Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Private sözlükte gezerken gördüğüm yazıları sizlerle paylaşıyorum arkadaşlarım buyrun afiyetle okuyun.. [spo1=küfür içeriyor bir miktar]- Karin seni aldatiyor... - olsun ben kiskanc bi erkek deilim zaten.. -karın seni aldatıyor! -biliyorum... (allahından bezmiş adam) -karın seni aldatıyor! -yine mi? (kanıksamış adam) -karın seni aldatıyor! -geri dönüşsel bağlamda, aslında o kendi kendini aldatıyor (felsefe doktoru adam) -karın seni aldatıyor. -kimi aldatmıyor ki - Karın seni aldatıyor - sana ne - ama karın seni bizim evde aldatıyor - bana ne - emrah karın seni aldatıyor! - bir kez olsun yüzüm gülmücek mi benim şu yalan dünyada? ne bitmez çileymiş bu! - emrah karın seni aldatıyor! - acıların çocuğuydum, artık kocasıyım... - karın seni aldatıyor emrah - oohoo... ben oynamıyorum mnskym. -Karın seni aldatıyor. +O zaman hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı kart çıkması lazım. -Aman Erman Hocam yayında değiliz gaza gelme.. +Evet haklısın galiba.Oynattım ben Uğur'cum. -karın seni aldatıyor -asıl seninki seni aldatıyor -???vay * -???* -karin seni aldatiyor +olamazzzzzzzz -oldu bile +iyi de ben evli degilimki. -yaaaa. bak bi de evli olsaydin +manyak misin sen kardesim? -ben manyagim sen boynuzlusun! +ulan varyaaaaa oraya gelirsem. -hadi leeeeeen ordan. boynuzluuu boynuzluuu +geliyorum uleeeeeeeeeeeeeen dıt dıt dıt dıııııııııııt - karın seni aldatıyor osman abi. - biliyorum, üstelik seni de aldatıyor nihatçım.. - vay .rospu... - yaaa... yaaa... - karın seni aldatıyor bir dost. - se nerden biliyon lan? - şu an karının olduğu binayı dikizliyorum. off, herif bacak omza yaptı... - ne biçim dostsun lan sen? dost bunu yapar mı insana? - dost dediğim lafın gelişi. hani öyle derler ya. - ananı... -karın seni aldatıyor -hadi ya....ühühühühüü.. -(ezik cıktı herif peh) nese saka yaptım lan aaalama - karın beni adatıyor!! + sktir lan -karın seni aldatıyor!! -bende onu aldatiyorum ha ha ha ha berabere yani... sizin mac kac kac -ha ne?? -karin, sean'i aldatiyor -bana ne kardeşim karin ve sean'den. dedikodu yapmadan bir duramadınız gitti. x-karın seni aldatıyor abi y-boş ol! boş ol! boş ol! x-napıyosun abi? y-bitirmeden karıyı boşuyorum.ben kendime boynuzlu dedirtmem. bu haberi en guzel sekilde alistira alistira temel vermistir... +sana iyi ve kotu iki haberim var. -tamam! once kotu haberi ver... +maalesef karin seni aldatiyor. -vay orospu!...peki iyi haberin ne?!... +oyle guzel is tutuyorki...sorma -!!!!!!!!!! (Looool Buna Çok Güldüm ben) -karın seni aldatıyor +aldatmıyor -aldatmıyor +kapat telefonu -*çot* +ulan bu kaçıncı be başlicam jediınada yodasınada hasbinallah ya! - karın seni aldatıyor. - yapar...yapar o, bak seni de aldatmış. - !?[/spo][signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 16 Eylül 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Hehh güzelmiş.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Karın beni aldatıyor güzel bi de mind trick .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 grip yapmadığına dua etmek lazım.... telefonlar evrensel iletken ne de olsa[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 10. yla 14. süper yaaa "Ne biçim dostsun lan sen" "Ya hani öyle derler ya" *kopar*[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Aldat-... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Baya güzel[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bazıları gerçekten çok iyi =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
f0cus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Allah kimseyi bu kanıksamış adam durumuna düşürmesin. :lol:[signature][hline] If you don't belive in yourself noone else will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Evet mind trick güzelmiş heh[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 - karın seni aldatıyor. - yapar...yapar o, bak seni de aldatmış. - !? bide bir dost olayı iyimiş..[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 - karın beni aldatıyor. ahuahauahua[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama | dark forter // god forgives. i do not! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 fena değil fakat genelde aldatma konusu veya espirilerine pek sıcak bakmıyorum. adı bile yeterince kötü.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 - Karın seni aldatıyor - sana ne - ama karın seni bizim evde aldatıyor - bana ne[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 -Karın bizi aldatıyor Olabilir mesela :) veya -Karın beni ve arkadaşları aldatıyor [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 16 Eylül 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: toggie, 16 Eylül 2005 16:57 tarihinde demiş ki: - karın beni aldatıyor. ahuahauahua [signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 dostlu olan kısım superdi bence :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 (Telefonda) -Karın seni aldatıyo -Höst?Karım beni aldatmaz sen nerden çıkardın beni aldattığını -Şu anda üstündeyim de ordan biliorum muahhahah *çat* -...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: -karın seni aldatıyor -asıl seninki seni aldatıyor -???vay * -???* e çok hoşuma gidenlerden biri işte buydu :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 -karın beni aldatıor sdfsdfsdf ahuahua :lol:[signature][hline]May The "K" Be With You efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 -karın seni aidatıyor -typo yaptın galiba -yok yapmadım karın seni aidatıyor abi.. -vay orspu.. açık seçik aidat parasıyla kumar onyuyor desene ben de diyorum nereye gidiyor bu aidat parası -evet abi.. -akşama ben de onu aidatacam gelsin hele[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: BabacumMostors, 17 Eylül 2005 00:24 tarihinde demiş ki: -karın seni aidatıyor -typo yaptın galiba -yok yapmadım karın seni aidatıyor abi.. -vay orspu.. açık seçik aidat parasıyla kumar onyuyor desene ben de diyorum nereye gidiyor bu aidat parası -evet abi.. -akşama ben de onu aidatacam gelsin hele lol güzelmiş bu .. :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar