Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silithus Revamp

Qui

Öne çıkan mesajlar

Since the beginning of recorded history, Azeroth has seen the most terrible conflicts imaginable. The War of the Ancients and the Sundering of the World. The coming of the Tides of Darkness. The return of the Burning Legion, the Scourge of Lordaeron and the rise of the Lich King. Yet all this time, deep beneath the shifting sands of Silithus, an unspeakable horror has been lying in wait, ever patient, and ever enduring...

Silithus nihayet hareketleniyor.

# Advance the story of Silithus through a brand new and exciting quest chain!
# Engage in solo, group and raid-level content as you fight the Twilight's Hammer cult and their elemental masters in the Abyssal Council!
# Cenarion Hold - a brand new quest hub for both Horde and Alliance!
# All new triggered outdoor raid content!
# Repeatable quests which allow players to build their faction with the Cenarion Circle!
# Brand new Graveyard and Flight point for both factions!

Birde instance var tabii. Güzel bişey olacağa benziyor. Tanaris'i seven biri olarak, silith'i de sevmiştim.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tanaris'i ve gadgetzan'ı (mad max beyond to thunder dome) cok seven birisi olarka zaten bu Silith'lerin ne yapacağını cok merak ediyodum. Butun quest textleride zaten cok buyuk bi felaket olacağına dağirdi bakalım nasıl cıkıcaklar işin içinden.

Hadı hayırlısı wow'da sonunda eventlere başladı.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 26 Eylül 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.blizzplanet.com/modules.php?action=Content&pa=showpage&pid=128

burda var konusu. kısaca , çok uzun zaman önce troller kalimdora hakimken, bunlarla savaşta olan bir imparatorluk var. adı azi'aqir. trollerle uzun süre savaştıktan sonra ikiye bölünüyolar, azjol'nerub kuzey taraflarda, ahn'qiraj da güney tarafta ( silithusta ).
eğer bu kadar uzun süredir orda olduklarını düşünürsek baya sağlam bi instance olcak ahn'qiraj :) tabi ne zaman açılacağı belli değil daha[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
Sosyal ağlarda paylaş

ula ben de bunu buraya yazsam mı diye düşünüyordum :) ya o mekan değil de benim ilgimi çeken onun aşşasındaki yer :).

ayrıca böceklerden nefret etmem, oyunda da hiç silithus görevi yapmadım ve grindlemedim.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
Sosyal ağlarda paylaş

silithusu beta görmüştüm ilk! ve giriş kapısında Anubisath isimli dev gibi moblar vardı. Tam o Kapalı kapıya sahip duvarın önünde nöbet tutuyolardı. Resmen gördüm ve ürktüm :D onların olduu bi instance olursa güzel olur.

Güzel bir yer iç karartıcı hoş, MISIR tarihine tapan birisi olarak, çalan müzikler, isimler, Scarab resimleri bana mısırı hatırlatıyor hep. O duvarların arkasındaki KArnak tapınağından özenilmiş misali simetrik kolonlar, O orta büyüklükteki tapınak, tapınağın altındaki çukurlar. Ufaktı ama sanırım büyütecekler. Çok güzel olacak çoook. YAnlız ilk geldiğinde lagdan geçilmeyecek yine meydan muharabeleri yaşanır garanti :D hayatta gitmem :D ilk açıldıında.
Sosyal ağlarda paylaş

1.6 patchinden sonra güney kısmındaki temple'a girilemiyor sanırım. daha once girip gezmiştim temple kısmını. giriş fazla büyük değil ama içerde inanılmaz büyük tüneller var. garr'ın odasının 2-3 katı odalar var ki bosslar olcak sanırım oralarda. yaklaşık 20-30 dk gezmeme rağmen bitirememiştim ve en sonunda içerde kaybolup hs yapıp çıkmıştım :) mükemmel olcak ahn'qiraj[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
Sosyal ağlarda paylaş

bence 1.8 de dış harita görevlerini koyarlar. 1.9 da en güneydeki kapı açılması görevi (world event olarak) ve 20 kişilik kapı arkasındaki 20 kişilik dış alan instance sı açılır. 2.0 da da tier3 zindan olarak 40 kişilik en iç bölümü açarlar.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.worldofwarcraft.com/info/underdev/
Ahn'Qiraj, located in Silithus, is an instance dungeon subdivided into two all new encounters. The exterior area is a challenging 20-man raid dungeon, and the interior location presents the next top-tier 40-player raid experience after Blackwing Lair!

diyor sitede tier3 burası olacak bence.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Sosyal ağlarda paylaş

slithsu'lari ları oyunda benı tırtıran yerlerdi, resmen derine indirkce yumurtalar falan cok tırsardım, guild chate geyik geyik konuşmaya başlardım,

Instance'ındada aynı dar ıslak vıcık vıcık creepy ortamı beklerim acıkcası dev asa koridorlar odalar görmek istmeiyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Silithus konusu acılmısken bende soram bir sey ? orda Sethis (60 elite) diye bir amcam var , gezinip durur ortalıkta , ne ise yaradıgını bilen var mı onun ? , ne amacla konulmus yani , herhangi bir hikayesi var mı bunun ?.
Mısır tanrıları da mı giriyor işin içine ?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

d2 deki vurunca elektrik veren böceklerden geliyormuş içerde =).
Hahaha direk olum makınelerı[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...