Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Movie Topic

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Gnome rogue

baya hoşuma gitti bu :)
özellikle sonları super
duel takılan hordeları son anda öldürüyor tüfekle lol[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

frost mage
koreli bir elemanın 124mb

baya guzel
hatta eleman otherguy gibi öldügü sahneleri kesmek gibi bir şeyde yapmamış :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

doggy'nin verdigi link Leeroy zaten

lol o giriş ne guzeldi ya
o nasıl bir coşkudur[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Sosyal ağlarda paylaş

İçinde olduğum bir videodu sunmaktan onur duyarım :P

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=1690[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Shaman casts Frost Shock.
Shaman casts Frost Shock.
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion

[Bu mesaj Gangren tarafından 25 Mayıs 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lol gang imzana hasta kaldım =)[signature][hline]Feanoor NE Hunter
Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted
Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth
Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us
Sosyal ağlarda paylaş

warcraftmovies'deki top videolara bakmanız yeterli olacaktır ama orada bulunmayan videolar için söyleyeyim, lütfen linki dosyanın orjinal başlığı ile verin. yani "undead rogue video" olan onlarca video var bende o yüzden linklerdeki movie bende var mı yokmu bilemiyorum. movienin olduğu sitede yada videonun başında başlık olur genelde "x-guild y-name y-level z-class --- adventure of the y 2" şeklinde. lütfen onları belirtelim...
ve de dediğim gibi warcraft movie de zaten halihazırda yeterli düzenlilikte bulunabildiği için başka videolar olması daha güzel olur..[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

said:
cenx, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
http://www.wow-europe.com/shared/wow-com/downloads/run.zip
HEY! Look! a gnom mage is running!

çok güzel ve süper eğlenceli bi video

ama dikkat edilirse baştan itibaren hiç bi lvl 60 izlemiyo mage'i. en sonda bi tane lvl 60 orc peşinden atlıyo dağdan kurtla. diğerleri lvl 40 civarları falan (zaten xroads'a çok büyük savaş olmadıkça 60 horde'lar gelmiyor) . bi de bunu internete koyan adam "honor'da lvl 14'e ulaşmanın yolu" diye koymuş ama hemen hemen hiç point alamamış

ama dediğim gibi bol bol güldürdü[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 24 Mayıs 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
http://www.syndikatet.org/Emiru/xxninja.WMV

100 yılın ninjalıgı budur..Arkaplanda çılgına dönen kızın sesi çok tatlı =)
burda herif kendini master looter mı yapıyor? tam olarak ne yaptığını çıkaramadım ben..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 04 Haziran 2005 16:52 tarihinde demiş ki:
said:
Eternal, 24 Mayıs 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
http://www.syndikatet.org/Emiru/xxninja.WMV

100 yılın ninjalıgı budur..Arkaplanda çılgına dönen kızın sesi çok tatlı =)
burda herif kendini master looter mı yapıyor? tam olarak ne yaptığını çıkaramadım ben..

yok masterlooter buglı olduğu için bir çok guild free for all kullanır, guildmaster veya raid leader gider bakar, itemları shift clickle pasteler, sonra açık arttırma olur en çok dkp yi veren gider kazandığı itemı alır vs
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...