Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 en son versiyonunda kale kuşatması nasıl bilmiyorum ama,2 versiyon öncesinde adamlarınla direk kaleye girip herkesi öldürünce kale senin oluyodu bu kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bu oyunun multisi olsa çok imba olurdu d: bi de oyunun kendisi çıkmadan 3 senedir beta yapıyorlar insanlar baydı haliylen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Yaza full surum cikiyormus arkadaslar ve dun en son versyonu indirdim (zamaninda satin almistim 0.4 kusur doneminde) ve oyun ACAIP gelismis... muhtesem olmus hatta. Sana verilen kasabalari yonetmek olsun, kale ve sehirleri almak olsun... henuz kalelerin ve sehirlerin managementini yapamiyoruz (yeni bina dikme vs.) ama yine de cok saglam gorunuyor oyun her alanda. Uzun zamandir bakmayanlar baksin cok cok degismis, oyunun beta olduguna dair pek bir izlenimi kalmamis. bu arada, oyunun dagitim haklarini paradox almis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 vay vay ekibi genişletip bunu multiye çevirseler keşke ama bunun çok zor olacağını söylemişlerdi zamanında forumda bide imba bilgisayarları olanlar için, battle size capi kaldıran bi mod vardı böyle 50ye 50, 100e 100 falan girişebilirsiniz. gerçi oyun çöker muhtemelen ama denemek lazım (ben de çökmüştü ama oyundan mı bilgisayardan mı bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 oyun sahane ya. hastasiyim, dun geceden beri araliksiz oynuyorum. hileyle oynadim bokunu cikarip gormek icin, simdi tekrar guzel guzel 0 dan kariyer kasacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 mmorpg olarak tasarlandı diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 yanlış biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bende oyunu para verip aldım,ama bence oyun hala sıkıcı,toplamda 8-10 görev var tekrar tekrar yapıp duruyoruz ve görevlerin çoğu saçma gibi sanki,ama skiller olsun combat olsun gayet güzel,bide ana mapdaki grafikler çok dandik,tam sürümü çıkana kadar görevlere çeşitlilik sağlayip oyunu genişletirse(farklı itemler olsun,görevler olsun) gayet güzel bi oyun olacağını umuyorum,tabi oyunu yapan kişi sayısı en son 2 idi:),şu an kaç kişi bilmiyorum ama çok büyük şeylerde beklememek lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hermesus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bu türk oyununu bilen vardır aranızda..bence yapılan en iyi türk oyunu diyorum.at züerinde kılıc savurmak pvp yapmak cidden cok zevkli oyun.En son sürümü bir iki gün önce cıktı.bilenler veya takip edenlere duyurıyım dedim.Gercekten hiç bilmiyenler denemelerini tavsiye ediyorum ..herkese saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 eskiden oynamıştım da questler çok bayıktı, hep aynı şeyleri veriyolardı o konuda hiçbir gelişme var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 PvP? Aklımda online bir oyun değil diye kalmış ama yanlış mıyım Online oyun mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 online değil, pvp derken pvm'den bahsediyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Oyunun oynadığım son versiyonunda(0.903) haritada 4 krallık var. (Rhodoks,Swadians,Nords,Vaegirs). Bunlar rasgele olarak savaşabiliyor ya da ittifak kurabiliyor. Her birinin ayrı kralı, soyluları, generalleri ve ünite ağaçları var. Yerleşim yerleri şehirler, köyler ve kaleler olarak bu 4'ü arasında paylaştırılmış halde.Köyler yağmalanabiliyor, kaleler ve şehirler fethedilebiliyor, kale savunması da mümkün. Yeni görevler de olması lazım ama zaten oyunun olayı görev değil, ortaçağda geçen Pirates! benzeri bir oyun. Son versiyon (0.950) bi hafta kadar önce çıkmış ama sınavlardan indirip oynayamadım. Oyunun resmi forumundan okuduğum kadarıyla yenilikler; -Yeni silahlar ve zırhlar -Yeni animasyonlar -Yeni görevler (Seven Samurai'daki gibi bi görev varmış mesela) -Yeni üniteler -Yeni hero üniteler eklenmiş, bunlar BG serisindeki gibi aralarında etkileşim kuruyor -Dil desteği -Arenalara bi sürü ıvır zıvır eklenmiş, bazen soyluların katıldığı turnuvalar düzenleniyor -Grubunuzdaki üniteler zırhlarında sizin armanızı taşıyor -Soylular esir alınabiliyor, soylu kadınlara yazılabiliyorsunuz(?)(Gain favor of ladies) -Kaleler siz karışmasanız da el değiştiriyor -Her krallıkta tahtta hak iddia eden soylular var onlara yardım edebiliyorsunuz -Kale fethederek bağımsız krallık gibi bir yapı kurabiliyorsunuz (Bandit king demişler tam anlamadım) -Krallıklar rasgele davranmıyor, sefer vs. düzenliyor size de ayak işlerini verebiliyorlar -Ünitelerinizi savaş dışında da eğitebiliyorsunuz.(Bunu da tam anlayamadım ama sanırım birisi ortaya alıp evire çevire dövüyosunuz diğerleri izleyip xp kazanıyor) 0.90x öncesi versiyonları oynamışlar için bile yeni bir oyun gibi, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 acaba sehir ve kale management opsyonlari var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Umduğumun bir 20 misli falan geliştirmişler, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 sitesinde 0.950 falan yok, 0.903 gözüküyor en son? edit: forumlarda buldum.. bu da 0.951 patchi: http://www.gameupdates.org/details.php?id=2467 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 @Azmodai:Kaleler için yeni versiyonda seçenek eklemişler, şehirler için var mı bilmiyorum. Köyler için vardı 3-5 tane. Bu arada oyun için hazırlanan bir çok mod var.Forumlara bakarsanız LOTR'dan feodal Japonya'ya, Yüzyıl Savaşları'ndan Star Wars'a istediğiniz temada mod bulabilirsiniz. Oyun içi bir kaç resim (forum.taleworlds.com'dan (ç)alıntıdır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Patch bende çalışmıyor, RGL error diye birşey veriyor. Forumlarından gördüğüm kadarıyla bayağı yaygın bir sorun. İşin kötü kısmı herhangi bir çözümü yok, son versiyon oynayabilmek için tekrardan patch beklemek zorundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 kendimizi avutuyoruz beta teta diye de,o kadar patchdir yeni textureler ve birkac scp disinda pek bir yenilik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Nasıl yok? Yukarıdaki listeyi görmedin herhalde. Ben en son 0.7 civarı oynamıştım, 9 serisini görünce oyunu tanıyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 nasil yok cidden be? 0.903 ve 0.905 arasinda bile daglar kadar fark var... heh ne bekliyordun ki? GTA IV vari grafikler falan mi? :D (ki allah korusun yapmasinlar, bu tarz animasyon ve grafik oyunu fazlasiyla guzel kiliyor zaten). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 oyunu 3 sene önce oynadığımda, hikaye eksikliği yüzünden çok boş gelmişti bana. hikaye eklemişler mi, yoksa gene freelancer mi çalışıyoruz? hani illa lineer oyun olsun, main quest bitince oyun da bitsin demiyorum da, "şu köyü ele geçirirsen 10.000 altın vericek" gibi tekil questler yerine, normal rpg oyunlarındaki gibi hikayesel chain-quest'ler felan olsa süper olur. gene freelancerlik devam etsin o ayrı. modlar konusunda ilginç şeyler bulunuyor mu? middle earth modu hatırlıyorum, o tarz neler var. ya da deneyip sevdikleriniz felan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 şu resmi kim çizdiyse mükemmel çizmiş. insanı çok pis gaza getiriyor :D ben de atlı süvari olcam anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,35650.0.html PrudenT said: sitesinde 0.950 falan yok, 0.903 gözüküyor en son? edit: forumlarda buldum.. bu da 0.951 patchi: http://www.gameupdates.org/details.php?id=2467 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Bone said: oyunu 3 sene önce oynadığımda, hikaye eksikliği yüzünden çok boş gelmişti bana. hikaye eklemişler mi, yoksa gene freelancer mi çalışıyoruz? hani illa lineer oyun olsun, main quest bitince oyun da bitsin demiyorum da, "şu köyü ele geçirirsen 10.000 altın vericek" gibi tekil questler yerine, normal rpg oyunlarındaki gibi hikayesel chain-quest'ler felan olsa süper olur. gene freelancerlik devam etsin o ayrı. modlar konusunda ilginç şeyler bulunuyor mu? middle earth modu hatırlıyorum, o tarz neler var. ya da deneyip sevdikleriniz felan oldu mu? sen oynama, karsilamaz senin zengin oyun beklentilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar