Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bu milli marştaki oynama komik değil ki abso? benim demek istediğim eğer kötü bi amacı yoksa sorun yok, aşagılayıcı küçük düşürücü bişeyse sorun vardır.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 valla ben bagırmıyorum o sekilde maclarda, soylenen sadece değişiklik, iyi veya kotu, hos karsılamadıgımdir.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 o herife zaten gıcığım ben gerçi tüm hip hop çılara gıcığım da bu salak iyice abartmış. bunlar tam embesil yaa[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Karalama amacıyla olmadığından o kadar lanet edilecek birşey bulmadım ben..[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bu kadar sert tepkiler vermek hoş değil.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Sana karalama amaçlı gelende belki başkasına eğlenceli gelecektir unutmamak lazım. Sonuçta sizi bilmem ben inandığım milli değere her ne amaçla olursa olsun zarar gelirse tepkimi gösteririm. Evet bu yapılan bana göre milli marşa zarar veriyor. Siz daha ılımlısınızdır size zarar gibi gelmiyordur belki.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 hakkat çok karışık yaw bu iş.. şimdi bunu hoş görmek ya da önemsememek diyelim, bu yöntemle yapılabilecek her şeyi hoş göreceğimiz anlamına gelmez ki. photoshopla atatürk'ün resimlerine fotomontaj yapıp ceset de yerleştirebilirsin, renklendirip sergi de açabilirsin. ilki yapıldığı anda "atatürk'ün resimlerine photoshop değmeyecek" demek ikincisini de yokeder. anlatabildim mi cidden bi fikrim yok :-?[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! [Bu mesaj Rahan tarafından 15 Eylül 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yapılan bu saçmalıkla , atatürk'ün varolan resimlerinden yeni bir atatürk resmi yapmak ile arasındaki bağı çözemedim..artık söyleyecek sözü olmayıp konu alakasız örnekler verme yarışına dönmüş anlaşılan.. artık birşey demeyeceğim..aşırı milliyetçi felanda değilim orda burda ufak olaylara TÜRKİYE BÖLÜNÜYOR IMDAK!! şeklinde yorumlar yapan biriside değilim..ama türkiye için bu kadar önemli bir değere 23 nisan okul marşı edasıyla yaklaşılmasına da tepki gösteririm.. iyi günler[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Milli değerlere gayette bağlı biriyim hatta baya da milliyetçi briyimdir ama milliyetçinin ne anlama geldiğini bilmeyenler ile ne tartışmaya ne de açıklamaya halim var. BANA GÖRE yapılan milli değerlere saygısızlıktır, içeriği komik, eleştiri, karalama ve salaklık ta olsa sonuçta yapılan milli marş üzerinde oynamadır. Ve bana göre bu hoş değil. Aman neolcak işte yazmış adam, güldük geçti gitti hem bak küfür de etmemiş demek bence yanlış yani yok bir de küfür etsin. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 İstiklal Marşı yazıldığında o duruma göre yazıldı yani insanlarımız bu vatanı ne güçlüklerle hakkıyla aldı.O vakitlerde öyle bir marş yazıldı.Şimdi ki vatanımıza göre çok normal bir marş bence bi sorun yok.Adam haklı,Rap'i sevmemin bir sebebi(dinlemem fakat sözleri hoşuma gider)hep doğruyu söylerler[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ben derdimi anlatamıyhorum ki size. Olay içeriği degil milli marşın değiştirilmesi yoksa değişiklikten sonra içerisin de yazan zerre kadar umrumda dahi değil.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ben sayfalardır aynı şeyi anlatmaya çalışıyorum be absolut..ben anlatamadım birde sen dene anlatabilirsin belki :)[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 katılıyorum absolut'e. olay içeriğinin iyi ya da kötü yönde değiştirilmesi değil, olay içeriğinin değiştirilmesi. rahatsız oldum okurken.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 oha adam bizle dalga geçmiş daha ne diyim ya[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Absolout o marş 500 kere değiştirildi ki sesini çıkartmadı kimse hatta üstüne üstlük sokaklarda trübinlerde çığırdılar.Küfürlüsünden tut matrağına kadar.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ve bu bundan sonraki değiştirmeler için insanlara hak veriyor diyorsun yani iyi o zaman o marşta anamıza küfürde etsinler sessiz kalalım bari. İşte demek istediğim bu. Değiştirmeye alıştıkça tepki vermiyor insan.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 şimdi sessiz kalman anamıza küfrettiklerinde de sessiz kalman gerektiği anlamına gelmez ki?[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sonrada hadi bayraktan kıçımıza don yapalım diyecekler bu değişimlerede alışıcağız böylede gidecek. Turgut Özal ne demiş ? "Anayasayı bi kere delmekle birşey olmaz" bu çok önemli bir laf bence Şimdi anayasa delik deşik.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Şimdi sessiz kalman ilerde küfür etmeleri için daha rahat ortam doğurur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 öyle işlemez o mantık abso. o zaman polislerde tipine bakıp adam atarlar içeriye "şimdi bişi yapmazsak ilerde adam öldürür bu! tipe bah" gibi.. neyse örnek kötü =P ama mantıklı değil[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 evet abso haklı fakat ne yapmalı ? Milletin suçu bu,yüz vermeyeceklerdi.İleride sülalemizi söverler[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 az önce benim verdiğim fotoşop örneğine geri dönüyoruz kısacası. yarın olma ihtimali için bugünü cezalandırmak biraz fazla muhafazakarca geliyor bana.[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yuh ya. olayı Turgut Özal'a getirdiniz ya bişey demiyorum. bu başlığa yazılanları bu mesajımdan sonra okumayacağım, çünkü karşı görüşü savunanları ikna edemeyeceğimi biliyorum. ve karşımdaki düşünce beni 'ifrit' ediyor. ortada hiç bir saygısızlık yok, ben rahatsız olmuyorum, gayet güzel bir eleştiri olmuş. önceden de söylediğim gibi iki sakınca var. 1- eğer bu yazı ticari kaygıyla şarkıya-marşa vs. çevrilirse emin olun sizden büyük tepkiyi ben veririm. 2- mehmet akif ersoy'dan izin alınmadıkça eserine dokunulması yanlış. son kez söylüyorum, bunlar dışında hiç bir sakınca yok. rahatsız olanlara da saygı duyuyorum, onların 'milli' duyguları daha gelişmiş demek ki (!)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ben tepki gösterilmeli diyorum tepkisiz kalınmamalı diyorum yani tepki derken gidip adama tekme tokat dalmaktansa gösterisine gitmezsin, kitabını almazsın. Haa onu anlar mı anlamaz mı ayrı konu. Ama en azından bir tepki olmuş olur. Yargısız infaz ile bunu karıştırma fistan burda yapılmış bir olay var yani sonuçta tartışılabilecek bir konu da mevcut.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yani sen diyosun ki bu istiklal marşının değiştirilmesi türk bayragının üstüne tavşan çizmekle aynı?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar