Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 10 Ekimde başlayacak şov programında canlı yayında uyuşturucu ve seks gösterisi yapılacak olması tartışma yarattı. Hollanda gençlik kanalı BNNde 10 Ekimde başlayacak şov programında canlı yayında uyuşturucu ve seks gösterisi yapılacak olması, bu konuda liberalliğiyle tanınan ülkede tartışma yarattı. Yapımcı Sjoerd van den Broek, amaçlarının şok ederek bilinçlendirmek olduğunu söyledi ve Bu konulara bir tiyatro oyunu gibi bakıp, hoşlanıp hoşlanmayacağımızı incelemek istiyoruz. Maksat, yetişkinleri eleştirmek de değil. Bu konular üzerine sonu olmayan bir tür sohbete girmek istiyoruz dedi. Önümüzdeki ay başlayacak olan şovda sunucu Filemon Wesselink (26) bar bar dolaşıp hap biçiminde eroin aldıktan sonra evine gelip annesinin gözü önünde diğer bir uyuşturucu olan LSDyi deneyecek ve kilitli bir odaya çekilip oral seksin bir kadından mı yoksa bir erkekten mi daha iyi olduğunu saptamaya çalışacak. Bu arada şovun diğer sunucusu Ties Van Westing ise Wesselink ve konuklara seks ve uyuşturu deneyimleri hakkında sorular soracak. BNN çekiomu kabloda :) Tutarsa belkide bizdede yaparlar.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE [Bu mesaj Rush tarafından 23 Eylül 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hmm nasıl izleyebilicez? öle bi kanal yok bende ama istytorum o kanaldan[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 şu motorlu çanaklardan almak lazım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bu programın birgün işe yarayacağını biliyordum :)[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldbLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bende istiom.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Demek bizim medyadan daha salak medyalarda varmış.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Allah akıl fikir versin daha ne diyeyim... Hayır işin kötüsü bu herilerin yaptığı programları 30-40 yıl sonra bizimkilerin alıyo olması... Çocuklarımız bu tür programlarla yetişecek demektir yani...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Absolut, 23 Eylül 2005 12:51 tarihinde demiş ki: Demek bizim medyadan daha salak medyalarda varmış. Heh. +1[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 gidiyorum abi amsterdam'a, yeter artık! :-P[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 oha be "...ve kilitli bir odaya çekilip oral seksin bir kadından mı yoksa bir erkekten mi daha iyi olduğunu saptamaya çalışacak" said: Absolut, 23 Eylül 2005 12:51 tarihinde demiş ki: Demek bizim medyadan daha salak medyalarda varmış. [signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 eh hollanda'da zaten grup seks ile ilgili bilgilendirici rpogramlar olduğu için fazla şaşırmadım. Bi gece ailecek otururken karşımıza çıkmıştı böyle bir pozisyon. Türkiye'den gelen bizler dumur iken oralı akrabalarımız gayet normal bir şekilde zaplamaya devam ettiler.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bunun kaynanalısı 3 hafta içinde tüm tv kanallarında[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 O hangi program o?[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya hadi sex olayın eyvallah. orda zaten sokaklarda da yapıyolar bu isi. kaldıki hani sonucta sex guzel bisey ama eroin ve kokaini anlamıyorum ya. insanı bile bile olume goturen seyin nasıl icildini yada icilisini gostermek insanlık sucudur resmen. sex'e evet eroin-kokaine hayır. insallah bizede bulasmaz bu tur seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 türkiyede yayınlanamaz böyle bi program yassah[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Voys, 23 Eylül 2005 13:47 tarihinde demiş ki: bunun kaynanalısı 3 hafta içinde tüm tv kanallarında kaynanalı grup sex..güzel..[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 "ben sana ne zaman boşalacağını söylüycem" "vurun tuşlara vurunda 31. yapın bunu" vs.[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: fastreload, 23 Eylül 2005 14:38 tarihinde demiş ki: "ben sana ne zaman boşalacağını söylüycem" "vurun tuşlara vurunda 31. yapın bunu" vs. hahaha cok iyiydi[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Voys, 23 Eylül 2005 13:47 tarihinde demiş ki: bunun kaynanalısı 3 hafta içinde tüm tv kanallarında MILF'im olur musun? bence harika olur[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 helal olsun[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 türkiyede boyle bisey olsa, baswuran erkek sayısı:6364597 baswuran bayan sayısı:0[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: gokhaan, 23 Eylül 2005 14:17 tarihinde demiş ki: ya hadi sex olayın eyvallah. orda zaten sokaklarda da yapıyolar bu isi. kaldıki hani sonucta sex guzel bisey ama eroin ve kokaini anlamıyorum ya. insanı bile bile olume goturen seyin nasıl icildini yada icilisini gostermek insanlık sucudur resmen. sex'e evet eroin-kokaine hayır. insallah bizede bulasmaz bu tur seyler. iyide hollandada devlet kendi eliyle satiyor uyuşturucu ve bu uygulamadan sonra bariz şekilde düştü uyuşturucu kullanımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ben de neden eroin, kokain yasakken sigaranın, içkinin yasal oldugunu anlayamıyorum. Çok mu farklı bunlar birbirinden. İkisi de zararlı ikisi de bağımlılık yapar. İkisi de aşırı dozda alındıgında öldürür. Şimdi ben böyle konusuyorum da sanki alkol sevmezmişim gibi anlaşılabilir. Yok öle bişe sünger gibi çekerim.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Alkol değilde sigaranın yasaklanması iyi olurdu. Kendini zehirle ama başkalarınıda öldürme di mi?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Dela, 23 Eylül 2005 14:47 tarihinde demiş ki: said: Voys, 23 Eylül 2005 13:47 tarihinde demiş ki: bunun kaynanalısı 3 hafta içinde tüm tv kanallarında MILF'im olur musun? bence harika olur Off topic: Milf'te ne buluyorsunuz ya. Öyk...[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar