Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KADINLARIN ERKEKLERİ REDDETME BAHANELERİ:

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

1-Seni ağabeyim gibi severim.(Saz heyetinde 14. keman)
2-Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke. (Babam yaşındasın)
3-Seni düşünemiyorum. (Çirkinsin)
4-Hayatım şu anda karmakarışık. (eve gideceğiz ve eski erkek arkadaşım gelecek,olay çıkacak)
5-Bir başkasını seviyorum. (Evde kedimi okşar,pasta börek yerim)
6-Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam. (Aslında sadece aynı güneş sisteminde olsak da seninle olmam)
7-Sorun senden değil,benden kaynaklanıyor. (sorun senden kaynaklanıyor)
8-Şu sıralar kariyerime konsantreyim.(iş yapmak bile seninle olmaktan daha ilginç)
9-Sözlüm var. (Seninle beraber olmaktansa her yalanı söylerim)
10-Arkadaş kalalım. (Benim yanımda ol da erkek arkadaşlarımın neler yaptıklarını anlatacak bir adamım olsun)

KADIN NEDİR ?
Kadınlar,hiç değişmeyen bir zevkin değişebilir araçlarıdır.-MARCEL PROUST

Yaşlandıkça erkeğin yüz hatları derinleşir,kadınların ki ise buruşur.-GOETHE

Bir kadın otuz yaşına geldiğinde poposuyla yüzü arasında bir tercih yapmak zorundadır.-COCO CHANEL

Eğer kadın iyi bir şey olsaydı Tanrı'nın da karısı olurdu.-SACHA GUITRY

Kadınların saklayabildikleri tek sır,bilmedikleri sırdır.-SENECA

Bir sevgilisi olan kadın melektir,iki sevgilisi olan kadın bir canavardır,üç sevgilisi olan kadın ise gerçek kadındır.-VICTOR HUGO

Tüm kadınların serveti iki bacakları arasındadır.-HONORE DE BALZAC

Erkek yüreğinin özünde sadece sertlik vardır,oysa kadının yüreği özünde kötüdür.-FRIEDRICH NIETZSCHE

Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW
Sosyal ağlarda paylaş

* ben odada yokmuşum gibi konuşabilirsiniz *[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kadınlar inanılmaz yaratıklar..
Sadece birbirine benzeyen iki ayrı tür olarak görüyorum erkekler ile kadınları.. O kadar çok noktada ayrılıyorlar ki..

Onlar olmasa hayat çok anlamsızlaşırdı..

Ama biz olmasak onlar için öyle değil. Onlar kendi kendine yetebilen varlıklar..

Mesela ofiste bir bayan varsa, er kişi düzgün giyinir, parfüm sıkar falan filan. (daha çok kendine bakar yani)
Mesela o ofiste bayan olmasa çok şey değişir.

Ama bir ofiste bayanlar, sadece birbirlernin kuyularını kazmaya çalışır. Yani biz olmasakta kendi kendilerine yeterler..

Sadece kendi aralarında edecek muhabbetleri kalmaz Dünya'da erkek olmasa :)

Bunların hepsi bir şaka, ciddiye almayın :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

İki tarafta birbirine ihtiyaç duyar... Yani iki taraftan biri yokolsa insan soyu kurur:D

(Gerçi gen teknolojisi baya ilerledi... Erkeksiz yumurta dölliyebiliceklermiş yakında... İşte ozaman hapı yuttuk...:P)

Neyse... Zaten varoluş amacı erkeklerin hayatını karartmak olan bi yaşam formu onlar:P Eğer erkekler var olmazsa yaşam amaçları kalmaz, teker teker intihar ederler:P[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beybin, 25 Eylül 2005 21:46 tarihinde demiş ki:
Tanrı'nın erkek olduğunu kim söyledi bu sacha'ya??Kandırmışlart kızım senii..Şaka yapmış baban sana :D..Buarada kendisi varsa ve kuran-ı kerim doğruysa cinsiyetsizmiş..

Lord maskulin bir takıdır, feminen olsa Lady olurdu.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

ben de nedense tanrıyı hep erkek gibi düşündüm. çünkü bi sürü kural koyuyor ve uymayanları cezalandırıyor. erkek yöntemi gibime gelir bu daha çok. belki de tersidir tabi de.
bahaneleri biliyordum da özdeyişler güzelmiş hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CIRKINKRAL, 25 Eylül 2005 20:49 tarihinde demiş ki:

Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW

Bunu tuttum. Duvarıma Yazıcam :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 25 Eylül 2005 22:02 tarihinde demiş ki:
ben de nedense tanrıyı hep erkek gibi düşündüm. çünkü bi sürü kural koyuyor ve uymayanları cezalandırıyor. erkek yöntemi gibime gelir bu daha çok. belki de tersidir tabi de.
bahaneleri biliyordum da özdeyişler güzelmiş hehe.

Aynen öyle, bende rüyamda ak sakallı dede görünce aa derdim =([signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...