horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 evet ben de onu diyorum. hatta, enteresandır, düz adamlar çok başarılı dövüşebiliyo. niye lan niye diye düşünüp durdum, işin sırrı, adamların kendini bi kaç şeye fikslemesinde. mesafeyi ayarlayıp kafa koymak, bacağı açık bulur bulmaz dalmak, açığa almaya çalışmak filan gibi şeyleri koyuyolar kafaya. şey gibi hani bi tek kollu judocu var ya tek teknik biliyo herkesi yeniyo filan. onun gibi. umarım kimseyi dövmek zorunda kalmayız hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 tabikide amerikan futbolu şiddet yok kafga yok spor yaparaktan eğlenerekten kendini geliştiriyosun olası bi kavga durumunda gene kullanamıyosun ama genede sporu icra ederken kavga edermiş gibi olduğundan bence gayet başarılı dier sporlar arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 En iyisi 5 noktalı kalp patlatma tekniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 matrix te kullandıkları teknik neydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Çok kişiye karşı sokak dövüşü tarzında KF18 mi ne vardı. birkaç dövüş şeklini birleştirip çıkarmışlar durun tam ismini bulayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Düzeltiyorum KF18 canonla alakalı bi zımbırtı. Benim dediğim dövüş stili KFM. Ahanda linkihttp://www.keysikfm.com/en/art.php Ama Türkiyede varmıdır bilmiyorum. Güzel biraz brutal biraz stilist bişey. Mua Thai kickbox aikido karate gibi dövüş stillerini içinde barınıdıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Abi kenshinin kılıcsız hali gibi gidi dövüşmek istiyoruz işte :P.Agzına verilen yumruklardan birazda sanosuke kattıkmı tamamdır.Cidden böyle savunma + saldırı güzel kurslar varmı izmirde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 star wars galaxies teras kasi master ftw :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Wing Tsun sokak için biçilmiş kaftan, horace demiş zaten eksisi adamı biçiyorsun =). Ancak beşiktaş veya taksim tarafında bulamıyorum, tavsiyesi olan? [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 11:14 tarihinde, Dregoth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 izmirde necip hoca var :D üçyol işbankası arkasında dojosu var street terör fighting die bşi veriyo aklınız durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 jeauhau o ne lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ben hala jui kuen'den yanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Ya beşiktaş veya taksim,ortaköy taraflarında iyi,güzel bir dojo arıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Beşiktaş, taksimde wing tsun olayları duydum ama çok belirsiz tarif verildi... Bilen varsa detaylı açıklasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Ho-ho-mo-ji-do var mı Türkiye'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 var ben gittim taksimde 5 sene önce wing chun'a... sıraselvilerde bp'nin sokağında Taksim'deki Kuzey Yıldızı... ps: emin boztepe gittiğim seminerim gösteri maçında karşısındakinin köprücük kemiğini kırdı, ambulans falan geldi feciydi.. lvl 2 oldum o seminerde lvl 3 olmadan da bıraktım.. =) not: wing chun garip bişi herşeye counter öğreniyorsunuz pek bir atak yok, rakibin enerjisini counter-attack olarak kullanıyorsunuz... kendi alanınıza adam sokmamaya çalışıyosunuz... karatedeki gibi gelen yumrukları savurmayıp sadece dodge ettirip counter-attack yapıyosunuz.. mesela taekwondo teklerine karşı bile tekneler var.. klasik wing chun tekmesi: ayak içi ile rakibin diz kapağına veya dizinin hemen altına vuruyosunuz vs... yumruk da zincir yumruk olarak geçiyo.. bu işe hayatını vermiş büyük ustalar saniyede 4-5 yumruk atıyo ki, hayat kaydıran yumruklar... [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 07:01 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ama şu an başlasam herhangi bir spora muay thai yaparım kesinlikle yani direk diz-dirsek ile estetik ameliyatı yapıyolar.. ağız göz burun boyun kol bacak.. direk kırmaya yönelik hayvani bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 sadist misin bilader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 yok abi zaten yapacağımdan değil de.. bu muay thai deli bir şey savunma diye bişi yok direk berserk girişiyolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 yoo büyük ustalar saniyede 10-15 atıyor ,saniyede 4-5 i ben atıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Sen , bizi mi dövecen , lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Arkadaşlar ben boks klübüne gitmek istiyorum ama kapıcı çocuklarından dayak yemeyeceğim çıkışta bıçaklanmayacağım biryer bulmak istiyorum. Anadolu tarafında oturuyorum. Ayrıca boyum 1.67 sorun yaratır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 muay thai direk deli sporu. yani kavgada filan sinirlerini kontrol edemiyosan çok iyi gerçekten de ama akıllı bi şekilde adamı rezil ederim eline veririm diyosan aikido ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 kaç yaşındasın ve vucudun ne durumda?(fit misin yane, kaslımısın, yağ tulumu musun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Yaş 1 fitim baya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar