Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itiraf ediyorum : ben aslında kediyim

amon

Öne çıkan mesajlar

başlangıç:
herşey 1992 yılında başladı...5 yaşımın olgunluğunu yaşıyorum....o gün afyondaki bir ilçe olan çay a yerleştin 4 sene kaldık zaten...neyse efendim oraya gittiğimiz ilk gün evimize eşyalrı taaşıyorduk...ben taşımıyodum fink atıyodum...evin önünde bir kedi gördüm....komacan bir rekek kediydi...beyaz renk üzerine çizgiler...bu kedi aslında eevimizi kiraya verddiğimiz kişinindi...ama kiracı taşınsada kedi orda kalmış...kedinin yanına yaklaştım ve yere çömeldim (hala her kedi gördüğümde böle yaparım)...o anda kedinin kuyruna basmış olacam ki kediiki pençesiyle boynuma sarıldı...ve kan için de kaldım...kaçaarak uzaklaştım

dönüşüm:
4 senee boyunca taşınaana kadar o kediden acayip tırstım...o merdivenleerdeyken dışarı dahi çıkamadım...okula geçkaldığım oldu...kedi be ni tırmalaadığı anda örücemeğin peteer parker a yaptığı şey olmuştu aslındaa...mutasyona uğramıştım...ve keedileri anlayabildiğim içinde onlardan tırstım yıllarca

uyanmak:
antalyaya taşındık aradaan yıllar geçti...ve bir andakedilerle kanki oldum bazende ddüşman...ben sinirliyken mesela bizim sokakta kedi kalmaz. yada sakınsem kediye hırlarım bağırırım kovaalarım ama keedi bi atraksyon gösteermez...haatta geçen haafta istanbuldan antaalyaya dönerken bi yerde durup çaay içioduk...o anda bi kedi hemen yanımaa geldi...yani kedi süpeerdi amaa tanrı gibi bişeydi...a sırada hayvan delisi bissürü haayvaan bakam halam...aaa..."çok ilginç haayvaan çaağırılmadan gelddi ve senin eline sürtünmeye başladdı...dedi" sonra kedi üstümee çıkmaya çalışınca kovdum gitti...2 dakka sonra yinee geldi...neeyse ben bööle okşamadığım zaman elime kendi sürtünüo falan...arddındaan kedinin 2 katı bi köpek aynı şeyyi isteyereek yaanıma geldi vee....kedi köpeğin üstüne aatladı....ne bu köpek kangal palazıydı...kedi köpeği dövddü ve it kaaçtı..tabi ben şokta...ve orda bulunaan bütün masalaardaki herkes şokta...
neyse biz kaalktık kedi arkamdan gelmeedi ama köpeklerin olduğu yerle benim aramdaa meekik dokumaya başlaadı..yani etten dunar ördü...çok duygulandım ama...[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
amon, 19 Eylül 2005 16:46 tarihinde demiş ki:
yani kedi süpeerdi amaa tanrı gibi bişeydi..

asik mi oldun? =P

heh tesadüftür bence...
ne yani bende 1 sene önce karincalarin saldirisina ugradim, ben de karincamiyim simdi =P ya da beni onlara ceken bisey mi var.
evet evet aslinda ben de karincalar gibi cok caliskanim zaten. biliodum. burdan anlamaliydim, aramizda bir telepati oldugunu.[signature][hline]lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 19 Eylül 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kedileri hiç sevmem , en sevdiğim hayvan olan kuşarın doğal düşmanlarıdır :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...