CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 51 yaşındaki Çinlinin internette aşık olduğu kız, öz kızı çıktı. HAYATINA heyecan katmak için internetteki arkadaş bulma sitelerine giren 51 yaşındaki bir Çinli, burada tanıştığı genç kızla buluşmasında büyük bir sürpriz yaşadı. Çinde İngilizce yayımlanan China Daily gazetesinin haberine göre, ismi sadece Zhu olarak açıklanan adamın 1 hafta boyunca yazıştığı kız kendi kızı çıktı. İnternette yazışırken Playboy takma adını kullanan Zhu, Hubey eyaletinde yazıştığı genç kızla sürdürdürdüğü bir haftalık internet sohbetinin ardından, aralarındaki ilişkiyi biraz daha ileriye götürmek için ona buluşma teklif etti. Ancak Zhu, buluşmada bu kızın öz kızı olduğunu görünce belki de hayatının en kötü sürprizini yaşadı. --------------------- LoL [spo1=Kaynak:]http://www.milliyet.com.tr/2005/09/17/son/sonyas06.html[/spo][signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi [Bu mesaj CaNNi tarafından 17 Eylül 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Buluşma öncesi karşı taraftan resim istemenin faydalarından biri. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ulan bir de Çinlisin hani, Lübnan'da falan olsa olabilir diyeceğim de, bari Çin'de olmasın be o kadar kişi yaşıyor![signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 milyarda bir şansı varmış. Gayet şanslı bir yaratıkmış yaw..[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Öyle şans olmaz olsun. Hatta bu arkadaş "gökten bişi yağsa kafama başka bişi düşücek" gibi bir yaklaşımda bile bulunma hakkına sahip.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 lolanzi :D 1000000/1 şans :D zuahuahuah helal amcamıza ya nasıl tutturmuş[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Heuheeh adam bahtsz sapık cıkmış :D[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum
rexade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bahtsız sapık :]][signature][hline]biz doğarken dargındık..?
Neron Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 trajıkomik bir olay.daha neler görücez[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds
dory Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 beter olsun[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
unac Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Absolut, 17 Eylül 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Buluşma öncesi karşı taraftan resim istemenin faydalarından biri. :) +1[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
arina Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 nihahaha ne şanssız adammış[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com)
Xanthe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: rexade, 17 Eylül 2005 13:47 tarihinde demiş ki: bahtsız sapık :]] sapıklıkla ne alaksı war???[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Valla baya bi güldüm :)[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Absolut, 17 Eylül 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Buluşma öncesi karşı taraftan resim istemenin faydalarından biri. :) bencede doğru. zaten mirc veya msn messenger üzerinden hep resim istiyorlar :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 acaba simdi aralarinda ne tür bir iliski var ... baba-kiz mi baba-sevgili mi yoksa baba-kiz-sevgili mi hmmm...[signature][hline] lylide..
Xanthe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bılemıorum ebnce buyuk bı rezalet war:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Kızın da saygısı sarsılmıştır be. Artık o adam havada 3 takla atsa yine saygı duymaz o kız ona:) -Hadi kızım yatağa artık. -Yog yea ben yatınca neler çeviriosun sen bilioruz itoğlanı -Ne diyorsun sen?!? Cezalısın 1 hafta! -Hadi len, bak yayarım mahalleliye nette neler yaptığını rezil rüsva olursun... -Çok saygısız bi kız oldun sen. -Sus len.. Pıleyboymuş...[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bir buçuk milyar kişiden bula bula kızını bulmuş... Bahtsız bedevi :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mike Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 dua etsin karısı çıkmamış lol[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı
knight_of_rose Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 felaket asparagas benziyorya.kızıyla bulussa sonra sen erkeklerlemi bulusuyosun diye kızı evire cevire dovse hastanelik etse falan olurda.yoka bulusmadan nerden gazeteler haberdar olmus:)
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kızı internetten babam çıksa yerim felsefesine sahiptir belki :P [Bu mesaj EagleEye tarafından 17 Eylül 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 biz bunu çok önceden yaptık karı koca mircde birbirleriyle chatleşiyor ama 2sininde haberi yok durumdan. sonra kadın çıplak bi resmini gönderiyor adamda onu görünce vay efendim sen naskıl böyle bişey yaparsın.. olaylar gelişiyor..[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
AMO Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Karısı ne demistir bu işe onu merak ettim :)[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Benim babam böyle bişey yapsa ve beni bulsa elime çok güzel tehdir malzemesi çıkar . Ama erkeğim ben şimdi olmaz ki :((888 . BABAM GAY !!![signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Öne çıkan mesajlar