Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Fire Mage ken çektigim bir movie.İlk movie oldugu için malzemeden biraz çaldık..1on1 bir movie hazırlıyorum o da kısa sürede biticektir.. Movie[signature][hline]Arcane: hayatım dürüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Gnome rogue baya hoşuma gitti bu :) özellikle sonları super duel takılan hordeları son anda öldürüyor tüfekle lol[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Yav 82MB olmasa indirilirde pek uzunmuş.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=1666 artik bilmeyen kaldi mi bilmiyorum ama arsivlik olarak dursun topicte...[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 http://www.syndikatet.org/Emiru/xxninja.WMV 100 yılın ninjalıgı budur..Arkaplanda çılgına dönen kızın sesi çok tatlı =)[signature][hline]Arcane: hayatım dürüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 undead roque rammstein esliinde dans edio. eylendim bayaa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 frost mage koreli bir elemanın 124mb baya guzel hatta eleman otherguy gibi öldügü sahneleri kesmek gibi bir şeyde yapmamış :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 doggy'nin verdigi link Leeroy zaten lol o giriş ne guzeldi ya o nasıl bir coşkudur[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 İçinde olduğum bir videodu sunmaktan onur duyarım :P http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=1690[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion [Bu mesaj Gangren tarafından 25 Mayıs 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 lol gang imzana hasta kaldım =)[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Eternal, 24 Mayıs 2005 17:38 tarihinde demiş ki: http://www.syndikatet.org/Emiru/xxninja.WMV 100 yılın ninjalıgı budur..Arkaplanda çılgına dönen kızın sesi çok tatlı =) bizim guildın forumlarında biri postalamış... Kızın sesi[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 http://www.wow-europe.com/shared/wow-com/downloads/run.zip HEY! Look! a gnom mage is running![signature][hline] [Bu mesaj cenx tarafından 26 Mayıs 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 muauahah süpermiş yaw hele uçurumdan düşenler ayrı bi komedi[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 warcraftmovies'deki top videolara bakmanız yeterli olacaktır ama orada bulunmayan videolar için söyleyeyim, lütfen linki dosyanın orjinal başlığı ile verin. yani "undead rogue video" olan onlarca video var bende o yüzden linklerdeki movie bende var mı yokmu bilemiyorum. movienin olduğu sitede yada videonun başında başlık olur genelde "x-guild y-name y-level z-class --- adventure of the y 2" şeklinde. lütfen onları belirtelim... ve de dediğim gibi warcraft movie de zaten halihazırda yeterli düzenlilikte bulunabildiği için başka videolar olması daha güzel olur..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 gnome mage olayını ilk gördüğüm ağlamıştım, hakkaten süper :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: cenx, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: http://www.wow-europe.com/shared/wow-com/downloads/run.zip HEY! Look! a gnom mage is running! çok güzel ve süper eğlenceli bi video ama dikkat edilirse baştan itibaren hiç bi lvl 60 izlemiyo mage'i. en sonda bi tane lvl 60 orc peşinden atlıyo dağdan kurtla. diğerleri lvl 40 civarları falan (zaten xroads'a çok büyük savaş olmadıkça 60 horde'lar gelmiyor) . bi de bunu internete koyan adam "honor'da lvl 14'e ulaşmanın yolu" diye koymuş ama hemen hemen hiç point alamamış ama dediğim gibi bol bol güldürdü[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ahaha "Run" videosu yardı beni :D Uçurumdan uçuyolar ya orada koptum.[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Kendi yaptığım Heartless Onyxia killing movie :) http://download.filefront.com/3860902;c3b60d372a20be00a6d58c831e2db8cfeb39c8da105f1f8cba829ffbbc024d1c90d76dbecff92762 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ya arkadaşlar ben priest moviesi arıyorum yardımcı olurmusunuz? warcraftmovies.com demeyin oradakileri istemiyorum.[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Eternal, 24 Mayıs 2005 17:38 tarihinde demiş ki: http://www.syndikatet.org/Emiru/xxninja.WMV 100 yılın ninjalıgı budur..Arkaplanda çılgına dönen kızın sesi çok tatlı =) burda herif kendini master looter mı yapıyor? tam olarak ne yaptığını çıkaramadım ben..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 MC de free for all kullanılıyor ve sadece 1 kişi lootluyor / dkp auctionına çıkarıyor. Free for all olduğu için ninjalık yapıyor bu eleman[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=1849 Exploration the Movie izlemeyenlerin izlemesini tavsiye ediyorum ben de. Ileride yapilacaklari cok guzel spoil ediyo...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Mum_Chamber, 04 Haziran 2005 16:52 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 24 Mayıs 2005 17:38 tarihinde demiş ki: http://www.syndikatet.org/Emiru/xxninja.WMV 100 yılın ninjalıgı budur..Arkaplanda çılgına dönen kızın sesi çok tatlı =) burda herif kendini master looter mı yapıyor? tam olarak ne yaptığını çıkaramadım ben.. yok masterlooter buglı olduğu için bir çok guild free for all kullanır, guildmaster veya raid leader gider bakar, itemları shift clickle pasteler, sonra açık arttırma olur en çok dkp yi veren gider kazandığı itemı alır vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bir Paladin'in uyanışı!!11! [signature][hline]Fear the Cutie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yeni videolar bekliyoruz up![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar