vaperon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Abi Cartman :D ahahahaha Diet Double Dew... :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 http://i.imgur.com/6JQzI.jpg teehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Gözümden yaş geldi. Ahahahaha gerizekalı cartman ya... :D sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 http://29.media.tumblr.com/tumblr_m33qwzpNWw1r4o9xho1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 iyi bölümdü o pop'un koyduğu kısma bittim zaten. ciddi ciddi ders diye anlatıyo bi de ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 nasıl çizgi dünyası ya sfsd dizi değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 16e07 iyiydi. baya güldürdü hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Bullbird said: nasıl çizgi dünyası ya sfsd dizi değil mi bu? çizgi animasyon di mi south park? o yüzden çizgi dünyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 animasyon filmleri de buraya açalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 çizgi dizi denen bir konsept var ayrıca :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Bullbird said: animasyon filmleri de buraya açalım o zaman açıyoruz ya zaten? ghost in the shell felan açılıyor mesela ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 pek izlemiyorum aslında niye yorum yaptım bilemiyorum sdsf ara sıra izlerim south park genelde family guy izlerim diyip kaçıyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 türkiye'de çizgi film diyince akla "13 yaş altı çocuk işi" geliyor da, bu bölümde her yaşa hitap eden çizgi/animasyon işlerini tartışıyoruz sonuçta. my little pony, hellsing, legend of korra, naruto shippuuden, venture bros "dizi", ama çizgi olduğu için burda. filmler için de benzeri geçerli. 3d modellerden oluşsun, 2d çizgilerden oluşsun, gene burda konuşuyoruz. (gerçi lion king, toy story gibi "uzun metraj sinema filmleri" vizyon'da konuşuluyor genelde) anlamadım yani neden illa vizyon bölümünde olması gerektiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 valla bilemicem anime falan hiç bulaşmadım ama çok sağlamları var diye biliyorum salya sümük ağlatanı da mutluluktan uçuranı da var imiş he bi de orda pony'yi görünce istemsiz bi sırıtma oldu böyle xunn geldi aklıma sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 16. sezon kaldığı yerden devam ediyor ve baya iyi bölümdü çok güldüm özellikle Butters creamy goo olayına sdfssa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 randy marsh, seni seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 abi güzeldi bölüm de midem kalktı lan cartman ilk bi içince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Galonluk şişe abi... Kahretsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 randy marsh abi dünyanın en ii adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 friendly compass'a güldüm baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Güzel, ağır sosyal eleştirili bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Çok iyiydi uss cameron ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=lTA6KDszz_A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 kill it with fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Gerçek miymiş bu? Dehşet içinde izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar