Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mal okul

duende

Öne çıkan mesajlar

of of okulumuz gercekten mallasti ilk once gelip bize gomlek içine beyaz haricinde t-shirt giymiycegimize, siyah yada beyaz hariç ayakkabi giymiycegimize, gomleigimizi pantolonun disina cikartmiycagimiza, saclarimizi jolelemiycegimize ve bunun gibi kurallara uycagimiza dagir hepimize kagit imzalattilar cok ciddiyim simdide ilginç ilginç seyleri yasakliyolar koridordun ortasinda yemekhaneye cikan bi merdiven var ogle tenefusu hariç kullanilmiyo bizde arklarla oraya oturduk ama mudur yardimcimiz izin vermi :-) lise son oldgumuz için fotograf makinesi getirmeye basladik son senemiz bol bol fotograf cekelm ani olsun vs. diye onuda elimden aldi cikista alirsin diye aldimda ama ben tenefuste arklarimla fotograf istiyodum
MAL UGUR KOLEJI NE ISTIYOSUN BIZDEN AMACI NEDIR BU SAÇMA KURALLARIN SIRADA NE VAR TENEFUSLEREMI ÇIKARTMIYCASN??[signature][hline]kanitlayabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

siyah spor ayakkabı yüzünden okuldan kovuldum dün

bugün de bahse girdik, içeri girerken cevirirler mi diye; ben cevirilirim diye girmiştim bahse, kaybettim=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

ben özel okula gitcem bide kısıtlicaklar salak salak kurallarla ?

oldu..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerizekalı yönetim işte . Bence fotoğraf makinesi olayını direk araştır okul yönetmeliğinde böyle bir madde bulunuyor mu diye . Yoksa başlarına çok güzel bela açarsın . Mezun olduktan sonra yapmayı unutma ama , mezun olamayabilirsin yoksa .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

Saçmalık... Bizede ilk iki sene yaptırmaya çalışıyorlardı. Artık ayakkabı renkli spor değilse karışmıyorlar bişeye(bide hacı gibi gelmezsen:D) Neymiş o öyle ya anaokulu çocuğu gibi kağıt dağıtmışlar..[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Sosyal ağlarda paylaş

zenci biri var sınıfta bembeyaz bi ayakkabısı var abzürt kaçıyor tabi ki ama çok severim onu canımstır o . seferim zzenchileri.

Valla usandılarmı desek bizi uyarmaktan adamlar.

Yaptığımız şu;

Sıradayken gömleği içe sıkıştırmak yukarı çıkınca gömleği çıkarmak zaten sporlara pek kızmıyorlar(siyah)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 22 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
zaten çıkışta veriyolar

cikista verdiler ama ben tenefuslerde arklarimla fotograf cekmek içn getrmistim napym cikista ben makineyi

said:
CusTodeM, 22 Eylül 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
bizim okul muthis oldu valla hicbiseye karısılmıyor adamları bezdirdik mhuahu

bizdede ayni sey varken bu sene gelen yeni mudur getrdi bunlari iste[signature][hline]kanitlayabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende rekorumu kırdım bu sene işte 2 haftalık raporum
1.GÜN
------
Öğlen okula girip dorudan okuldan atılma yarında böyle gelme die bi ikaz alma
2.GÜN
------
Siradayken müdürden ''lise 3 oldugu için istedigi gibi okula gelebilceklerini düşünenler var okulda mesela şuan bi papazla gözgözeyim'' dierekten uzun boylu oluşumdasn yararlanarak bana laf koyma
Aynı şekilde gittigim için okula alınmamama
tekrar girmeyi deneme tekrar alınmama
3.deneyişte de girememe
3.sünde artık girebilme ama yarım saat sora okulun en belalı hocalarından oluşan bi konsey tarafından yakalanma hayatının en uzun nutkunu dinlemek zorunda kalma sora yine atılma

3.GÜN
------
Sıra sonrasında içeriye girmeye çalışırken tekrar okuldan atılma bu sefer baıra çaıra kovulma dorudan:D

4.GÜN
------
zaten gitmeme:D

5.GÜN
------
Gitsede okula 2. girişinde girebilme oda insaflı bi hoca sayesinde:DSora girilen derslerin 4ünden atılma ve bu atılmaların hiçbiri saçla sakalla kravatla ayakkabıyla ve küpemle ilgisi yok her ne kadar hiçbiri kurallara uymasada

İKİNCİ HAFTA
-------------

1.GÜN
------
Sıradayken müdürden laf yeme gene ve bunun sonrasında sen nie müdürden habire laf yiyiosun dierekten 4 tane öretmen tarafından ayrı ayrı çevrilme ve nutuk dinleme:D

2.GÜN
------
Saçlar uzun die çevrilme ve okula alınmama sonucunda sinirlenip tamam ulan girmiorm işte diyp sora dışarda yarım saat bekleyip tekrar girme:D

3.GÜN
------
gömlek dışarda die çevrilme(gıcıklıgna işte)

4.GÜN
------
Kavgaya karışmadan dolayı müdürün yanına çarılma

5.GÜN
------
Hava akımı yüzünden hızla üstüne gelen kapıya vayy sen misin üstüme gelen die bi yumruk geçirip kapıyı içeriye göçertme:D(valla bilmiom nasıl yaptım tamam hayvanım ama öhh)Sorada müzürden feci azar yeme

Galiba 2.hafta biraz formdan düşmüşüm ama 3. haftaya feci iddialı giriorm[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim
Korkun benden
Eski Öküz Yeni Aşık
Bodrack The Tuvalet Psycho is back
Sosyal ağlarda paylaş

bizim okulda müdür kadın,sabahları teftişte suratı makyajlı ya da saçı boyalı kızları da çekiyo,bi keresinde bahçe hortumuyla saçı balyajlı ve de makyajlı bi kızı tüm okul önünde eğip saçını ıslattı(abartmıyorum).rezil oldu kız..ağladı fln!saçı boyalılara da "eğer eski haline 2 gün içinde dönmezse kendi elimle keserim" diye tehdit ediyo ve de gerçekten de kesmiş daha önceden,ben görmedim ama öyle diyolar..manyak bir kadın!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...