amon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 başlangıç: herşey 1992 yılında başladı...5 yaşımın olgunluğunu yaşıyorum....o gün afyondaki bir ilçe olan çay a yerleştin 4 sene kaldık zaten...neyse efendim oraya gittiğimiz ilk gün evimize eşyalrı taaşıyorduk...ben taşımıyodum fink atıyodum...evin önünde bir kedi gördüm....komacan bir rekek kediydi...beyaz renk üzerine çizgiler...bu kedi aslında eevimizi kiraya verddiğimiz kişinindi...ama kiracı taşınsada kedi orda kalmış...kedinin yanına yaklaştım ve yere çömeldim (hala her kedi gördüğümde böle yaparım)...o anda kedinin kuyruna basmış olacam ki kediiki pençesiyle boynuma sarıldı...ve kan için de kaldım...kaçaarak uzaklaştım dönüşüm: 4 senee boyunca taşınaana kadar o kediden acayip tırstım...o merdivenleerdeyken dışarı dahi çıkamadım...okula geçkaldığım oldu...kedi be ni tırmalaadığı anda örücemeğin peteer parker a yaptığı şey olmuştu aslındaa...mutasyona uğramıştım...ve keedileri anlayabildiğim içinde onlardan tırstım yıllarca uyanmak: antalyaya taşındık aradaan yıllar geçti...ve bir andakedilerle kanki oldum bazende ddüşman...ben sinirliyken mesela bizim sokakta kedi kalmaz. yada sakınsem kediye hırlarım bağırırım kovaalarım ama keedi bi atraksyon gösteermez...haatta geçen haafta istanbuldan antaalyaya dönerken bi yerde durup çaay içioduk...o anda bi kedi hemen yanımaa geldi...yani kedi süpeerdi amaa tanrı gibi bişeydi...a sırada hayvan delisi bissürü haayvaan bakam halam...aaa..."çok ilginç haayvaan çaağırılmadan gelddi ve senin eline sürtünmeye başladdı...dedi" sonra kedi üstümee çıkmaya çalışınca kovdum gitti...2 dakka sonra yinee geldi...neeyse ben bööle okşamadığım zaman elime kendi sürtünüo falan...arddındaan kedinin 2 katı bi köpek aynı şeyyi isteyereek yaanıma geldi vee....kedi köpeğin üstüne aatladı....ne bu köpek kangal palazıydı...kedi köpeği dövddü ve it kaaçtı..tabi ben şokta...ve orda bulunaan bütün masalaardaki herkes şokta... neyse biz kaalktık kedi arkamdan gelmeedi ama köpeklerin olduğu yerle benim aramdaa meekik dokumaya başlaadı..yani etten dunar ördü...çok duygulandım ama...[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Kediler anlamak çok zor değil aslında senin bahsettiğinden yola çıkarak . Kuyruğuna basarsan saldırır yani .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mİyav=? çok merak ediorum :P[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 çizmeli kedi'yi izlemiş miydin? O.o[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 abo:) hep korktum şu kedilerden...[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 catwoman veya batman returns felan mı izledin acaba :)[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: amon, 19 Eylül 2005 16:46 tarihinde demiş ki: yani kedi süpeerdi amaa tanrı gibi bişeydi.. asik mi oldun? =P heh tesadüftür bence... ne yani bende 1 sene önce karincalarin saldirisina ugradim, ben de karincamiyim simdi =P ya da beni onlara ceken bisey mi var. evet evet aslinda ben de karincalar gibi cok caliskanim zaten. biliodum. burdan anlamaliydim, aramizda bir telepati oldugunu.[signature][hline]lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 19 Eylül 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 pekiii.....mırıldayabiliyorum desem?[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Hmm bu mırıl olayı mutluyken mi yoksa biri seni okşarken mi oluo? :P[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Benide yılan sokmuştu ama henüz gizli bi güç bulamadım aramaktayım hala. Çok pis sürünürüm o ayrı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ben de havlıyorum arada sırada. özellikle uyurken biri beni uyandırırsa. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 valla beni de sivrisinek sokuyo her yaz. sağ kolumu üç kere, sol dizkapağımı beş kere kırdım, hala bi kere uçmuşluğum yok. umutluyum ama ben.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: SeLDoM, 19 Eylül 2005 17:31 tarihinde demiş ki: Hmm bu mırıl olayı mutluyken mi yoksa biri seni okşarken mi oluo? :P okşaanırkende oluyo okşaarkende....normal zamandada oluo[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 oha super bole sendede biyik falan warmi[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Bone, 19 Eylül 2005 16:56 tarihinde demiş ki: catwoman veya batman returns felan mı izledin acaba :) catwoman favori filmim[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 abi 2 mirildamani record edip yollasana[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ha bide bole geceleri über bir gorus war mi sendede kediler gibi[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kedileri hiç sevmem , en sevdiğim hayvan olan kuşarın doğal düşmanlarıdır :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kediler... taptığım hayvanlar ya.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kedi olup olmadigini simdi anlicaz. camdan atlasana bi eger ölmezsen kedisindir. hani kediler 9 canlilardir ya.[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 geceleri insanlaraa göre daha ii görürüm...ama mükeemmel diil...zorrunda kaldıımda ii sıçrarım...aağacada ii tırmanırrım ama inemem...yani nee kaadar kediysem o kaadarda primatım yani[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Sen arada kalmışsın o en kötüsü işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: vaniLLe, 19 Eylül 2005 17:58 tarihinde demiş ki: kedi olup olmadigini simdi anlicaz. camdan atlasana bi eger ölmezsen kedisindir. hani kediler 9 canlilardir ya. Bu da guzel bir bakış açısı tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 şanslısınız siz yahu kedi yılan gibi karizmatik hayvanlar saldırmış size. bana da inşaatta ameleler saldırdı. bende amele oldum. mesela yolda bi tanıdıgı görünce LAHALOV derim.[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Kediiii[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar