arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Hangi pizzacıyı tercih edersiniz ? Neden ? 5-8 milyon arası fiyata beni doyurabilecek nasıl bir pizza sipariş verebilirim ? Nerden ? hatta varsa şaşkınbakkal veya bağdat caddesi civarında telefon numarasını da yazınız :)[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 lütfen![hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 walla o fiyata 10-16 tane kadar kır pidesi yersin ki bu da 5-8 kişiyi doyurur ;) /edit: senin yemen onları doyurmaz tabii. :lol: okadar pideyi tek başına yemektense 5-8 kişi ile paylaşmak daha mantıklı...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 22 July 2003 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 yok öyle bi yer abi. varsa herkes ordan alır. :) pizza hut'tan al bi orta boy. yanında ufak bedava. aslında o kadar para verince pek bedava diyesin kalmıyo ya neyse... (aynı şekilde büyük boy al yanında orta boy bedava.)[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 8 milyona 8 dürüm yersin be napcan elin gevurunun pizzasını[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 pizza hut iyidir severim. aslında pizalar arasında fazla bir fark yoktur. Hamur üstüne kaşar ve domates sosu, al sana pizza. ama pizza hut'ı diğerlerinden ayıran şey bence hamurun altı. Yağdan mıdır hamurdan mıdır garip ama hoş birşey olur pizzanın altı.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 HARHARHARHAR KIZDIM :hrr: ACIKTIM Mersin'de bu saatte açık pizzacı da olmaz ki...[hline] Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword WhiteOne [Army of Freedom] Her şey Moonglow içindi.. Denizde kum,bende takma ad :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 hiç aklıma gelmemişti dürümdü kır pidesiydi lol be pizza soruyorum bende biliyorum pideydi hedeydi hödöydü[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bizde sana bilmiosun demedik ki! sadece onun yerine bunlarıda yiyebilirsin dedik hem kır pidesini veya drümün senin aklına gelip gelmediğini biz nerden bilelim[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 pizza max xl boyda iki kişinin sıçana kadar yiyebilcegi eşşek kadr bi pizzayı 15 kaada getiriodu 2 ay önce.hem arcane sen bizim orda oturuodun yane yakın.[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 pizza yerine ne yiyebilirim diye soran mı var ?[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 utanmadan ben de şey diycem: ayvalıka git tost ye.. :)[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ah yavrum ah pizza hut fln uraşıosunuz ben hep pizza pizzadan söylerim *!izmir rulz :P* adam artık beni tanıyo arıyorum iyi günler bi özel menü lütfen 346 sokakmı? fln diyolar :D adam ismimi bilcek yakında :P[hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: DraculaVigorous, 22 July 2003 01:35 tarihinde demiş ki: Mersin'de bu saatte açık pizzacı da olmaz ki bende mersindeyim esas kfc yok burada ona üzülüom:( Pizza hut en iyisi devamı boş geliyo bana hele şu dondurulmuş pizzalar öldürüyo beni öhg![hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Yemeksepeti.com dan little caesar pizza sipariş verdiğinde orta boy, aynısından bi tane daha geliyor yani 2 kişiysen 13 milyonluk pizza 6.5 milyon oluyor.Ki yeterince doyurucu ve güzel. Yada tek başına ye, bi dahaki sefere isteyeceğine dolaptan çıkarır ısıtır yersin. Mersinde açık tantunici vardır bu saatte. Gidin ordan yiyin.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 site süpermiş ben little caesars tan 5.950 ye midi pizza alıodum bulamadım onu kampanyaydı herhalde o[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 heh buldum Caesars! Caesars! (Midi) Muenster mozarella peyniri, pepperoni, mantar, siyah zeytin, ekstra peynir 13,450,000 TL 1 tane alana 1 tane beleş 6,725 e gelio gayet hoş[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ya fiyatlara zam geldi ya da site kar payı koyuyor herşeye[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: axedice, 22 July 2003 03:34 tarihinde demiş ki: Mersinde açık tantunici vardır bu saatte. Gidin ordan yiyin.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Bu saatte kedi eti dokunur valla mideye,bağırsaklara.Ehiehiehiehi :-D[hline] Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword WhiteOne [Army of Freedom] Her şey Moonglow içindi.. Denizde kum,bende takma ad :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ankara için yokmu öle bir site ?[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Chemical, 22 July 2003 02:17 tarihinde demiş ki: said: DraculaVigorous, 22 July 2003 01:35 tarihinde demiş ki: Mersin'de bu saatte açık pizzacı da olmaz ki bende mersindeyim esas kfc yok burada ona üzülüom:( Pizza hut en iyisi devamı boş geliyo bana hele şu dondurulmuş pizzalar öldürüyo beni öhg![hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Gel biz de seninle açık pizzacı aman tantunici yada çorbacı arıyak. ehuehueh AÇIM YA AÇ![hline] Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword WhiteOne [Army of Freedom] Her şey Moonglow içindi.. Denizde kum,bende takma ad :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: Fiercewind, 22 July 2003 02:07 tarihinde demiş ki: ah yavrum ah pizza hut fln uraşıosunuz ben hep pizza pizzadan söylerim *!izmir rulz :P* adam artık beni tanıyo arıyorum iyi günler bi özel menü lütfen 346 sokakmı? fln diyolar :D adam ismimi bilcek yakında :P[hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..." Aynen la :) Telefonu açıyorum direk yapıştırıyo cevabı kız: "Combo menü mü?" diye :D Gelen adamlarda alıştı bana zaten.Bi taneside şey demişti: "Hepte ben geliyorum buraya" demişti yarılıyodum eha[hline]ymumcuoglu Grandmaster Mumcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 yedinmi pizzanı ?[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 pizza hut dan baska bu piyasada firma yok dierleri ile piza hut arasıdna kıyaslanmayacak derecede kalite farkı var. fiyat olarak da pizza hut gayet iyi oglen saatlerinde 13-15 arası galeria pizza hut sınırsız menu turkiyede en kaliteli pizzaları (sınırsız menu dahilinde sunuyor) mesela cadde pizza hutta yedim orda en ufak boycıkıyo ve max 3-4 çeşit galeriada ise cok fazla müşteri oldugundan sürekli yenisi geliyo beklemiyosun fazla ve çeşit de bol ...[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Pizza konusunda Dynayı tek geçerim :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar