che91 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 mesela beni fetıshler sinir ettti ve etmekte :)))
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 2.köydeki çöldeki zıplayan maymunamsı şeyler. :( hayatımı bitirdiler.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me
che91 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 onnar neysede barbarianım kac kere oldu yaa o salak fetishler yuzunden
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 goblinler. geert gebert bitmiyo[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | dark forter // god forgives... i do not!
che91 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yaa bi de ne sorcam baal ve memphistonun resistance lerini bilen biri varsa yazsın cok lazım ona gore kalkana tas takacam bi zamet yazın yaw
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: che91, 16 Eylül 2005 20:53 tarihinde demiş ki: yaa bi de ne sorcam baal ve memphistonun resistance lerini bilen biri varsa yazsın cok lazım ona gore kalkana tas takacam bi zamet yazın yaw Diabloii.net sitesine bir bak orda her karakterin zorluk derecelerine göre resistleri yazılı.[signature][hline]Give me the drink of the fluid That disintegrates And lend me the sweet balm and blessing Of forgetfulness, empty and strong Lethe Oh, lethe
Alo-matik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 baal diablo[signature][hline]Alo-matik Pati - ?
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 diablo sevimliydi..hatta bi ara sıkılıp tavlaya felan tutuşmuştuk.. ama o maymunumsu zımbırtılar benimde hayatımı bitirmişti..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yakın dövüş isen fallen'lar tabi. peşlerinden koşturmazlar mı bide böyle allahım şeytan diye al club'u vur beline beline.[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA?
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 fetishler ve hadriel.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected]
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 diablo summonlanmadan önce yolu sana cehennem eden uyuz şeyler :-P[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 act 2'da şu zıp zıp zıplayan yaratıklara uyuzum. vurmak çok zor. sonra öldürdüğünde poison gaz bırakan zombiler var, ıyh. üstüne habire zombi çıkartan koca mumyavari yaratıklar var. bu da yetmezmiş gibi akbabalar uçarken vuramıyorsun. aslında tümden act 2'ya uyuzum. ama bir yaratık var ki... sırf o yaratık yüzünden diablo 2'den nefret ettim. gene act 2'da vurdukça sana lightning atan böcekler. barbar veya javelin amazon felansan, direk yattara ediyor o böcekler seni. sürekli potion kullanmak zorunda kalıyorum, mercenary'm ise iki saniyede felç zaten. act 1 ve act 4'u çok severim. o cehennemde karşıma kim gelirse gelsin zevk alırım. ama şu act 2 resmen işkence bana.[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition!
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bide yaratık değil ama act 3 ün haritaları hep karışık gelmiştir bana,bide işin kötüsü yol uzun,ufak biyeri kaçırınca bi baştan bi başa koşmuşumdur hep,yani hiç perfect tek seferde geçemedim,gerçi 1-2 dede öyle,kazmalık bende muhtemelen :D İyide nerden çıkarıyosun abi diablo falan aksam aksam,başımıza iş aldırıyosun,oynayasım geldi bak.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 asıl diablo 1 şahanedir ya. ama nedense oyuncular arasında diablo 2'ye kısaca diablo denmekte, diablo 1 es geçilmektedir. onu geçersem, o cave bölümleri yok mu, hastasıydım onların. hem eğlenicek kadar kolay, hem de kafa çalıştırmak gerekeceği kadar zor :) tabii hell gelirdi ondan sonra, çatır çatır yaratık öldürmek gerekiyordu, terletiyordu epey.[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition!
Suark Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ya act2 nın muzıklerıne hastayım ya.Sora act 3 teki fetishler bidew elektrik veren yaratıklar en gıcık olduklarımdı. En cok sevdıgım de o act 3 tekı koca koca yaratıklardı[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Elektrik dmgi olan bütün yaratıklar ve act 2'nin zıplayan şeysileri...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Leath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 fetishler.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Barbar la oynadığımdan immune physiclerin hepsine gıcığım bide vurunca light saçanlara[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 o elektrikli boceklere gıcıgım bide kacıp duran yaratıklara kovalamaktan canım cıkıyor serefsızlerı[signature][hline]Bla bla bla...
Öne çıkan mesajlar