Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Vassel olmak için başvurma Kermit bırak adam sana teklif etsin. Eğer kendi sana teklif getirirse beraberinde köy ya da yeni alınmış bi kale de senin oluyor.Bir de kale fethettikten sonra sanırım zaferim için bu kaleyi kraldan istiyorum diye bi olay vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 şimdi abartıp hileyle olabilecek herşey oldum sanırım spoiler verem size :) gidip bi kralın emri altına giriyorsunuz. o size görevler veriyor savaşa çağırıyor yardım ediyorsunuz. sonra siz konuşup kılıcımı emrine verecem lord yap beni ağam diyorsunuz krala lord oluyorsunuz. o size kale şehir veriyor. siz aldıgınız kaleleri isteyebiliyorsunuz kraldan ama her zaman alamıosunuz. sonra tanındıkça marshall seçiminde oy kullanma hakkınız oluyor. ve sonra marshall ölünce veya hapse düşünce yeni marshall seçiyorlar. eğer lordlarla aranız iyiyse sizi seçiyorlar ve o krallıgın tüm lordları ve KRAL bile emrinize giriyor. şuraya git diyorsun gidiyor. baydım sonra devam etmedim. ama kral olma şansınız var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 normal oyunda kral olunmuyor, handaki travellerlardan biriyle konuşursanız söylüyor zaten size, "istersen bi tarafını yırt yine de lortlar soysuz sapsız birisini kral diye başlarına geçirmez" diye. "native expansion" kurdum onun için, kral filan olunuyomuş, baştan kastığım için şu an yeni yeni lordların yanında savaşa girmeye filan başladım anca, kral olunca söylerim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Exp packler ve modlar normal sürümden daha mı iyi keza ben normal oynadım simdiye kadar. Bir de nerden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 yalnız oyunun combatı cidden çok güzel ve gerçekçi. adamları kestikçe her yanın kan içinde kalıyor. güzel bi 2 hand baltayla biçiyorsun direk. savaş bittiğinde donuma kadar kana batmış oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 lol yalnız şu an bişi buldum charexport diye bi özelliği var. onu yapınca bi metin belgesi atıyor klasöre bilgilerini içeren. ordan edit yapabiliyorsun askfbfalsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 http://img4.imageshack.us/img4/3625/kan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 abi hile mile olayına girince 3 gün sonra oyun baymaya başlıyo. 3-4 ay sonra tekrar canınız çekiyo falan ama hiç başlamayın yani öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 hilesiz de beceremedim gözüm yüksekte kalabalık ordulara daldım motor ettiler asdvas. hilesiz başlarım ama çok bayacak. combat sistemi güzel evet ama harita yönetimi çok kötü oyunun. mesela senin köyünü kaleni kuşatıyor adam haritanın öbür ucundan koşup geliyorsun kurtarmaya. ilk medieval total war'a benzese süper olur. ayrıca bina upgradeleri yok denecek kadar az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Buyse said: ayrıca bina upgradeleri yok denecek kadar az. bunun eksikliğini hissediyorum ben ya. aslında istediğim şöyle ufak bi yere yerleşip, orda gelişmek filandı ama gelişmek diye bi olay yok oyunda, yalnızca daha çok kale ve şehir ele geçirmek var. bi saatten sonra da sürekli savaşmak sıkıcı gelmeye başlıyor euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 hele bi de mühendis değilsen 300 gün sürüyor bina yapmak falan. bi hapishane kulesini 60 günde yapabildim elin lordunu kralını dag bayır gezdirdim partide. şu combat sistemi ile medieval'ın oyun sistemi birleşse epic bişey olur tüm zamanların en iyi oyunu olur. canım da medieval çekti ilk oyun 2.6 gb mış indirmeye üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 eet şehirleri geliştirmek olmalıymış. hatta balista tower filan kurabilmek olmalı. bide karar verdim hard more oynıcam. rhodok istiyorum : ) en dandik adamlarla oynıcam bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ben oyuna veremiyorum kendimi ya. Bi bozguna uğrayınca sinirlenip çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 sığır getir diyo banada bu sığırları nasıl ilerleticem kafasına göre gidiyo sağa sola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 arkasından gidecen :) direk çoban gibi o quest kadar tiksindiğim bi quest yok oyunda. kendi köyünü yagmalattırıo zorla bi de yerinde durmuo adamı bulman lazım nere gitti die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 abi arkasında durdukça kaçıyo sendne. göt kısmına geçip sığırların ittiriyomuş gibi yapçan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 valla öyleymiş böyle questmi olur lan ayak işlerini yaptırıyo resmen bende heveslendim kaleyi kuşatıcaz sandım anasını satayım neyse hallettim onu inş başka quest verir güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ya questler çok uzaklarda gidene kadar paso ölüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bLackcha0s said: ya questler çok uzaklarda gidene kadar paso ölüyorum :( Hızlı at, az yük. Haritada ufak tıklamalarla ilerleme Birde Kergit bölgesinde görev almama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 o kergitler çok şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 rodokların efendisiyim bende valla, lordun biriyle savaşa gidiyoz felan da köy vermiyo şerefsizler hiç bişi vermiyolar onları kurtarayım diye 0 kişilik orduları vardı bende de 41 kişil ordu var 160 kişiye saldırdım bide kazandık yani en az 40 adamı ben öldürmüşümdür ama yaranamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bu kergitler başa bela cidden, steppe bandits kesmekten anam ağladı. iki adım ilerliyorum hoop biri daha dalıyo, bırakmıyo herifler yerel polis gibiler valla. kergit köylerinin yarısını tek başıma yağmaladım, ama kalan yarısına ulaşamıyorum bu banditler yüzünden:( esir aldığım lord için 5bin dinar teklif geldi, verdim tabii hemen bonservisini:D bu kral olamama hedesi de bence gayet mantıklı, sonuçta soylu değilsen ortaçağda kral olman da mümkün değildi zaten(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 kergitlerin ordusu 70 80 kişilik ordu benim 43 kişilik ordudan kaçıyolar artık lol asdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 kermit said: kergitlerin ordusu 70 80 kişilik ordu benim 43 kişilik ordudan kaçıyolar artık lol asdh Nicelik hiçbirşeydir, nitelik herşey. Hele adın sanında duyulmuşsa yeteri kadar rakipler baya tırsmaya başlayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 çelez köyünün efendisi oldum rodok kralına yemin ettim onların hizmetine girdm ordumda baya genişliyo 52 oldu sayısı bide bi tane adam aldım silah ustasıymış daha önceden yoktu hep talim yaptırıyo askerelere tecrübe alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar