bina upgradeleri yok denecek kadar az.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:
ayrıca bina upgradeleri yok denecek kadar az.

bunun eksikliğini hissediyorum ben ya.
aslında istediğim şöyle ufak bi yere yerleşip, orda gelişmek filandı
ama gelişmek diye bi olay yok oyunda, yalnızca daha çok kale ve şehir ele geçirmek var. bi saatten sonra da sürekli savaşmak sıkıcı gelmeye başlıyor euh
Sosyal ağlarda paylaş

hele bi de mühendis değilsen 300 gün sürüyor bina yapmak falan. bi hapishane kulesini 60 günde yapabildim elin lordunu kralını dag bayır gezdirdim partide. şu combat sistemi ile medieval'ın oyun sistemi birleşse epic bişey olur tüm zamanların en iyi oyunu olur.

canım da medieval çekti ilk oyun 2.6 gb mış indirmeye üşeniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

rodokların efendisiyim bende valla,
lordun biriyle savaşa gidiyoz felan da
köy vermiyo şerefsizler
hiç bişi vermiyolar
onları kurtarayım diye 0 kişilik orduları vardı
bende de 41 kişil ordu var
160 kişiye saldırdım
bide kazandık yani
en az 40 adamı ben öldürmüşümdür ama yaranamadık
Sosyal ağlarda paylaş

bu kergitler başa bela cidden, steppe bandits kesmekten anam ağladı. iki adım ilerliyorum hoop biri daha dalıyo, bırakmıyo herifler yerel polis gibiler valla. kergit köylerinin yarısını tek başıma yağmaladım, ama kalan yarısına ulaşamıyorum bu banditler yüzünden:(
esir aldığım lord için 5bin dinar teklif geldi, verdim tabii hemen bonservisini:D
bu kral olamama hedesi de bence gayet mantıklı, sonuçta soylu değilsen ortaçağda kral olman da mümkün değildi zaten(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...