smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bence fena değildi bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ya her izledigim bolumde kendime soruyodum south park nasil bu hale geldi lan diye.. acaba dedim asil yapimcilar birakti da baska bir tayfaya devrettiler de ayni isimden kakaliyolar mi millete diye... sonra southparkstudios`daki reklami gordum http://en.wikipedia.org/wiki/The_Book_of_Mormon_(musical) herifler belli bu butun eforu buna sarf ediyolar. ben inanmiyorum su izledigimiz son 2 sezonu, onceki sezonlari yazan adamlar yazsin, elma armut yani, hic alakasi bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://www.southparkstudios.com/clips/385879/hear-us-out Yeni bölüm sağlam geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi ben how do i reach these keeeeeeeeeeeeeeedz bolumunu izlememisim, zaten sirasiyla takip etmiyorum, gecen gun denk geldi agladim lan gulmekten. telefonun mesaj sesini how do ireach these kids yapicam galiba ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi o bolum çok efsanedir. yazık olmus bunca zmaandır izlememen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kaçıncı sezondaydı lan o 11 miydi neydi bi ara bi daha izliyim akhsgdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mükemmeldi son bölüm. EA iyiydi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yerlerde süründüm the famous EA Sports saying “Get the fuck out of my building! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 hot tub efsane ya HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Abi ilk bölüm kadar şok kahkahaları attırmasa da yavaştan hızlıya giden tempo ve o son bomba. Cartman ya :D Şerefsiz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bobby kotick lazımdı bu bölüme ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Laorx said: yerlerde süründüm the famous EA Sports saying “Get the fuck out of my building! ... burda its in the game falan bekledim ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bir kac bolumu randy agirlikli yapmalari lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 aynen sırada randy var. cartmanlı bölümler geldi yeterince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ahahha iyidi bayağı devamı gelirmi aceb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Süperdi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Abi o kadar zamandır o herif şimdi neymiş ben anlamadım tam. Ulan yine süperdi bölüm. Centipad kadar eğlendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 hangi filmeydi bu bölümdkei göndermeler? çok iyi bölümdü yine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 gülemediğim bi bölümdü, o çakma çinliden hep nefret etmişimdir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Filmi bilmiyorum da: http://en.wikipedia.org/wiki/Janus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0309698/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ahah shayalaman yazmis sanki bolumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Ya abi eskisi kadar gulmuyrum ben southparka. MEsela gecen bolum amerikan amator sporcularinin haklarini savunmus olmalari felan beeeaah dedirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 nerde eski muhteşem dörtlü ve üstüne eklenen randy maceraları.noldu son 2-3 sezondur inanılmaz bir farklılık var.neden konu bu kadar farklı yönlere sapar anlamış değilim.sezon 1 den itibaren tekrardan izlediğinizde sanki farklı birşeyler izliyorum izlenimine kapılıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar