Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

51 yaşındaki Çinlinin internette aşık olduğu kız, öz kızı çıktı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
51 yaşındaki Çinlinin internette aşık olduğu kız, öz kızı çıktı.

HAYATINA heyecan katmak için internetteki arkadaş bulma sitelerine giren 51 yaşındaki bir Çinli, burada tanıştığı genç kızla buluşmasında büyük bir sürpriz yaşadı. Çinde İngilizce yayımlanan China Daily gazetesinin haberine göre, ismi sadece Zhu olarak açıklanan adamın 1 hafta boyunca yazıştığı kız kendi kızı çıktı.
İnternette yazışırken Playboy takma adını kullanan Zhu, Hubey eyaletinde yazıştığı genç kızla sürdürdürdüğü bir haftalık internet sohbetinin ardından, aralarındaki ilişkiyi biraz daha ileriye götürmek için ona buluşma teklif etti. Ancak Zhu, buluşmada bu kızın öz kızı olduğunu görünce belki de hayatının en kötü sürprizini yaşadı.

---------------------

LoL

[spo1=Kaynak:]http://www.milliyet.com.tr/2005/09/17/son/sonyas06.html[/spo][signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi

[Bu mesaj CaNNi tarafından 17 Eylül 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lolanzi :D 1000000/1 şans :D zuahuahuah helal amcamıza ya nasıl tutturmuş[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Mesaj tarihi:
Heuheeh adam bahtsz sapık cıkmış :D[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own
Muse - Muscle Museum

Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 17 Eylül 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Buluşma öncesi karşı taraftan resim istemenin faydalarından biri. :)

+1[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
Mesaj tarihi:
nihahaha ne şanssız adammış[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Mesaj tarihi:
Valla baya bi güldüm :)[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 17 Eylül 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Buluşma öncesi karşı taraftan resim istemenin faydalarından biri. :)

bencede doğru. zaten mirc veya msn messenger üzerinden hep resim istiyorlar :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
Kızın da saygısı sarsılmıştır be. Artık o adam havada 3 takla atsa yine saygı duymaz o kız ona:)
-Hadi kızım yatağa artık.
-Yog yea ben yatınca neler çeviriosun sen bilioruz itoğlanı
-Ne diyorsun sen?!? Cezalısın 1 hafta!
-Hadi len, bak yayarım mahalleliye nette neler yaptığını rezil rüsva olursun...
-Çok saygısız bi kız oldun sen.
-Sus len.. Pıleyboymuş...[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Mesaj tarihi:
Benim babam böyle bişey yapsa ve beni bulsa elime çok güzel tehdir malzemesi çıkar . Ama erkeğim ben şimdi olmaz ki :((888 .

BABAM GAY !!![signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
  • Yeni Oluştur...