Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 kilometreler varsa unut sen o işi biranönce istediğini al bırak yoksa süründürür walla sölim=) istiosan şiirlerime fln bak şu an öpözgür bi insan olarak bilgisayarımla mutluyum..
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 çok komik olduğunu düşündüğüm ve daha önce bir çok arkadaşımı güldürdüğüm(yüzsüzlükte son nokta aynı espiriyi 445566746878654 kere yapmak..) espiriyi kıza yaptığımda ve hıhı evet eheh eheh diye güldümü tamamdır abi..olmayan karizma (-) lerde...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 eheh bu durum manyak bişeydir çok yaşadım bi keresinde espri yaptıktan sonra yaptığım şeyin espri olduğunu açıklamak zorunda kalmıştım ...ikimiz de 0.o şeklindeydik..dumur/kilit Siz napardınız böyle bi durum olsa [Bu mesaj KahnX tarafından 25 Temmuz 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir]
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bi şeyler konuşabileceğin kız bulacaksın (biliyorum zor ama imkansız değil)[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Heh bu kız senden nasıl hoşlanıyormuş anlamadım yani eğer dediğin gibiyse muhabbetleriniz,hoşlanması yalan bence,ya da kız çok soğuk birisi sevgisini belli etmek istemiyor filan dasfsdf[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: m3hm3t, 24 Temmuz 2005 11:18 tarihinde demiş ki: biraz zeki olacaksin..yanlış anlama zeki değilsin demiyorum.. çakal olacan biraz işte.. slm nbr muhabbeti bittikten sonra kıza bugün neler yaptın diye sor. sonra kızın o yaptıklarından bi tanesi ile ilgili bişeyler salla mesela -ya varya o dediğinden ben de yaptım ama sevmedim.. gibisinden.. yok olmadı kız konuşmak istiyosa sana da e sen ne yaptın peki bugün diye sorar .. sen de sallarsın bişeler ama bu sefer salladıklarında ilginç bişe olsun.. mesela ben tenis oynuyorum normalde.. tenis oynuyorum deyince aa ne güzel diyor kız sonra konu ordan açılıyor.. derken kız bana da öğretsene diyor.. sende öğretiyorsun.. (ben kimseye öğretmedim salladım hepsini o ayrı tabi(niye? pek güzel değillerdi de ondan:) ) ) zaten bundan sonra da ne konuşacam dersen git kendini boğazdan aşağı at :D budur! iş tamemen çakallıkta :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ahah felsefe acayip söküyor. Tabi benim uygulayacağım kız okulda niye felsefe klübü yok diye yakınıyordu. Kişinin özellikleri bilmek lazım bir yerde. Kafadan dalmak yerine araştır, ilgilendiği şeyleri bul...
TREMO Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Tüm uğraşlarına rağmen hala kızla akışkan bir muhabbete giremiyosun (bkz:Odun Kız Vaakkaları) "Muhabbetinede doyum olmuyor" tarzında ezişken bir kaç laf söyliyeceksin, bu sefer o kasacak muhabbet açmaya... Not:İşe yaradığıda olur, tamamen batırdığıda ama doğu zamanda kullanırsanız her iki durumdada pişman olmazsınız..
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Eğer bi kızla konuşmakta zorlanıyorsanız, o kızdan vazgeçin.Bu nasihatın faydası ve aksinin zararları deneylerle kanıtlanmıştır bizzat :P
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: TREMO, 27 Temmuz 2005 01:17 tarihinde demiş ki: Tüm uğraşlarına rağmen hala kızla akışkan bir muhabbete giremiyosun (bkz:Odun Kız Vaakkaları) "Muhabbetinede doyum olmuyor" tarzında ezişken bir kaç laf söyliyeceksin, bu sefer o kasacak muhabbet açmaya... [/b] Bu soyledigin sonuna kadar dogru lise2 deyken birinden hoslaniyordum gittim o kadar konustum dil doktum sonunda sinirden " Seninde muhabbetine doyulmuyor duvarami laf anlatiyoruz" dedim hemen basladi "Ya aslında oyle degil boylede fln fln" sonra agirdan almasi gerekenin kendin oldugunu anlıyorsun[signature][hline]
Private Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Sanki herşey kendi gelişebilir. Ne biliyim eskinin aksine çok konuşucak şey bulabiliyorum o ana göre. Bak mesela bugün paso şu oldu. Eski yaşadıklarımız hakkında aramızda ve etraftakilerle dalga geçme ve eğlenme böyle saatler geçti. :P
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: TREMO, 27 Temmuz 2005 01:17 tarihinde demiş ki: Tüm uğraşlarına rağmen hala kızla akışkan bir muhabbete giremiyosun (bkz:Odun Kız Vaakkaları) "Muhabbetinede doyum olmuyor" tarzında ezişken bir kaç laf söyliyeceksin, bu sefer o kasacak muhabbet açmaya... Not:İşe yaradığıda olur, tamamen batırdığıda ama doğu zamanda kullanırsanız her iki durumdada pişman olmazsınız.. Bunu denicem...[signature][hline]These open doors...
Agirol Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kendini rahat bırak stres yapma karşındakini normal bi insan gibi gör gerisi gelir. ama sakın gidipte göz rengin gerçek mi gibi saçma sapan sorular sorma[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 o kadarda ustune dusme kızın havadan sudan bahset...[signature][hline]
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 En etkili taktik kendini acindirmaktir ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 alakası yok bence kızın cok ustune dusmedıgını bellı etmek daha cok avantaj saglar bence[signature][hline]
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 kaşarsa bırak soru sor o anlatsın hep kendilerini anlatmayı severler kendilerinin övülmesini falan filan hık desen gülerler[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Jade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 evet karşındakini övdünmü cok hoşuna gider.mesela bugun ne güzel giyinmişisin filan konuyu buralardan açıcan genelde pozitif olmaya çalışcan susmak yok paso konuşcan :)[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
irin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 komedi muhhabetleri(filmler,olaylar),hatta sanıldıgının aksine iğrenc espri(ancak bunun icin yuz yuze olmak lazım yoksa anlamaz)ve ayrıca felsefe gercekten cok işe yarıo sadece dişiler deil hemen hemen herkesde yarıo... genelleme deildir,sadece oneridir..[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 herkez kızlar üzerine master yapmış ve doktora yapıyorlar konuşamıyorsan konuşma pkadar önem li degil zamanı geldiginde konuşursun[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: fastreload, 21 Temmuz 2005 21:09 tarihinde demiş ki: onla ilgili sorular sor onla ilgili bildiğin şeylerin durumunu sor. ona ilgi gösterdiğini belli et... yada direk gir olaya "bana verir misin?" Tokatı yer yani direk adamın bütün olayı berbatmı ediceksin :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Wuchstein Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 sana ok ii peki gibi cvplar veren kızlarıda çeşitli şekillerde tavlama yontemleri var abi nie hemen önünüzdeki maratona bakıonuz adam belki hayatının aşkını buldu. aşk bu abi otada konar bokada konar adam aşıksa bunu deiştiremezsinki. kızın sana ok ii deme olayı senin ona heyecanlı bi şekilde nbr demenden kaynaklanıyo ztn. bekle o sana nbr desin. baktın vermiyomu sen söle sogukmu davranıo sende soguk davran sikleme. konuşma güzel devam etti söylicegin şey senden hoşlanıorum demek. ama biz arkadaşız gibi bi cvp aldıysan bak msn penceresinin sağ ustunde x şeklinde bi düğme var. onu dene emin ol işe yarayacaktır. unutmaki biz arkadaşız dien kızın içinde sana karşı cok ufak bile olsa sen ona olan ilgini belli ettigin sürece (abartmadan) bir ilgi yatar. kızların kim olursa olsun erkegin birinin onlarla ilgilenmesi onlara güç verir, hoşlarına gider. abi temiz olduktan sonra düzgün giyinimli olup kızla benzer zevkleri paylaştıktan sonra ztn kızın sizden hoşlanmaması için bir sebep yok. bunların dışında konuşmanız tavırlarınız sempatikliginiz en buyuk etkenler tabiiki. [signature][hline]Just the way I'm feeling.. //Private //Private Design [Bu mesaj Wuchstein tarafından 06 Ağustos 2005 05:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Seni Seviyorum da dedi ama durum aynı :([signature][hline]These open doors...
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: khalad, 06 Ağustos 2005 03:37 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 21 Temmuz 2005 21:09 tarihinde demiş ki: onla ilgili sorular sor onla ilgili bildiğin şeylerin durumunu sor. ona ilgi gösterdiğini belli et... yada direk gir olaya "bana verir misin?" Tokatı yer yani direk adamın bütün olayı berbatmı ediceksin :D muahauh bana demişti ya bi kere biri!! ahah dumur olmuştum O_o[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 allah be gözünü sevdiimin topici :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Öne çıkan mesajlar