metoheyderiz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ARKADAŞLAR BANA FİLİM İNDİREBİLECEĞİM Bİ DOWNLOAD PROGRAMI ÖNERRİMİSİNİZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 TERAZİ.COM[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ÖNERİRİZ[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metoheyderiz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Caps Lock kullanmadan başlık açıp aynı sekilde postlarındada küçük harf kullanırsak daha güzel olur. Download programına gelince hım sen film diyosun Emule kullanıcaksın onun için. www.divxplanet.net gir buraya..Burdan download bölümünden p2p ordan Emule u indirip kur ve Razorback 2.0 serverına baglan search yap indir.. [signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" [Bu mesaj Eternal tarafından 17 Eylül 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 WWW.CAPSSUX.COM[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 leechget süferdir tavsiye ederim[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ARESTİK VAR GAZA VAR EMULALAR VAR.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 GAZA iyidir.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ARESTİK RULZ FİLİM yanlız :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] [Bu mesaj Fransuxa tarafından 17 Eylül 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 emula haha.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metoheyderiz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 peki bu emulada hangi file ı daha hızlı download edebileceğimi nereden anlıyacağım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sanş işi. aradın diyelim emule'da bir dosyayı A, B, C diye 3 tane çıktı istediğin dosyadan. A, 100 kullanıcı gözüküyor B, 20 kullanıcı gözüküyor C, 1 kullanıcı gözüküyor Ama atıyorum mesela 100 kullanıcı gözüken dosya "tam" değildir, Bir parçası eksiktir, download işlemi bitmez. 20 kullanıcı gözükür, ama bunların queue'leri fazladır, on gün boyunca 1KB çekemessin. 1 kullanıcı ise sanki hiç sıra gelmez diye düşünürsün, bakmışsın ertesi gün bitmiş download, adamın hızı baya iyiymiş üstelik sırası da azmış. Biraz sabır, biraz sanş, biraz da gözlem ile hangisinin daha iyi olduğunu görebilirsin. Sonuçta ftp gibi birşey değil p2p programı bu.[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metoheyderiz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 senin bildiğin daha ii bişi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 download derken neyi kastettin? p2p programı olarak emule öneririm. freeangel modu oldukça iyi. nette bulduklarını düzenli olarak indirmene yardımcı olacak bir program istiosan flashget öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 flashget, getright gibi download programları ayrıdır, dc++, torrent, emule gibi p2p programları ayrıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bizim bi arkadaş aresden cekiodu paso..ama nasıl kullanılır nasıl yapılır tam bi bilgim yok ogrenmeye calısıorm[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 aresin ögrenilecek bi yanı yok....ve evet ares bence iyidir[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hocam ben calıstıramadım da ondan ole dedim.. unv. baglantısından kaynaklanıo da olabilir bi ihtimal..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 alala bone böle bi durumda instant laf sokardı şimdi düzgün düzgün anlatmış olayı çok şaşırdım. :P arkadaşı galiba :D[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yok canım arkadaş felan değil de iyi tarafıma rastlamıştır ondan da hep zaten düzgün cevaplar veririm :-P[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 BOne forumun en çok mesajı olup en çok adam gibi mesajı olan kişi şaşıyorum valla 2000 mesaj %80'i mantık dolu[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 flashget[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ÖNEREMEYİZ filan :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 warez en hızlı ve popüler şeyleri indireceksen E-mule yada ares pek bulunmayan şeyleri daha uzun sürede indireceksen kazaa türkçeye abanacaksan[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar